+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 33
Strana 8 z 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Děkuji,ale ničeho je mi to jedno.Jediný čeho chci dosáhnout je mít rodinu nebo někoho kdo se o mě postará než vyrostu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neboj se, budeš mít všechno, co budeš chtít. Ale musíš mít nějaký cíl, pokud nebudeš mít cíl, tak nikdy nezesílíš. Jsi přece ninja, ne?" Podíval jsem se a kousl do svého párku v rohlíku.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Já jsem především mistr, tak tě můžu učit. Stejně tady už nemám na práci, a jsem moc mladý na to, abych seděl a byl v důchodu." zasmál jsem se a pořádně se zakousl. Tak s ním, bude legrace.
Anonymní- Anonymní
Re:
Je mi trochu zima,ale to nevadí začínám si na to zvykat. řekl jsem a ruce jsem měl úplně ledové i přesto,že mědal mistr ten kožich.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Já Zimu miluju, proto tady sněží. Moje technika." mrkl jsem na něj.
"Jestli chceš, tak ji zruším, ale bude to škoda, sníh je krásný."
"Jestli chceš, tak ji zruším, ale bude to škoda, sníh je krásný."
Anonymní- Anonymní
Re:
To ano je krásný,ale to víte když celý život jste jen na ulici vůbec se neprospíte nic to je těžký s tímhle žít a spát tam každý den.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hm, to je pravda. Promiň, odedneška se to změní. Slibuju."Dal jsem si poslední kus párku.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak, co chceš dělat teď? Zeptám se Mizukage, jestli by jsi nemohl bydlet na chvíli u ní."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mizukage bude sama o sobě ráda." kývl jsem hlavou.
"A když ne, já jsem její strýc."
"A když ne, já jsem její strýc."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Protože je Mizukage. A už se nepodceňuj. Zítra začneme s tréninkem, bude to tvrdé." jenom jsem se pousmál a vpíjel se očima do jeho.
Anonymní- Anonymní
Re:
(já vim omylem jsem pustil něco a změnila se jinak jsem neboj mě zase dají barvu ale můžeme dávat dál posty )
Anonymní- Anonymní
Re:
Aniž bych si toho všimla, odpojila jsem se od strýčka a procházela zasněženou Kirigakure. Tak dlouho jsem to nezažila. Naposledy před válkou v Uzushiogakure. Předtímhle...vším..
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 33
Povolení tohoto fóra: