Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 18:54

First topic message reminder :

Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 17:58

Usmála jsem se. Lichotit opravdu umí.. ,,Arigatou..No, jasně. Půjdu ráda." naklonila jsem mírně hlavu na stranu a pousmála se. Proč ne..Možná přijdu na trochu jiné myšlenky po té schůzi..alespoň na chvíli..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:10

Daisuke

''Tak pojďme'',řekl jsem milým hlasem a směřoval k nejbližší restauraci.Pár šousťáků jsem po kapse měl.No snad to bude stačit...Vešly jsme do restaurace,posadil jsem ji na židli a sedl si naproti ní.byla pohledná,mohlo ji být tak 20.''Tak co si přeješ?''Díval jsem se jí přívětivě do očí a vytahoval peněženku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:12

běžel jsem jak rychle jsem dokazal uff snad jsem je setřasl všiml jsem si paru nejakých lidí nebudu je otravovat vyběhl jsem na budovu a chvilku jsem přemýšlel pak jsem si sedl a jen tak znuděně trošku smutně jsem seděl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:19

Šel jsem po ulici a viděl tam mizukage sama běžel jsem za ní.

Mizukage sama vy už jste se vrátila? objal jsem jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:23

"někteří lidé se mají hned milostnný trojuhelník a ja maximalně me mrtvé rodiče" zasmutněl jsem a odešel jsem se učit do treningovích prostor (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:25

Docupitala jsem za ním. Úsměvem jsem pozdravila všechny uvnitř a jeden z úsměvů jsem věnovala jemu a když mě posadil na židli, neubránila jsem se malému ruměnci na tváři. Pousmála jsem se a položila si lokty na stůl.
,,Jen nějaké lehký salát a minerálku." vyslovila jsem své přání. Snad budu moci sníst alespoň tohle..Potřebuješ výživu, tak mě to nech spapat bez nehody, ano?
(Toshihiro, jsme v restauraci! -.-"...no ale budiž..)
Lekla jsem se, když mě někdo objal, ale opětovala jsem to.
,,Toshihiro," pohladila jsem ho po vlasech. ,,Říkala jsem, že tam nebudu dlouho." usmála jsem se. Škoda, mohla jsem si povídat uvolněně déle..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:33

Jsem hrozně rád,že tu jste. řekl jsem a pustil jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:37

Daisuke

''Ehh,a tvá zvyklost je asi rušit někomu intimčo ne?''xD...Hodil jsem na něj naštvaný pohled a mávl na číšníka.Objednal jsem zeleninový salát s minerálkou a rámen s malým saké pro mne.''No,když už jsi tady,dáš si taky něco?''řekl jsem trochu otráveně k tomu klukovi co přiběhl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:39

Díky,ale nechci tě otravovat. usměju se a jdu trénovat.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:44

Intimčo? Jééé^^ ..
,,Posaď Toshihiro." ukázala jsem na volnou židli vedle sebe a poté se podívala na Daisukeho. Omluvně jsem se usmála. Výborně, vypadá to, že si toho oslovení nevšiml^^ ..
Překvapeně jsem zamrkala, když Toshihiro odešel.
,,Umm...Asi si založím baby školku." odfoukla jsem si pramen hnědých vlasů z čela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 18:50

Daisuke

''Baby školku?''Lehce jsem se zasmál a podal jí minerálku.''No,a jinak jak tu dlouho žiješ?''Všiml jsem si ANBU znaku na její ruce,ale nedával jsem na sobě nic znáš.''Je tu vážně klid''.Restaurace se pomalu prázdnila,zž jsme tam byli jen my a asi 4 lidi i s hospodským a číšníkem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 19:00

,,Ano." přikývla jsem s úsměvem a přijala minerálku. ,,Děkuji." rovnou jsem z ní upila. ,,Jaksi...mám o každého starost, přijde mi to, jakobych měla plno dětí..A Toshihiro, který tu teď byl, je jedním z nich. Momentálně ho mám v péči já. Nikoho jiného nemá, kromě mě a strýce." pousmála jsem se.
,,A k tvé otázce..Narodila jsem se tu, takže už dlouho." zakřenila jsem se a znovu upila z minerálky.
,,Ale tebe si nějak nevybavuji." naklonila jsem hlavu na stranu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 19:06

Daisuke

Už zapadalo slunce,bylo příjemě.Dopil jsem saké a dojedl rámen.''No,je to směšné,ale dnes jsem přišel.Můj klan bydlel mimo vesnice,zdržoval se válek a utrpení''Viděl jsem že už Hitomi dojedla salát.''Pojďme se někam projít.Když jsem sem přicházel,tak jsem narazil na takové krásné místo,a při západu bude ještě krásnější''Usmál jsem se a vstal od stolu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 19:12

Chvíle mi nic neudělá... pousmála jsem se dopila minerálku. Na stole jsem nechala peníze a vstala.
,,Jaké místo?" zeptala jsem se zvědavě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 19:21

Daisuke

Otevřel jsem jí dveře a vrátil se zpět zaplatit,vzal jsem její peníze a utíkal ze dveří.''Promiň jsem nepozorný''vrátil jsem jí její peníze a pousmál se.Ulice už prořídla,sem tam nějaký chodec.''No tak dobře...Kuchiyose no jutsu''kousl jsem se do prstu a vytáhl svitek.Obří jestřáb vylétl na budovu.Vzal jsem Hitomi do náruče a vyskočil s ní po budově na jestřába.xD''Je to tu kousek''Usmál jsem se a posadil ji na obřího ptáka xDD.vylétly jsme vysoko do vzduchu a co nejrychleji se blížili ke konci vesnice...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 11 Jul - 19:37

Usmála jsem se. ,,V pořádku..." nestihla jsem doříct, protože mě držel v náručí a o dalších pár vteřin jsme se vznášeli ve vzduchu. Letěla jsem u mockrát, ale vždy jen uspěchaně. Takhle jsem měla čas si prohlédnout vesnici zeshora.
,,Wááá...Tak krásnééé." nahla jsem se na stranu, abych se podívala dolů. Držela jsem si některé pramínky vlasů na straně, aby mi nelítaly do obličeje a okouzleně se rozhlížela. Díky západu slunce, vypadala obloha, jakoby ji sežehl oheň a díky mlze to vypadalo ještě více pohádkově. ,,Sugoi." špitla jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 12 Jul - 8:38

Daisuke

Po tvrdém tréninku jsem si zašel na šálek teplého čaje.Ach...to bodloVstal jsem ze židla v malé restauraci a vyšel ven.Potkal jsem nějakou ženu,mohlo jí být tak 22.''Eh...promiňte,kudy se dostanu k paní Mizukage?''Slečna se usmála a ukázala mi cestu.''Arigato''Poděkoval jsem když jsem odcházel a namířil si to přímo směrem do kanceláře...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 13 Jul - 17:41

Šel jsem ulicí a hledal kancelář Mizukage. Bože, už jsem tu párkrát byl a já to zapomněl, kde se nachází. Šel jsem pořád dále.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 13 Jul - 19:25

prechadzam sa po ulici ale nic si nepametam , vidim vseliake obchody ale nemam ziadne peniaze a zacina mi zasa skvrkat v bruchu "aha " zapozeral som sa na stanok zo zeleninou a hlavne na krasne velke melony , prikradnem sa a jeden si zoberem jak predavac krici "zlodejjj" a jak utekam tak naburam do par ludi ktory su zrejme nastvany zoberu ma do vedlajsej ulicki a tam ma zbiju ... okolo ulicki preslo aspon sto ludi ale nikto mi nesiel napomos , bezvladne tam lezim a nakoniec ma nejaky chlapik zbada a odnese do nemocnice ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:33

Vznášeli jsme se nad prázdnou vesnicí. Pomocí byakuganu jsem prohledávala každý dům.
"Nemá někdo nápad, na jakou část vesnice se zaměřit?" položila jsem spíše řečnickou otázku. Kdybych měla sídlo Rootu... kam bych ho dala? Těch chodbiček je tu habaděj...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:34

,,Dobře, takže budeme hledat odtud." usmála jsem se na Shijin s Mikomi.
,,Tsichukage-dono, jste v pořádku?" otočila jsem se na něj a poté prohodila směrem k Yuuki.
,,Jak myslíš, Yuuki..Uvidíme, jak se ti to podaří.." vzdychla jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:35

Lady Hyuuga, trochu nižšie. Cestu do Root Vám ukážem. Poviem a postavím sa na orlovi, chystala som sa zoskočiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 15 Jul - 18:36

Znovu jsem aktivovala Byakuugan a prohlížela ulice.
Tohle bude ještě komplikované... Alespoň, že už víme kudy.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:38

"Áno, som. Ale bojovať už nemôžem. A ešte mám pri sebe aj nebezpečnú zbraň."
Čo ma to napadlo brať Yonbiho na takúto misiu?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 15 Jul - 18:38

Přikývla jsem na znamení souhlasu a trochu se pousmála.
"Děkuji, myslím že to bude rychlejší." orli sletěli o něco níž a přistáli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Povolení tohoto fóra: