Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 18:54

First topic message reminder :

Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:43

,,Nebezpečnou zbraň?" naklonila jsem hlavu na stranu a prudce se nadechla. V plicích mě hrozně zaboelo. Do očí se mi narhnuly slzy. Opět jsem vydechla a bolest zmizela. Myslím, že plíce už jsou v pořádku. Slzy jsem si setřela, ačkoli jsem si tím krev rozmazala po tváři. Seskočila jsem z orla na pevnou zem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:44

Zoskočila som dolu a upravila som si masku. Poďte za mnou. Pripravila som si katany, aby som ich mohla rýchlo vytiahnuť. Potom sa rozbehnem do tmavých ulíc Kirigakure. (Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:45

Utekať? To snáď nie.
Išiel som rýchlejším tempom za Yuuki, ale behom sa to nazvať nedalo.
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:46

"Děkuji vám, můžete jít." pravila jsem orlům a během chvíle zmizeli v oblaku bílého kouře.
"Hm... v pořádku Mizukage-sama?" starostlivě jsem ji přeměřila pohledem. Nebýt jí a Tsuchikageho, bůhví jak jsme dopadli. Srovnala jsem s nimi krok a také vyrazila za Yuuki.
Přesun.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:48

,,Jistě, do pár hodin budu plně v pořádku. Pak mi pomůže spánek a návštěva lékaře." pousmála jsem se a rozeběhla se za nimi, i když ne tak rychle, jako normálně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:43

Šel jsem ulicí a prohlížel to tu.Pak jsem potichu řekl.
Co máme dělat?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:44

Potichu som mu povedal ,,poobzerat sa tu a nieco pozistovat"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:46

Hai.Rozdělíme se kdyby něco tak hoď do vzduchu kunai s lístkem. řeknu a běžim jinám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:47

,,Dobre ja idem sem"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:48

Šel jsem ulicemi (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:50

(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 12:35

(přesun)

Naposledy upravil Niboidesu Byakuri dne Fri 22 Jul - 12:47, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 12:44

(Byakuri..Vesnice je zničená, úplně...Na tento příspěvek kašli a kdyžtak se přesuň do Konohy. Je tam i celá Kiri^^ ..Tady by ti asi nikdo neodpověděl^^")

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 29 Jul - 21:54

Na uliciach sa o nejaký čas začali črtať prvé drevené a kamenné základy pre domy, hospody, obchody a podobne.. práca išla pomaly, no zapojil sa do nej každý kto mohol.. v okolí tiež hliadkovalo niekoľko Anbu pred prípadnými príležitostnými zlodejmi ktorých by začali "svrbieť" ruky..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 7:29

Prechádzal som sa na ulici .
A čakal som na Roku .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 18:46

Celou cestu jsem se musela usmívat a nejen proto, že Daiovi svítila očka, když sledovaly ty tři berušky, co jdou s námi, ale taky když jsem viděla hrající si děti venku, znovu postavené krámky a domky. I když to tu nevypadalo jako dříve, byla jsem spokojená. Snad začneme znovu a lépe..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:34

Po svých dlouhých cestách jsem se opět vrátil tam,kde jsem cítil že jsem doma.Kirigakure no satto oslňovala mou mysl aji duši.S pomalou chůzí jsem šel a díval se co se nového stalo ve vesnici.Trošku jsem se ve tváři a podobně změnil jelikož jsem zestárl o nějakých 5 let ze svého pubertálního věku co jsem odešel.Stále jsem měl u sebe stejný meč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:40

Zastavili jsme se. ,,Co kdyby..." zarazila jsem se, když jsem zahlédla tak známou osobu. ,,To snad.." šeptla jsem, v hlavě mi přeběhly vzpomínky na něj i na naši poslední společnou chvilku. Usmála jsem se a čekala, jestli si mě taky vůbec všimne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:42

Uviděl jsem osobu,která stála kousek předemnou.Ne to nemůže být ona vždyť má břicho jak slon.Protřel jsem si oči a raději jsem si z baťohu vytáhl čoko tyčinku a furt se na tu osobu podezřele díval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:49

Povzdychla jsem si. ,,Počkej tu, prosím." řekla jsem směrem k Daiovi a pustila se ho. Pomalým krokem jsem se k němu blížila.
,,Hodláš si mě prohlížet dlouho nebo mě pozdravíš." zvedla jsem levý koutek v menší škleb.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:50

Pousmál jsem se"Takže jste to vy Mizukage-san.Rád vás vidím a vidím,že asi čekáte menší dáreček.Koho pak je?Senseie?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:54

Usmála jsem se. ,,Taky tě ráda vidím, Kine." objala jsem ho a zase se usmála. Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ne-e, není Assasinovo." usmála jsem se tajemně. ,,A co to vykání, snad jsme si tykali, ne?" nakrčila jsem obočí a potom se zasmála.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 20:57

Jo to jo,ale přeci jen furt mám titul Chuunina a vy jste Mizukage heh.Což znamená že jste o trošku víš nademnou."Lehce jsem se pousmál."A co jak se daří ostatním?Slyšel jsem o válce a o zničení Kiri.Je mi to líto."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 21:00

Zamračila jsem se. Stoupla jsem si na špičky, protože byl vyšší a vlepila jsem mu pohlavek. ,,Jenže to už jsem ti taky vysvětlovala! Prostě mi tykej." pousmála jsem se. ,,Ano, Kiri byla zničena, ale myslím, že se stavíme na nohy docela rychle. A jak se mají ostatní? Koho tím myslíš?" naklonila jsem mírně hlavu na stranu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Aug - 21:03

Procházela jsem ulicemi a hledala jsem Naruta.
Sakra, to bylo taky úžasně chytré, jít spát, aniž bych se zeptala, kde budeme mít sraz.
Po chvíli jsem ho zahlédla.
"Naruto-sensei !" zakřičela jsem a začala mávat rukou nad hlavou, aby mi zase někam nezmizel, zatím co jsem k němu dobíhala.
"Gomene, nečekala jsem, že budu tak dlouho spát," řekla jsem hned, jak jsem k němu doběhla a rozpačitě jsem se na něj usmála.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 12 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Povolení tohoto fóra: