+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 22 z 33
Strana 22 z 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Dojedol som a povedal som : Dobre takze uz by som mal ist , dakujem za jedlo sensei takze dovidenia . A odisiel som
Anonymní- Anonymní
Re:
Chodila jsem po ulicích. Někoho jsem hledala. U jezera nebyl, tak jsem doufala, že ho najdu někde tady. Poštěstilo se mi. Přes okna jsem v jedné z restaurací uviděla Právě toho, koho jsem hledala. Byl to Teruki. Vstoupila jsem dovnitř a zamířila jsem k nim. Naklonila jsem se k němu a pošeptala jsem mu do ucha:
"Potřebuji s tebou mluvit."
"Potřebuji s tebou mluvit."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamyšleně jsem se potloukal po ulicích Kiri a očima hledal nějakou ceduli, kde by nabízeli ubytování. Nikde jsem však nic neviděl, což bylo celkem zklamání. Už jsem se tak nějakou dobu procházel a v tom jsem si uvědomil, že jsem celý den nic nejedl. Všiml jsem si nějaké restaurace. Vstoupil jsem a rozhlédl se jak to uvnitř vypadá a případně zda tu někoho z hostů neznám.
Anonymní- Anonymní
Re:
Teruki Tetsuo
Jen jsem se rozloučila z Matirem a dál čekal. Když v tom jsem si všiml Mizukage, která právě vešla do restaurace. Došla, až ke mě a do ucha mi pošeptala, že potřebuje se mnou mluvit. Přikývl jsem a pousmál se na Akaime."Až to sníš, tak můžeš klidně odejít. Už je to zaplacené, takže... já si teď musím něco vyřídit..." Znovu jsem se pousmál a pomalu si stoupl a zamířil z Mizukage ven.
Když jsme konečně byli venku, tak jsem se mírně uklonil a zahleděl se jí do očí."Co potřebujete Mizukage-sama?" Zeptal jsem se potichu, aby to slyšela jen ona.
Jen jsem se rozloučila z Matirem a dál čekal. Když v tom jsem si všiml Mizukage, která právě vešla do restaurace. Došla, až ke mě a do ucha mi pošeptala, že potřebuje se mnou mluvit. Přikývl jsem a pousmál se na Akaime."Až to sníš, tak můžeš klidně odejít. Už je to zaplacené, takže... já si teď musím něco vyřídit..." Znovu jsem se pousmál a pomalu si stoupl a zamířil z Mizukage ven.
Když jsme konečně byli venku, tak jsem se mírně uklonil a zahleděl se jí do očí."Co potřebujete Mizukage-sama?" Zeptal jsem se potichu, aby to slyšela jen ona.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Vyšli jsme ven. Rozhlédla jsem se.
"Vem si několik shinobi a jdi na průzkum a zjisti, co se stalo Akihirovi. Ještě se nevrátil a mám obavy."
Mluvila jsem na něj. Dávala jsem si pozor, aby mě nebylo slyšet daleko. Nechtěla jsem, aby se to rozkřiklo.
"Vem si několik shinobi a jdi na průzkum a zjisti, co se stalo Akihirovi. Ještě se nevrátil a mám obavy."
Mluvila jsem na něj. Dávala jsem si pozor, aby mě nebylo slyšet daleko. Nechtěla jsem, aby se to rozkřiklo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Cupkala som ulicami, počula som ju, teda lepšie povedané nebyť môjho kekkei genkai tak by som bola asi.. no nenapadlo ma že tým Akihirom myslí môjho otca. Nakoniec som dobehla až ku Shirio a len som ju zo žiarivím úsmevom poťahala za oblečenie.. aby si ma všimla.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Viděl jsem ta Mizukage s nějakým mužem, ale nechtěl jsem rušit. Sedl jsem si k jednomu stolu a pročítal si jídelní menu. Po chvilce jsem se rozhodl pro Sushi. Po objednávce jsem chvíli čekal a prohlížel si vnitřní výzdobu a dekorace. Jídlo konečně dorazilo a já se do něj s velkou chutí pustil. Měl jsem tam výborné krevety, chobotničky s lososy. Po chvilce jsem byl s jídlem hotový a velice mi chutnalo. Po číšníkovi jsem vzkázal kuchaři mé uznání a následně zaplatil. Zatím jsem zůstával sedět na místě a relaxoval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ucítila jsem tahání za oblečení. Sklonila jsem hlavu. První co jsem viděla, bylo malé pandě. Byla to převlečená Lily. Sehnula jsem se k ní a vzala jsem ji do náruče.
"Co tady děláš?"
Optala jsem se zvědavě.
Snad neslyšela, co jsem řekla.
Doufala jsem.
"Co tady děláš?"
Optala jsem se zvědavě.
Snad neslyšela, co jsem řekla.
Doufala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Teruki Tetsuo
Moje obavy se naplnili a mě se zhostil opravdu nepříjemný pocit. Já to věděl...
"Takže... měl jsem asi pravdu co? Něco se mu muselo stát... To není jeho styl... Dobře tedy... pokusím se sehnat někoho schopného a ještě další a co nejdřív vyrazíme..." Řekl jsem znovu potichu a v hlavě mě to už šrotovalo. Pak se tam objevila nějaká malá holčička v pandím, takže jsem raději dál nepokračoval, aby nic neslyšela a jen čekal.
Moje obavy se naplnili a mě se zhostil opravdu nepříjemný pocit. Já to věděl...
"Takže... měl jsem asi pravdu co? Něco se mu muselo stát... To není jeho styl... Dobře tedy... pokusím se sehnat někoho schopného a ještě další a co nejdřív vyrazíme..." Řekl jsem znovu potichu a v hlavě mě to už šrotovalo. Pak se tam objevila nějaká malá holčička v pandím, takže jsem raději dál nepokračoval, aby nic neslyšela a jen čekal.
Shinobi
Re:
Huum.. zaškerila som sa keď ma zobrala na ruky a len som sa na ňu tak milo uculila. Chcela som len.. etoo.. poprosiť ťa.. či by som nemohla skúsiť.. skúšku na genina. Začala som a na chvíľku som sa odmlčala.. rozmýšľala som čo k tomu dodať no len som sa nova pousmiala a čakala som na jej reakciu.
Shinobi
Klan:
Re:
Usmála jsem se na ni. Podívala jsem se na Terukiho.
"Víš, co máš dělat?"
Ujišťovala jsem se.
"Chviličku vydrž, ano?"
Jednu rukou jsem ji chitila kolem pasu, aby mi nespadla. Druhou jsem ji chitila nohu, co měla ve předu.
"Víš, co máš dělat?"
Ujišťovala jsem se.
"Chviličku vydrž, ano?"
Jednu rukou jsem ji chitila kolem pasu, aby mi nespadla. Druhou jsem ji chitila nohu, co měla ve předu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Teruki Tetsuo
Jen jsem letmo přikývl a ještě se příjemně usmál na tu holčičku. Opravud mu je hodně podobná a jí také... Ať si sakra v pořádku!... Musel jsem rychle zmizet a připravit se na tuto misi.
Udělal jsem jednoduchou pečeť a zmizel v obláčku bílého kouře...
(přesun)
Jen jsem letmo přikývl a ještě se příjemně usmál na tu holčičku. Opravud mu je hodně podobná a jí také... Ať si sakra v pořádku!... Musel jsem rychle zmizet a připravit se na tuto misi.
Udělal jsem jednoduchou pečeť a zmizel v obláčku bílého kouře...
(přesun)
Shinobi
Re:
Uhm haai hai !!.. potešila som sa nadšene a len som sa zubila na celé moje okolie. Tá radosť a energia ktorá sa okolo mňa šírila by sa dala doslova krájať !.. Očami som pri tom zašla k shinobimu ktorý stál len kúsok od nás.
Shinobi
Klan:
Re:
"Ták, pandičko, nemáš náhodou hlad?"
Podívala jsem se na ni. Její pandí obleček příjemně hřál.
Podívala jsem se na ni. Její pandí obleček příjemně hřál.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Až trošku povyrostěš."
Otevřela jsem dveře restaurace a vešla jsem i s ní dovnitř. Pořád jsem ji držela. Přistoupila jsem k jednomu stolu a posadila jsem ji na židli. Sedla jsem si naproti ní.
"Tak co to bude?"
Optala jsem se.
Otevřela jsem dveře restaurace a vešla jsem i s ní dovnitř. Pořád jsem ji držela. Přistoupila jsem k jednomu stolu a posadila jsem ji na židli. Sedla jsem si naproti ní.
"Tak co to bude?"
Optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Whuaa ale já nevyrostu !! začala som sa sťažovať no len čo ma posadila za stôl, nahodila som taký lačný výraz.. nikdy som nebola na nejaké vyberanie jedál a tak som jedálniček ani do rúk nebrala.. všechnooo !! zasmiala som sa na jej otázke.
Shinobi
Klan:
Re:
"A proč bys nevyrostla?"
Vzala jsem si jídelní lístek a zadívala jsem se do něj.
"Co takhle zmrzlinu?"
Navrhla jsem.
Vzala jsem si jídelní lístek a zadívala jsem se do něj.
"Co takhle zmrzlinu?"
Navrhla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Díval jsem se na od stolu na Mizukage a toho pandího caparta z dnešního rána.
Hmm Roztomilé dítě. Že by to byla dcera Mizukage???
Hmm Roztomilé dítě. Že by to byla dcera Mizukage???
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak co bys chtěla?"
Byla jsem bezmocná! Vůbec jsem nevěděla, co dělat.
"Však ty vyrosteš."
Byla jsem bezmocná! Vůbec jsem nevěděla, co dělat.
"Však ty vyrosteš."
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď sa ma znova spýtala čo by som si dala tak som sa na chvíľku zamyslela..
Ryžové chlebíčky !!
Odpovedala som nakoniec z novým elánom.. vlastne som tým prehlušila aj slová ktoré mi povedala potom. Bolo to síce celkom.. chabé jedlo na reštiku.. taká skôr urážka alebo tak.. ja som však mala chuť práve na ne.
Ryžové chlebíčky !!
Odpovedala som nakoniec z novým elánom.. vlastne som tým prehlušila aj slová ktoré mi povedala potom. Bolo to síce celkom.. chabé jedlo na reštiku.. taká skôr urážka alebo tak.. ja som však mala chuť práve na ne.
Shinobi
Klan:
Re:
Pokynula jsem na obsluhu a objednala jsem rýžové chlebíčky. Chvíli se na mě díval, jak na blázna, ale nakonec odešel.
"Hlavně neříkej tátovi, že jsi takhle pozdě jedla."
"Hlavně neříkej tátovi, že jsi takhle pozdě jedla."
Anonymní- Anonymní
Re:
Huum.. haaai.. aj tak nie je doma.. hmm.. ani nepovedal kam išiel.. už je to nejaký čas čo som ho nevidela.. začínam si robiť starosti.. myslím že aj Akio.. Povedala som a na tvári sa mi na zlomok sekundy objavil naozaj taký.. až ustráchaný výraz.
Shinobi
Klan:
Re:
Když jsem slyšel tu objednávku, šel na mě záchvat smíchu. Vice méně jsem to, ale potlačil.
To by mě zajímalo, jestli jsou takové všechny děti. Přeci jen by mě to ani zas tak nepřekvapilo.
Znovu se objevil číšník a já si objednal lahev saké...
To by mě zajímalo, jestli jsou takové všechny děti. Přeci jen by mě to ani zas tak nepřekvapilo.
Znovu se objevil číšník a já si objednal lahev saké...
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 22 z 33
Povolení tohoto fóra: