Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 9 z 40
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"Dobře" opět se mírně ukloním a jdu ke dveřím "Naschle..budu čekat u brány" řeknu na Ty dva a pádím k bráně.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Okay, my si najprv ešte skočíme do zbrojnice." Povedal som ešte skôr než stihol Hiroki odísť. "Tak nič, vyrážame snáď tam nebude príliš veľa opletačiek. Zbohom snáď sa skoro vrátime." Dopovedal som a hneď bežal do zbrojnice.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Po tom ako ma ohlásil jeden z ninjov Iwy som sa rozbehol na ulicu. Uh?!" Votrelec?
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do kancelárie a hneď ako som bol pri stole udrel som päsťou do skrine, ktorá bola vedľa. Päsť prešla drevom a ruka sa mi v skrini zasekla. "KSO!"
Anonymní- Anonymní
Dojdu přede dveře a klepu *Klep* *Klep* otevřu a vejdu.
"Zdravím,jsme zpátky..." koukám na Tsuchikageho.
"Zdravím,jsme zpátky..." koukám na Tsuchikageho.
Anonymní- Anonymní
Priložil som otvorenú dlaň druhej ruky k drevu, k skrini, a zaprel sa. Potom som zaseknutú ruku silou vytrhol až lietali triesky po miestnosti. Otočil som sa na Hirokiho. "Hiroki! Som rád, že si späť." Ukázal som na stoličku. "Pokojne sa posaď... skriňu si nevšímaj... Ako šla misia?"
Anonymní- Anonymní
Kývnu a sednu."Myslím,že kolegům lépe než mě....všimla si mě nějaká holka z klanu Hyuuga...musel jsem hrát divadlo....nakonec mi zabavila blok s kresbami...bude jí to ovšem na prd...a pokud si myslí,že něco dokázala...tak ji musím zklamat mám fotografickou paměť" usměji se.
"Poslal jsem krtka na průzkum půdy kolem hradeb,musel jsem ho odvolat,aby si jej nevšimla ta holka...takže se ho budu muset ještě zeptat...dnes odpoledne bude mít mou zprávu na Vašem stole" lehce se ukloním.
"Poslal jsem krtka na průzkum půdy kolem hradeb,musel jsem ho odvolat,aby si jej nevšimla ta holka...takže se ho budu muset ještě zeptat...dnes odpoledne bude mít mou zprávu na Vašem stole" lehce se ukloním.
Anonymní- Anonymní
"Skvelá správa. Som rád že misia bola úspešná. Počkaj, hneď ťa aj vyplatím." Prešiel som k skrini, ktorá mala v sebe dieru o veľkosti päste. Vybral som 150 ryo, za B misiu. "Tu to máme, 150 ryo, za misiu B." Podal som mu peniaze. Teším sa na tú správu.
Anonymní- Anonymní
Vstanu převezmu odměnu "Děkuji..zprávu doručím." kývnu hlavou.
"Dovolte mi,odebrat se na ubikaci" postavím se do pozoru
"Dovolte mi,odebrat se na ubikaci" postavím se do pozoru
Naposledy upravil Hiroki Akusei dne Wed 18 May - 22:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Povolenie udelené." Na moment som sa postavil do pozoru. Po chvíľke som prešiel ku skrini a zatvoril ju.
Anonymní- Anonymní
Zaklepali sme a vstúpili do kancelárie. "Tak sme tu. Získal som nejaké menšie informácie o Tréningových miestnostiach a Kovárni. Nakreslil som k tomu aj nejaké obrázky zmieňovaných budov a aj okolia, neni to žiadne umelecké dielo, ale snáď to bude stačiť." Následne som vybral zápisník a položil na stôl. "Ja som zas niečo získal o Nemocníci a Horúcich prameňoch kde určite chodia významní členovia Konohy. Tiež som k tomu prikreslil obrázky budov aj okolia." Vybral som aj ja zápisník a položil na stôl.
Anonymní- Anonymní
"Skvele! Dnes sa darí!" Prešiel som ku skrini zasa ju otvoril, vybral 300ryo a podal im ich. "150 pre každého." Prešiel som k stolu a rukou sa podoprel. "V poriadku, nechajte mi to tu, ja si to prezriem."
Anonymní- Anonymní
"Díky." Zobrali sme si peniaze. "Tak nič, pôjdeme si pravdepodobne oddýchnuť. Dobrú noc." Zase sme sa spojili v jedno telo a odišli (Presun)
Anonymní- Anonymní
Zaklopal som na dvere Tsuchikageho pracovne a čakal na jeho dovolenie. Život v zničenej dedine sa dosť rýchlo obnovil.
Anonymní- Anonymní
Počujem klepot na tvrdé drevo svojich dvier. "ĎALEEJ!" Zvolal som, aby ma bolo počuť, prezeral som si páskou zalepenú dieru v dubových dvierkach, ktorú som na nich vytvoril.
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som do pracovne. "Prepáčte, že ruším," nesmelo som sa pozrel na Tsuchikageho, "chcem Vás požiadať o misiu."
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa na genina, ktorý práve vošiel do miestnosti. "Meno? Hodnosť?" Prešiel som k stolu. Ešte než som tak, ale zrobil nohou som smerom k Midotsuchimu posunul stoličku, aby sa posadil.
Anonymní- Anonymní
Posadil som sa na stoličku. "Volám sa Midotsuchi a som genin." Prezrel som si jedným okom miestnosť a potom sa vrátil pohľadom na Tsuchikageho.
Anonymní- Anonymní
Dojdu s návštěvníkem ke dveřím kanceláře "Ještě Vám poradím něco,Tsuchikage je ..mno...velmi vznětlivý..tak Vás prosím,berte na to ohled,děkuji" řeknu tiše a zaklepu *Klep *Klep*
Anonymní- Anonymní
dojdu k němua vyslechnu si radu, to mělo věru pobbavilo
"Hm." řeknu jen a čekám na přijetí
"Hm." řeknu jen a čekám na přijetí
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Otevřu dveře a naznačím návštěvníkovi,ať jde za mnou "Někdo si s Vámi přeje mluvit šéfe,zbraně odevzdala tato osoba podle předpisů u brány" zahlásím a vrátím se ke dveřím,zavřu je a postavím se před ně.
(Jsem stále v kanclu)
(Jsem stále v kanclu)
Naposledy upravil Hiroki Akusei dne Mon 23 May - 12:21, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Hm zdravím Tsuchikage musím Vám složit hned poklonu, velmi dobrá obrana vesnice a někteří jsou i milý." řeknu, když jsem nenápadně pozorovala Hirokiho, jak jde zase pryč
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(Malá poznámka jsem v kanclu pořád stojím přede dveřmi a koukám jak jelito na zelí)
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 9 z 40
Povolení tohoto fóra: