+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 33
Strana 13 z 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
No Yuuki,Pilikka,prckové,Sensei,Kisuke a samozřejmě brácha.Dlouho jsem neslyšel že by udělal hovadinu nějakou."Lehce jsem se pousmál a podíval se na ní"Stále jsi furt nejpěknější Kage"Sladce jsem se pousmál xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmial som sa aj ja .
"To je v poriadku hlavne že si sa ukázala ...
Tak čo máme všetko dovolené môžeme ísť či ?"
"To je v poriadku hlavne že si sa ukázala ...
Tak čo máme všetko dovolené môžeme ísť či ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Vždyť ženy Kage jsme jen dvě." usmála jsem se a hned to si povzdychla. ,,Dobře, začneme výčet, ale měl by sis raději sednout." kousla jsem se do rtu a ukázala na blízkou, zatím provizorní lavičku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokrčila jsem rameny.
"Lizzy včera odešla a Mizukage-sama se, pokud vím, pořád ještě nevrátila. Takže není od koho dostat povolení," zakroutila jsem hlavou a povzdechla si.
"Ale aspoň jsem tam včera nechala ten vzkaz."
"Lizzy včera odešla a Mizukage-sama se, pokud vím, pořád ještě nevrátila. Takže není od koho dostat povolení," zakroutila jsem hlavou a povzdechla si.
"Ale aspoň jsem tam včera nechala ten vzkaz."
Anonymní- Anonymní
Re:
M?Dobře tak jo sice nevím proč."Šel jsem na lavičku a posadil se vedle hitomi.To nebude nic dobrýho.Jinak co to bude?Kluk nebo holka?
Anonymní- Anonymní
Re:
Klimbala jsem nohama ve vzduchu. ,,Vypadá to, že holka." usmála jsem se. ,,A jestli bude po mě, to se má vesnice na co těšit." položila jsem si ruku na bříško. ,,Ale zpět k tvé předchozí otázce." otočila jsem se k němu. ,,Yuuki mi utekla neznámo kam..Od hlavního útoku ve válce jsem ji neviděla, takže mohu doufat, že je v pořádku..PiliKKa?" vzpomněla jsem si na toho Uchihu. ,,Teď už myslím, že dobře, v rámci možností tedy. Amayo se má..Popravdě netuším." přivřela jsem oči. ,,Rukiho unesla Reina, vůdkyně Akatsuki a i teď, když je mrtvá, hodlá s Akatsuki či kým zůstat. Chce zničit Sunu, to je vše, co o něm vím...A Neuro.." na chvíli jsem se zarazila. Nadechla jsem se a podívala se mu do očí. ,,Je mrtvý. Zabila ho Reina. Je mi to líto.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Och tak takhle je to?"NA tváří se mi objevil smutný úsměv a pak se hned spravil"Osud to asi tak chtěl že?Jen mě udivuje že proč by Ruki chtěl zničit Sunu?A celkem se divím že brácha prohrál s Reinou a vůbec vyslala si nějakou pátrací skupinu?Jinak nemyslím si že by Ruki měl špatné úmysli přeci jen je to můj synovec a navíc má smlouvu jako já."Ukázal jsem prstem směrem nahoru a pousmál se.
Anonymní- Anonymní
Re:
" Nechám to na tobě, ty tam přece potřebuješ," zasmála jsem se.
" A navíc jsem ani v jedné z nich nikdy nebyla, takže je mi to opravdu jedno," pokrčila jsem rameny a pomalu se rozešla směrem k bráně.
" A navíc jsem ani v jedné z nich nikdy nebyla, takže je mi to opravdu jedno," pokrčila jsem rameny a pomalu se rozešla směrem k bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Netuším...O Neurovi toho tolik nevím, viděli jsme se párkrát..A Rukiho jsem taky vidělo asi jen dvakrát..Nevím, co má v plánu, tohle jsem zaslechla..Všechno se událo najednou." povzdychla jsem si a podívala se směrem, kterým ukázal. ,,Smlouvu?" naklonila jsem hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jo nezdá se ale je jako jeho máma a táta je mu málo a už dokáže vyvolat zvíře a zrovna stejný,které já.Viděl jsem ho jen na sekundu a slyšel co mluví s velkým taťkou,tak proto si nemyslím že by měl něco špatnýho v úmyslu.Vyvolat phoenixe totiž dokáže málo kdo a navíc je to aj málo komu povoleno a co ty jinak jak to vypadá s tvou milostnou aférkou.Svatba proběhla nebo bude?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak teda poďme ...
Popravde ani sám neviem kam skôr preto som sa pýtal .
Ale asi sa zájdeme teda trochu zohriať dobre ?"
Žiarivo som sa usmial a zamieril som odtiaľto preč.
presun
Popravde ani sám neviem kam skôr preto som sa pýtal .
Ale asi sa zájdeme teda trochu zohriať dobre ?"
Žiarivo som sa usmial a zamieril som odtiaľto preč.
presun
Anonymní- Anonymní
Re:
Bedlivě jsem ho poslouchala. ,,Snad máš pravdu.." povzdychla jsem si. ,,Svatba teprve bude a prej milostnou aférkou." ohnala jsem se po něm.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uhnul jsem ráně,která směřovala.Páni vidíme se ani né po 5 letech a už mě chceš fackovat to je nemilé."Usmál jsem se a hrál si s její rukou ve vzduchu."Ne promiň je to odemě hnusný"Pustil jsem jí ruku dolů."A jak to vypadá se Senseiem?Furt v kanclu?
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nemáš provokovat, Uchiho." vyplázla jsem na něj jazyk a usmála se. ,,Jsi pořád stejný.." zadívala jsem se mu do očí. ,,Assasin?...No ani nevím. Do Konohy nastoupil nový Hokage, Danzou Shimura. To mezitím, když Assasin upadl na dlouhoou dobu do komatu. Viděla jsem se s ním vve válce, byli jsme ve stejné divizi, co dělá všední dny, netuším." pousmála jsem se. Pokud vypadá jako jsem ho viděla v baru často, no tak to má harmonogram nabitý, zakřenila jsem se v duchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ah tak.No jak jde vidět já se flákal a vy jste bojovali.Jediný co na to můžu říct je pardon asi.A teď hlavní téma.Slyšel jsem že za tím vším stoji Tsukiko.Nemohl jsem tomu uvěřit.Každá generace jak jde vidět má své potížisty.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Za tím vším?...No vlastně..Válku rozpoutali Akatsuki a Kumogakure..Tsukiko se jen přidala. Teď se stala naším nepřítelem ona. Bojovala jsem s ní já, bojoval s ní i Assasin. Já na ni nemám, to je jasné, ale neporazil ji ani Assasin." zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak to je dobrý no.Vypadá to že nejslabší člověk jejich týmu se stal nejsilnějším pěkná ironie.Ale dost už o špatnách zprávach.Jak se ti vlastně daří.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hai, nejsilnějším.." šeptla jsem a vzpomněla si na mé a Tsuino první setkání. Pouze pokus, nic víc.. ušklíbla jsem se.
,,Jak se mi daří? Stále ve spěchu a obklopená starostmi." pousmála jsem se. ,,Spíš povídej o sobě. Kdes byl? Cos dělal? Jak ses měl a jak se máš teď, hmm?" zavalila jsem ho otázkami a naklonila hlavu mírně na stranu.
,,Jak se mi daří? Stále ve spěchu a obklopená starostmi." pousmála jsem se. ,,Spíš povídej o sobě. Kdes byl? Cos dělal? Jak ses měl a jak se máš teď, hmm?" zavalila jsem ho otázkami a naklonila hlavu mírně na stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
No trénoval jsem a nějak jsem se dostal do dimenze Phoenixů a tam jsem trénoval.Abych pravdu řekl ani jsem nevěděl kolik let ubylo,ale když jsem viděl Rukiho,tak jsem si myslel že to je Neuro,ale uvědomil jsem si že na to byl moc starej tak mi to nějak cvaklo a vrátil jsem se.Bylo to peklo hlavně ta strava a housenky.No teďka nijak zvlášť,ale jsem rád že tě opět vidím.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ah, takže jsi zesílil." pokývala jsem hlavou s úsměvem na rtech. ,,A ty housenky raději komentovat nebudu, jsem ráda, že jsem nejedla, jinak by se mohla stát nehoda." otřásla jsem se odporem a zase se usmála. ,,Taky jsem ráda, že tě vidím..Po tak dlouhé době."
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvilka to byla no.Jo a mimochodem mám pro tebe něco."Začal jsem hledat ve svém baťohu a vytáhl menší prstýnek."Když si ho nasadíš tak ukazuje barvu tvých pocitů.Například když je červenej tak si naštvaná,modrej klidná,růžovej stydlivá a bůh ví co.Nevěděl jsem co ti koupit a todhle mi přišlo že by se ti mohlo líbit.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Umm..." zamrkala jsem na malý prstýnek. Naklonila jsem hlavu na stranu a prohlížela si ho. ,,Zajímalo by mě, proč si každý kluk, muž zvykl dávat mi šperky. To asi jen Dai nosí štěňata." pousmála jsem se. ,,A neměl jsi mi dávat nic, stačí, že jsi v pořádku. Děkuji." znovu jsem ho krátce objala.
Anonymní- Anonymní
Re:
V pořádku říkal jsem si že nepřijdu s prázdnýma rukama.Hodně si pro mě toho udělala a to je to nejmenší co pro tebe můžu udělat."Pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 33
Povolení tohoto fóra: