+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 33 z 33
Strana 33 z 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Šel jsem zamyšleně ulicemi Kiri. Dostal jsem na něco chuť. Proto jsem šel a prohlížel si restaurace. Nikde nebylo místo. To je nějaký den všechno zdarma, že je všude tak narváno? Takto jsem pokračoval asi půl hodiny. Když jsem narazil na stánek s rámenem. Ehm rámen? No nechutná to špatně. Hlavně, že se už něčeho najím. Probíhala tu zrovna scénka, jak z nějaké Mexické telenovely. Tak jsem si raději sedl trochu stranou od těch lidí a objednal si vepřový rámen. Doufal jsem, že si mě nevšimli a nezatáhnou mě do toho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Natsuki
Eto přehlídl? Jsem klidná povaha, ale šla jsem do vrtule. A nejsem hej ta nějaká. Vzala jsem svůj rámen a rychlostí blesku ho snědla, pak jsem to samé provedla i s rámenem Yuny. Nic jdeme domu, odstrčila jsem Keimiho a popadla Yunu kolem pasu. Jdeš taky? Jestli ne, je to velký dům ze zahradou kousek od kousek od tud, dvakrát zahneš doleva a si tam. Otočila jsme se na Akia. Jo vlastně, položila jsem na pult peníze za všechny 3 rámeny. Děkuji bylo to dobré, naschledanou. Popadla jsem Yunu a táhla jí zasebou k sobě domů.
(přesun)
Eto přehlídl? Jsem klidná povaha, ale šla jsem do vrtule. A nejsem hej ta nějaká. Vzala jsem svůj rámen a rychlostí blesku ho snědla, pak jsem to samé provedla i s rámenem Yuny. Nic jdeme domu, odstrčila jsem Keimiho a popadla Yunu kolem pasu. Jdeš taky? Jestli ne, je to velký dům ze zahradou kousek od kousek od tud, dvakrát zahneš doleva a si tam. Otočila jsme se na Akia. Jo vlastně, položila jsem na pult peníze za všechny 3 rámeny. Děkuji bylo to dobré, naschledanou. Popadla jsem Yunu a táhla jí zasebou k sobě domů.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ani jsem nestihla na nic z toho co se stalo zareagovat a Nat mě odtáhla do svého domu. ( přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Konečně mi přinesli můj rámen a já se do něj mlsně pustil. Páni to je lahoda!!! Budu si ho tu muset ještě někdy dát. Po očku jsem viděl jak se situace u té skupiny lidí zostřila a ty dvě mladé dívky odešli pryč. No nevěděl jsem co se tu stalo a ani se mě to netýkalo. Byla to jejich soukromá věc.
Naposledy upravil Toshiro Hoozuki dne Fri 6 Jan - 20:42, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
To co se tam odehralo bylo hrozný. Akio mě nasrál tím co udělal a Nat se urazila na totální pitomost, navíc odtáhla Yunu. Když jí odtahovala zaplatil sem a pomalu zamířil za nima. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Periferně jsem sledoval Keimiho a jedl ramen, když v tom se Natsuki nesjpíše rozčílila a prudce do mě drkla, čímž na mě vylila zbytek mého ramenu. Popadla Yunu řekla mi pár informací a utekla... Ramenu na mém oblečení si ani nejmenším nevšimla...
Podíval jsem se na Keimiho a byl tak trochu zamyšlený... neměl jsem čas cokoli dělat... Poprosil jsem číšnici o tužku a papír, následně jsem napsal vzkaz Keimimu, že se umlouvám za způsobené potíže, ale nesmí zapomenout, že si za to také může sám. Popadl jsem peníze a dal místo mě přesně na 4 rameny + spropitné a těsně před odchodem jsem řekl číšnici že ty peníze jsou i za něho.Když v tom se zvedl bleskurychle zaplatil a zmizel... Rozloučil jsem se a pospíchal za nimi, ovšem peníze jsem tam jaksi zapomněl.... (Přesun)
Podíval jsem se na Keimiho a byl tak trochu zamyšlený... neměl jsem čas cokoli dělat... Poprosil jsem číšnici o tužku a papír, následně jsem napsal vzkaz Keimimu, že se umlouvám za způsobené potíže, ale nesmí zapomenout, že si za to také může sám. Popadl jsem peníze a dal místo mě přesně na 4 rameny + spropitné a těsně před odchodem jsem řekl číšnici že ty peníze jsou i za něho.Když v tom se zvedl bleskurychle zaplatil a zmizel... Rozloučil jsem se a pospíchal za nimi, ovšem peníze jsem tam jaksi zapomněl.... (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Páni teď mám celou restauraci jen pro sebe. Řekl jsem si v duchu, když jsem tam osiřel. Dojedl jsem svou porci a s díky se chystal zaplatit, kdy v tom se ozvala Servírka. Mladý pane. Mohl by jste těm lidem odnést tyhle peníze. Každý tu zaplatil a já tu mám teď 3x tolik peněz než to jídlo stálo. V tu chvíli mi proběhlo hlavou hned několik myšlenek, ale jen tuhle bych snad mohl říct i nahlas. Hééééééééé? To si ze mě dělá legraci. Já se mám montovat do toho životu nebezpečného tajfunu mezi lidských vztahů? Dám vám ten váš rámen na účet podniku, když to pro mě uděláte. Na pár sekund jsem nebyl schopen slova. Nevěděl jsem co udělat a bylo mi hloupé jí odmítnout. To bych sem už nikdy nemohl přijít na tak dobrý rámen. No tak já to pro vás udělám slečno, když tak naléháte. Odvětil jsem s lehkým úsměvem a vzal si od ní ty peníze. Rozloučil jsem se a odešel pryč. Potom jsem vyskočil na nejbližší vysokou střechu a soustředil se na chakru v okolí. Po nějaké době se mi podařilo nají ty lidi a tak jsem se tím směrem vydal. Ach toho budu jistě trpce litovat... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Seskočila jsem z lavičky.
Po nočním bloudění ulicemi jsem byla sice nevyspalá, ale náladu jsem tak špatnou neměla. Potřebovala jsem se protáhnout, rozhýbat... A jít na chvíli někam do tepla, protože momentálně jsem měla pocit, že zmrznu. Kýchla jsem.
Možná jsem trochu prochladla...
Usoudila jsem, že to přejde dřív než dojdu domů.
(Přesun)
Po nočním bloudění ulicemi jsem byla sice nevyspalá, ale náladu jsem tak špatnou neměla. Potřebovala jsem se protáhnout, rozhýbat... A jít na chvíli někam do tepla, protože momentálně jsem měla pocit, že zmrznu. Kýchla jsem.
Možná jsem trochu prochladla...
Usoudila jsem, že to přejde dřív než dojdu domů.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišla jsem spolu s Akiem před dům mé babičky. Jen jsem si rychle sbalila věci rozloučila se s ní a vyšla před dům za Akiem. Spolu jsme vyšli k jeho domu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dům její babičky byl takový idilický domeček. Čekal jsme až se vrátí a vypadli jsem se k nám. Kde jsem seznámil otce s Yunou a požádal o, aby nám přivolal Hayateho, abychom mohli vyrazit k jezeru Kiri.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po seznámení se s Akiovým otcem byl přivolán velký netopýr koukala jsem na něj jak na zjevení. Pak jsem se otočila na Akia. To je tvůj kamarád? Zeptala jsem se se smíchem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hai" Zasmál jsem se. "Seznamte se, Yuno, tohle je Hayate, Hayate, tohle je Yuna" Podívali jsme se na ty 2 jak na sebe zírají. Yuna spíše taková překvapená a Hayate se na ní koukal jak na hračku. Evidentně si s Yunou chtěl hrát. "Hayate je ještě takovej hračička, ale když chce dokáže být i velmi zručný, a bojový. Viď Hayate" a mrkl jsme na něj. "Hayate ještě prosím, svezl bys nás k jezeru Kiri?" Chvíli jsem neviděl že by něco udělal, ale nakonec přikývl. Nalezli jsem na něj a letěli. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Shiryuu Nao
Po několika minutách jsem nakonec doběhla do ulice Kirigakure, která vedla na hlavní třídu. Netušila jsem, jak jinde, ale tady mělo být ještě otevřeno. I když mi běh většinou dodával energii, tak teď mé únavě moc nepomohl, což bylo znamení, že i já se potřebovala pořádně vyspat...jenže jídlo mělo momentálně přednost. Zpomalila jsem do kroku a vyhlídla si nejbližší otevřený stánek s jídlem, u kterého se dalo i chvíli posedět. Během chvilky jsem u něj už seděla, kopí si opřela o sebe a na optání zdejší obsluhy jsem si objednala dango knedlíčky. Ne, že by byly mé oblíbené...prostě mě jako první napadly. Nemusela jsem ani dlouho čekat. Objednané jídlo donesly docela rychle a stejně tak i já ho docela rychle snědla. Bezeslova jsem zaplatila za jídlo a odešla...nejspíš směrem k ubytovnám.
(přesun)
Po několika minutách jsem nakonec doběhla do ulice Kirigakure, která vedla na hlavní třídu. Netušila jsem, jak jinde, ale tady mělo být ještě otevřeno. I když mi běh většinou dodával energii, tak teď mé únavě moc nepomohl, což bylo znamení, že i já se potřebovala pořádně vyspat...jenže jídlo mělo momentálně přednost. Zpomalila jsem do kroku a vyhlídla si nejbližší otevřený stánek s jídlem, u kterého se dalo i chvíli posedět. Během chvilky jsem u něj už seděla, kopí si opřela o sebe a na optání zdejší obsluhy jsem si objednala dango knedlíčky. Ne, že by byly mé oblíbené...prostě mě jako první napadly. Nemusela jsem ani dlouho čekat. Objednané jídlo donesly docela rychle a stejně tak i já ho docela rychle snědla. Bezeslova jsem zaplatila za jídlo a odešla...nejspíš směrem k ubytovnám.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Bol som rád že klon vybaví všetko potrebné a ja si zatiaľ môžem oddychovať... Najprv som vhupol do jedného baru kde som si dal niečo do seba... A potom ma moje nohy dovideli do obchodíku kde ma dobre poznali lebo som si tu kupoval jedlo pravidelne a vždy mi dali niečo ako pozornosť... Ani tentokrát som neodišiel naprázdno a hádzal do seba dobré jedlo ktoré mi už dlhý čas chýbalo..... Napitý, najedený som si sadol na lavičku na ulici a na chvíľu sledoval dianie na ulici... Dá sa povedať že takto som oddychoval a aj vyzvedal čo sa udialo nové za ten čas čo som tu nebol...
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Vyšel jsem do ulic a hledal nejbližší krám, či stánek kde by se dalo nakoupit vše potřebné... Přesto že počasí nebylo zrovna dvakrát pěkné lidí tu bylo celkem dost. proplétal jsem se mezi nimi co nejrychleji... nerad trávím čas mezi lidmi co neznám a od kterých nevím co čekat. Prošel jsem pár stánků, ale nikde nebylo nic co by se mi líbilo ke koupi. Asi po půl hodině hledání jsem došel ke stánku nějakého staříka. I když nevypadal zrovna moc plný života jeho stánek vypadal snad nejlépe za poslední dobu kdy jsem tu byl. Měl krásně vyzdobený stánek plný květin a ovoce čerstvé jakoby vypadalo právě utrhnuté. Chvíli jsem tam pobýval a obdivoval toho chlapíka jak může mít takto zachovalý obchod. Po nakoupení mě napadlo si jen tak najít nějaké místo k odpočinku. Začal jsem se potulovat po ulici hledat něco zajímavého.
Anonymní- Anonymní
Re:
Cenné informácie som sa nedozvedel, jediná cenná informácia bola že konečne dostavali sídlo šermiarom aj v Kire..... Hoci nebude zrejme také ako je to tajné ale aspoň sa nebudem musieť kvôli spánku plahočiť mimo Kiru.... Takto budem mať všetko po ruke... Tak dobre naladený som sa vytratil z ulíc Kiri a mal som to namierené na jediné miesto...(Presun)
Shinobi
Klan:
Re:
Podle všeho se na ulicích nedá najít žádné vhodné potiché místo... Samí hluk všude kolem, děcka vyvádějí.... No nejspíš bych si zalezl někam na klidné místo, ale zmrzlina v tašce volá po chladničce... Tak, vyrážíme domu... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď som sem prišiel, tak som si sadol na jednu budovu a len tak sa pozeral na ľudí.Potom som zoskočil a sadol si do reštaurácie a najedol sa tam.Keď som dojedol tak som proste išiel do parku ktorí bol v uliciach a tam som si sadol na lavičku.Len tak som sa pozeral na prírodu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Môj klon vbehol do jedného tajomného obchodu kde si kúpil jednu vzácnu knižku ktorá sa mi bude hodiť.... Následne začal pátrať po členke týmu ktorú som postrádal....
Po dlhom hľadaný sa rozbehol naspäť k jazeru kde ho čakal jeho cieľ...(Presun)
Po dlhom hľadaný sa rozbehol naspäť k jazeru kde ho čakal jeho cieľ...(Presun)
Shinobi
Klan:
Re:
Po nejakom čase som sa premenil naspäť a keď som sa spamätal bola zničená jedna budova.Asi najvyžšia ktorá tam bola.Nikoho som nezranil ale ľudia boli aj tak dosť naštvaný. Rýchlo som utiekol preč ( Presun )
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 33 z 33
Povolení tohoto fóra: