+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 26 z 33
Strana 26 z 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamyšleně jsem se na něj podívala.
Žraločí instinkty se dají potlačit, když opravdu chceš. A když máš proč. Mizukage asi měla pravdu, měl by jsi si najít důvod proč žít, můj hlas byl vážný a taky jsem to tak myslela.
Žraločí instinkty se dají potlačit, když opravdu chceš. A když máš proč. Mizukage asi měla pravdu, měl by jsi si najít důvod proč žít, můj hlas byl vážný a taky jsem to tak myslela.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ano i já je držím na uzdě. Ale když začne jít do tuhého zapne to jako nějaký autopilot a já ztrácím kontrolu. Sice mi to mnohonásobně zrychlí pohyby i reflexy, ale radši bych je neměl.
Řekl jsem zcela vážně a opravu jsem to tak cítil.
Najít si důvod? Můj život ztratil smysl již před lety. Proto jsem se rozhodl zasvětit život ROOTu jako moji předci. Tam možná najdu odpověď na to kým vlastně jsem.
Řekl jsem teď již klidným hlasem, protože jsem znovu získal kontrolu nad emocemi.
Řekl jsem zcela vážně a opravu jsem to tak cítil.
Najít si důvod? Můj život ztratil smysl již před lety. Proto jsem se rozhodl zasvětit život ROOTu jako moji předci. Tam možná najdu odpověď na to kým vlastně jsem.
Řekl jsem teď již klidným hlasem, protože jsem znovu získal kontrolu nad emocemi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kdyby jsem se s ním mohla bavit otevřeně ze své pozice velitele ROOTu, měla bych mu k tomu spoustu co říct. Takhle se ale výběr lehce zůžil. Krytí bylo zkrátka nejdůležitější věcí, kterou jsem si musela hlídat.
Vážně? A to by jsi mu byl ochotný zasvětit život i jako pouhý řadový člen?
Vážně? A to by jsi mu byl ochotný zasvětit život i jako pouhý řadový člen?
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm, asi ano. Nikdy jsem netvrdil, že naběhnu do ROOTu a dají mi hned vavřínový věnec a Bůh ví co ještě. Počítám s tím, že si důvěru budu muset získat kousek po kousku.
Řekl jsem klidně.
Svým předkům rozhodně nechci udělat ostudu.
Řekl jsem klidně.
Svým předkům rozhodně nechci udělat ostudu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvíli jsem se na něj jen beze slova dívala. Potom se na mé tváři objevil lehký úsměv.
Co kdybychom si dali menší cvičný souboj?
Dalo se to vykládat různě, bylo jen na něm, kterou možnost si vybere.
Co kdybychom si dali menší cvičný souboj?
Dalo se to vykládat různě, bylo jen na něm, kterou možnost si vybere.
Anonymní- Anonymní
Re:
No proč ne. Souboje mi nevadí. Jen mi řekni omezení.
Usmál jsem se a čekal co poví.
Usmál jsem se a čekal co poví.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zasmála jsem se.
No, tak bude to souboj cvičný to znamená, že by jsme se měli pokusit se navzájem nezabýt nebo se vážně nezranit, da? Jinak bych žádné větší omezení neviděla. Je libo jezero nebo cvičiště? nahnula jsem hlavu na stranu.
No, tak bude to souboj cvičný to znamená, že by jsme se měli pokusit se navzájem nezabýt nebo se vážně nezranit, da? Jinak bych žádné větší omezení neviděla. Je libo jezero nebo cvičiště? nahnula jsem hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm asi to cvičiště. Tipuji, že ovládáš hodně vodních technik. Takže bych byl v nevýhodě.
Zazubil jsem se a mrkl na ni.
Zazubil jsem se a mrkl na ni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neboj se, já nejsem na vodě v okolí zrovna dvakrát závislá, ušklíbla jsem se a pomalým krokem se vydala na cvičiště.
No, tak uvidíme, co v tobě je.
No, tak uvidíme, co v tobě je.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem na hlavní ulici a zastavila se kousek od místa, kde se dalo napojit na podzemí a dostat do ROOTu. V tu chvíli jsem se otočila na Toshira kráčejícího za mnou a změřila si ho pohledem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavil jsem se kousek od ní. Přeměřovala si mě pohledem, ale to jsem ignoroval.
Měla si k tomuhle konkrétnímu místu nějaký důvod, nebo jsme tu jen tak?
Řekl jsem se značným podezřením v hlase.
Tohle je jen kousek od sídla ROOTu o co tady jde?
Možná se nás pokusí zabít. Alespoň si užiji trochu krve z té houžve. hehehehe.
Měla si k tomuhle konkrétnímu místu nějaký důvod, nebo jsme tu jen tak?
Řekl jsem se značným podezřením v hlase.
Tohle je jen kousek od sídla ROOTu o co tady jde?
Možná se nás pokusí zabít. Alespoň si užiji trochu krve z té houžve. hehehehe.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvedla jsem ruku tak, že jsem měla dlaň v úrovni hlavy a spíš jsem jí naznačila pohyb směrem k Toshirovi. Obklopilo nás pět postav v ANBU oblečení, kteří pochopitelně patřili k ROOTu, tady jich bylo vždycky dost.
Jen žádnou paniku prosím, ti muži nezasáhnou, pokud se o něco nepokusíš, malinko jsem se pousmála a pak se otočila k odchodu.
Pojď prosím za mnou, naštěstí bylo celkem pozdě, takže se na ulici téměř nikdo nebyl.
Jen žádnou paniku prosím, ti muži nezasáhnou, pokud se o něco nepokusíš, malinko jsem se pousmála a pak se otočila k odchodu.
Pojď prosím za mnou, naštěstí bylo celkem pozdě, takže se na ulici téměř nikdo nebyl.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jen jsem se mlčky vydal za ní.
Pět Anbu. To je celkem přesila.
Pět Anbu? To je slabí zákusek. Při nejhorším ti zase dám část své chakry a ty je jednoduše zabiješ pomocí té tvé smrtící techniky. Kapišto?
No Uvidíme. Nechám tomu volný průchod celkem mě to zaujalo.
Pět Anbu. To je celkem přesila.
Pět Anbu? To je slabí zákusek. Při nejhorším ti zase dám část své chakry a ty je jednoduše zabiješ pomocí té tvé smrtící techniky. Kapišto?
No Uvidíme. Nechám tomu volný průchod celkem mě to zaujalo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vypadalo to, že se zatím nechystá nijak odporovat. Otočila jsem se a sama pro sebe jsem se pousmála.
Měl by jsi být vlastně rád, beru tě tam, kam jsi tolik chtěl.
Spolu s ANBU, kteří byli stále ve střehu jsme se vydali k sídlu ROOTu.
Měl by jsi být vlastně rád, beru tě tam, kam jsi tolik chtěl.
Spolu s ANBU, kteří byli stále ve střehu jsme se vydali k sídlu ROOTu.
Anonymní- Anonymní
Re:
S mírným úsměvem jsem se za ní vydal. Ti Anbu na mě jak bylo patrno nikterak nezapůsobili. Vypadal jsem opravdu sebejistě.
Takže se potvrdilo mé tušení. Vážně patří k ROOTu. Tak uvidíme s čím se vytasí.
Uvnitř jsem slyšel přidušené zachechtání.
Ti hlupáci tě berou do vlastního sídla. Myslí si, že tě zapečetí, ale to neví o mě. Já si vždy najdu cestu jak dostat to co chci.
Takže se potvrdilo mé tušení. Vážně patří k ROOTu. Tak uvidíme s čím se vytasí.
Uvnitř jsem slyšel přidušené zachechtání.
Ti hlupáci tě berou do vlastního sídla. Myslí si, že tě zapečetí, ale to neví o mě. Já si vždy najdu cestu jak dostat to co chci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som do ulic kirikagure a vosiel som do restauracie potom som si objednal a zacal jest.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavil som sa po dlhom čase zase v mojom obľúbenom podniku kde som si zase dal dobrý dlabanec. "Zrejme Matiro podá správu Mizukage takže snáď tam nemusím zase ísť" pomyslel si a jedol ďalej. Keď dojedol pobral sa preč a prechádzal sa ulicami Kiri. "Ale čo ak chce aj odomňa hlásenie?! Pre tú vec musím" tak som sa premohol a išiel som smerom ku kancelárii.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Šla jsem po hlavní třídě a přemýšlela kam půjdu. Byt jsem neměla, poslední místo, kde jsem bydlela vyhodila do vzduchu Lizzy-sensei a do kanceláře se mi v tomhle stavu nechtělo. Najednou mi pohled padl na jednoho shinobi. Byl mi trochu povědomí.
Že bych ho viděla během války? potřásla jsem hlavou. Co mě zaujalo víc byla jeho ochraná čelenka. Pomalu jsem k němu došla. S popálenýma nohama, ikdyž zafačovanýma, to nebylo nic jednoduchého, ačkoliv to bylo jen pár kroků. Stále jsem na sobě měla kompletní ANBU výstroj, kromě bot.
Promiňte, ale ... vy jste z Tsuki?
Že bych ho viděla během války? potřásla jsem hlavou. Co mě zaujalo víc byla jeho ochraná čelenka. Pomalu jsem k němu došla. S popálenýma nohama, ikdyž zafačovanýma, to nebylo nic jednoduchého, ačkoliv to bylo jen pár kroků. Stále jsem na sobě měla kompletní ANBU výstroj, kromě bot.
Promiňte, ale ... vy jste z Tsuki?
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 26 z 33
Povolení tohoto fóra: