Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
"Je potřeba povolení na vstup do vesnice,pokud ho nemáte,opusťte neprodleně Kirigakure."
Anonymní- Anonymní
Připravil jsem se k boji. "Nevím kdo jste, ani proč jste přišel, ale měl by jste mít trochu ohledu, jste v nemocnici a úctu k Mizukage-sama!!" zavrčel jsem naštvaně.
Anonymní- Anonymní
Počula som hlasy z chodby tak som sa tam šla pozrieť a zazrela som tam dve neznáme tváre a Kenjiho no nič som nepovedala len som ich počúvala nech viem o čo sa jedná
Anonymní- Anonymní
Kenji Hoozuki napsal:"Je potřeba povolení na vstup do vesnice,pokud ho nemáte,opusťte neprodleně Kirigakure."
"Jinak co" povytáhnu obočí zvědavostí...
"Mám vzkaz pro Mizukage..jestli ho nedoručím....smůla vaší vesnice.." usměju se
Anonymní- Anonymní
"A jak mám vědět,že to není pouze zástěrka,aby jste na ni zaútočili ?"
Anonymní- Anonymní
"Hm." zastrčil jsem katanu zpět a uchopil opět hůl.
"Víš, co je to ROOT, nebo máš tak velké mezery ve znalostech, že nevíš ani to? Jsem Manzou Kirisame, to si zapamatuj."
"Víš, co je to ROOT, nebo máš tak velké mezery ve znalostech, že nevíš ani to? Jsem Manzou Kirisame, to si zapamatuj."
Anonymní- Anonymní
Přivřel jsem oči. "Rád bych řekl, že mě těší, ale matka mě učila nelhat." odsekl jsem. "Přišel jste sem jen všem nadávat, nebo máte na srdci i něco jiného?"
Anonymní- Anonymní
Strhala jsem ze sebe všechny hadičky, které mě poutaly k přístrojům a postavila jsem se. ,,Odejděte odsud. Jestli chcete probrat vyšetřování, tak jindy, ne teď! Pokud jste si nevšiml, nehodí se to!" zavrčela jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Útok ? to je hlúpoť aby sa dostali až sem nie ?
počúvala som ich aj nadalej
počúvala som ich aj nadalej
Anonymní- Anonymní
Kenji Hoozuki napsal:"A jak mám vědět,že to není pouze zástěrka,aby jste na ni zaútočili ?"
"Co bych z toho měl...." usměju se.
"Leda odměnu na moji hlavu..." zamračím se
Anonymní- Anonymní
"Počkejte oba tu."
Přišel jsem k pokoji Mizukage a zaklepal.
Přišel jsem k pokoji Mizukage a zaklepal.
Anonymní- Anonymní
Chytil jsem Hitomi za rameno a jemně ji zastavil. "Uklidni se, nebo si něco uděláš... tenhle nevychovanec ti za to stejně nestojí!"
Anonymní- Anonymní
Vzteky jsem se třásla. Dlouho jsem se tak nerozčílila.
,,Dózo!" křikla jsem na toho, jež klepal na dveře.
,,Dózo!" křikla jsem na toho, jež klepal na dveře.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Tue 3 May - 19:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Prihovorila som sa k Shoovi
"A odkiaľ že nesiete tú správu?"
Anonymní- Anonymní
"Ne, přišel jsem Vás jenom varovat, já jsem pořád člen rady, a také mám co mluvit do chodu vesnice. Nelíbí se mi to tady, a pokud to půjde dál, budu varovat Feudálního pána. Taky jsem tak dobré vůle, že moji ANBU odhalili možný blížící se útok, nejsem si jistý, ale bylo řečeno, na spojenectví." Které rozpustím. uchopil jsem pevněji svou hůl a vyšel kulhavě ven.
Anonymní- Anonymní
Kumiko Hoozuki napsal:Prihovorila som sa k Shoovi
"Nedaleko Tsukigakure nás zastavil nějaký člověk..měl masku..zaplatil...a řekl vyřidte vzkaz Mizukage..jestli to neuděláme tak si nás najde..." pokrčím rameny a koukám.
Anonymní- Anonymní
"A keď vás takto ten baka Kenji vyháňa nebolo by lepšie mu tú správu povedať aby ju povedal Mizukage on?"
Anonymní- Anonymní
Kumiko Hoozuki napsal:"A keď vás takto ten baka Kenji vyháňa nebolo by lepšie mu tú správu povedať aby ju povedal Mizukage on?"
"Říkal osobně a pokud bude odpověď tak si nás najde..ale asi si nás vyhmátne i tak..." pousměju se
Anonymní- Anonymní
,,Jaký útok?!" zavolala jsem na něj, ale už byl pryč. ,,Ksoo!" třiskla jsem pěstí do nočního stolku. Zavřela jsem oči. Říkala jsem, že to nezvládám. Ach sensei, koho jsem to naverboval do služby. Slabou Hitomi.
,,Jací muží? A jaké zprávy?" zeptala jsem se stále vytočená.
,,Jací muží? A jaké zprávy?" zeptala jsem se stále vytočená.
Anonymní- Anonymní
Pekna Poviem si potichu skor pre seba. Potom sa kuknem a zistim ze som to povedal nahlas a dufam ze to nepocula
Anonymní- Anonymní
Kumiko Hoozuki napsal:"A to sa ho bojíte keď je to také nutné či niečo iné?"
"Bojíme i nebojíme...pokud bude odpověd budou i další peníze...je v tom jedině finanční důvod...a navíc za takovou blbost" usměju se
Anonymní- Anonymní
"Ani jednoho z nich neznám,mám je zavolat dovnitř ? Tvrdí,že je to něco důležitého."
Anonymní- Anonymní
"Aha no tak možno vám to teda vyjde ale aj tak poďľa mňa Kenji preháňa no treba byť obezretný"
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: