+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 33
Strana 12 z 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nebezpečnou zbraň?" naklonila jsem hlavu na stranu a prudce se nadechla. V plicích mě hrozně zaboelo. Do očí se mi narhnuly slzy. Opět jsem vydechla a bolest zmizela. Myslím, že plíce už jsou v pořádku. Slzy jsem si setřela, ačkoli jsem si tím krev rozmazala po tváři. Seskočila jsem z orla na pevnou zem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zoskočila som dolu a upravila som si masku. Poďte za mnou. Pripravila som si katany, aby som ich mohla rýchlo vytiahnuť. Potom sa rozbehnem do tmavých ulíc Kirigakure. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Utekať? To snáď nie.
Išiel som rýchlejším tempom za Yuuki, ale behom sa to nazvať nedalo.
(Presun.)
Išiel som rýchlejším tempom za Yuuki, ale behom sa to nazvať nedalo.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Děkuji vám, můžete jít." pravila jsem orlům a během chvíle zmizeli v oblaku bílého kouře.
"Hm... v pořádku Mizukage-sama?" starostlivě jsem ji přeměřila pohledem. Nebýt jí a Tsuchikageho, bůhví jak jsme dopadli. Srovnala jsem s nimi krok a také vyrazila za Yuuki.
Přesun.
"Hm... v pořádku Mizukage-sama?" starostlivě jsem ji přeměřila pohledem. Nebýt jí a Tsuchikageho, bůhví jak jsme dopadli. Srovnala jsem s nimi krok a také vyrazila za Yuuki.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jistě, do pár hodin budu plně v pořádku. Pak mi pomůže spánek a návštěva lékaře." pousmála jsem se a rozeběhla se za nimi, i když ne tak rychle, jako normálně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hai.Rozdělíme se kdyby něco tak hoď do vzduchu kunai s lístkem. řeknu a běžim jinám.
Anonymní- Anonymní
Anonymní- Anonymní
Re:
(Byakuri..Vesnice je zničená, úplně...Na tento příspěvek kašli a kdyžtak se přesuň do Konohy. Je tam i celá Kiri^^ ..Tady by ti asi nikdo neodpověděl^^")
Anonymní- Anonymní
Re:
Na uliciach sa o nejaký čas začali črtať prvé drevené a kamenné základy pre domy, hospody, obchody a podobne.. práca išla pomaly, no zapojil sa do nej každý kto mohol.. v okolí tiež hliadkovalo niekoľko Anbu pred prípadnými príležitostnými zlodejmi ktorých by začali "svrbieť" ruky..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Celou cestu jsem se musela usmívat a nejen proto, že Daiovi svítila očka, když sledovaly ty tři berušky, co jdou s námi, ale taky když jsem viděla hrající si děti venku, znovu postavené krámky a domky. I když to tu nevypadalo jako dříve, byla jsem spokojená. Snad začneme znovu a lépe..
Anonymní- Anonymní
Re:
Po svých dlouhých cestách jsem se opět vrátil tam,kde jsem cítil že jsem doma.Kirigakure no satto oslňovala mou mysl aji duši.S pomalou chůzí jsem šel a díval se co se nového stalo ve vesnici.Trošku jsem se ve tváři a podobně změnil jelikož jsem zestárl o nějakých 5 let ze svého pubertálního věku co jsem odešel.Stále jsem měl u sebe stejný meč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavili jsme se. ,,Co kdyby..." zarazila jsem se, když jsem zahlédla tak známou osobu. ,,To snad.." šeptla jsem, v hlavě mi přeběhly vzpomínky na něj i na naši poslední společnou chvilku. Usmála jsem se a čekala, jestli si mě taky vůbec všimne.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uviděl jsem osobu,která stála kousek předemnou.Ne to nemůže být ona vždyť má břicho jak slon.Protřel jsem si oči a raději jsem si z baťohu vytáhl čoko tyčinku a furt se na tu osobu podezřele díval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdychla jsem si. ,,Počkej tu, prosím." řekla jsem směrem k Daiovi a pustila se ho. Pomalým krokem jsem se k němu blížila.
,,Hodláš si mě prohlížet dlouho nebo mě pozdravíš." zvedla jsem levý koutek v menší škleb.
,,Hodláš si mě prohlížet dlouho nebo mě pozdravíš." zvedla jsem levý koutek v menší škleb.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousmál jsem se"Takže jste to vy Mizukage-san.Rád vás vidím a vidím,že asi čekáte menší dáreček.Koho pak je?Senseie?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se. ,,Taky tě ráda vidím, Kine." objala jsem ho a zase se usmála. Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ne-e, není Assasinovo." usmála jsem se tajemně. ,,A co to vykání, snad jsme si tykali, ne?" nakrčila jsem obočí a potom se zasmála.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jo to jo,ale přeci jen furt mám titul Chuunina a vy jste Mizukage heh.Což znamená že jste o trošku víš nademnou."Lehce jsem se pousmál."A co jak se daří ostatním?Slyšel jsem o válce a o zničení Kiri.Je mi to líto."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamračila jsem se. Stoupla jsem si na špičky, protože byl vyšší a vlepila jsem mu pohlavek. ,,Jenže to už jsem ti taky vysvětlovala! Prostě mi tykej." pousmála jsem se. ,,Ano, Kiri byla zničena, ale myslím, že se stavíme na nohy docela rychle. A jak se mají ostatní? Koho tím myslíš?" naklonila jsem mírně hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Procházela jsem ulicemi a hledala jsem Naruta.
Sakra, to bylo taky úžasně chytré, jít spát, aniž bych se zeptala, kde budeme mít sraz.
Po chvíli jsem ho zahlédla.
"Naruto-sensei !" zakřičela jsem a začala mávat rukou nad hlavou, aby mi zase někam nezmizel, zatím co jsem k němu dobíhala.
"Gomene, nečekala jsem, že budu tak dlouho spát," řekla jsem hned, jak jsem k němu doběhla a rozpačitě jsem se na něj usmála.
Sakra, to bylo taky úžasně chytré, jít spát, aniž bych se zeptala, kde budeme mít sraz.
Po chvíli jsem ho zahlédla.
"Naruto-sensei !" zakřičela jsem a začala mávat rukou nad hlavou, aby mi zase někam nezmizel, zatím co jsem k němu dobíhala.
"Gomene, nečekala jsem, že budu tak dlouho spát," řekla jsem hned, jak jsem k němu doběhla a rozpačitě jsem se na něj usmála.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 33
Povolení tohoto fóra: