Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
,,Dobře, tak my vás tu necháme. Za chvíli byste měla cítit únavu, tak si odpočiňte..Málem bych zapomněla. Tohle vypijte, je to na bolesti, které zřejmě přijdou." podala jsem jí zrovna moc nevonící tekutinu.
Anonymní- Anonymní
Znechuceně jsem se ušklíbla. ,,Pořád tvrdím, že jestli mě nezabije jed, tak tohle, co mi má pomoci." vzdychla jsem si a lahvičku vypila. Otřásla jsem se nechutí. a jen tak tak udržela žaludek na svém místě.
Anonymní- Anonymní
Keď Kenji nedodal prečo je misia dokončena na poli tak som spustila
"To kvôli tomu že v Sunagakure sme nikoho nestretli a to sme tam čakali veľmi dlho no a tú rastlinu sme našli má ju u seba Kenji "
"To kvôli tomu že v Sunagakure sme nikoho nestretli a to sme tam čakali veľmi dlho no a tú rastlinu sme našli má ju u seba Kenji "
Anonymní- Anonymní
,,Nezabije Vás ani jedno." zasmála jsem se. ,,Odpočívejte, Mizukage-sama, večer se na Vás přijdu podívat." uklonila jsem se, vzala si potřebné věci a opustila její pokoj.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. ,,Arigatou, Sakura-san."
,,Umm dobře. Později jí teda pošlu vzkaz.." usmála jsem se na oba. ,,Ukaž mi tu rostlinu, Kenji." natáhla jsem ruku s úsměvem.
,,Umm dobře. Později jí teda pošlu vzkaz.." usmála jsem se na oba. ,,Ukaž mi tu rostlinu, Kenji." natáhla jsem ruku s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
,,Hmmm..Tak krásná květina a tak zrádná.." pousmála jsem se a uklidila ji do nočního stolku. ,,Dobře..Až se odtud dostanu, odměním vás za misi." podívala jsem se na ně.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se. ,,Jsi velmi ohleduplný, Kenji..Ale odměním vás oba...Jen až se odtud dostanu, začínám se nudit." povzdychla jsem si otráveně.
Anonymní- Anonymní
,,Někdo zřejmě nemá mou rodinu rád. Mě a mamince kdosi od malička podával jed, který nás zabíjel. Maminka mu podlehla a já málem taky." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"A takže to znamená že neviete kto to je ?Kto vám podával ten jed?"
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ještě ne. Právě proto se odtud potřebuji co nejrychleji dostat a přijít na to." Trochu se mi zamotala hlava. Příznaky protijedu jsou tu. Cítila jsem tlak na prsou a v hlavě.
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Působí protijed, jsem v pořádku." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. ,,Myslím, že by to bylo nejlepší. Asi bych si s tebou teď moc nepopovídala." pousmála jsem se unaveně. ,,Mějte se hezky, děkuji za splnění mise a taky za zpříjemnění chvíle v nemocnici."
Anonymní- Anonymní
Opět jsem si nasadila masku a lehla si. Okamžitě jsem usnula.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som do nemocnice a prisiel som k izbe kde mala byt Mizukage. Zaklopal som na dvere a cakal som. Dufam ze nejdem nevhod
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: