Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
"Mizukage mě nepoznává? Mizukage nepoznává člena rady?" Podíval jsem se na ni s nehezkým úšklebkem.
"Poznáváš vůbec sama sebe?"
"Poznáváš vůbec sama sebe?"
Anonymní- Anonymní
Úšklebek jsem mu vrátila. ,,Sebe poznám dobře, bohužel jsem ale asi zapomněla, že bych měla znát vás." zamračila jsem se. Tak s ním si rozumnět nebudu.
Anonymní- Anonymní
S táckem na němž byl postavený ujahodový dort jsem dobalancoval ke dveří. Loktem jsem otevřel dveře. "Hitomi nesu ti- ach... ruším?" pohlédl jsem na všechny přítomné.
Anonymní- Anonymní
"Ale já znám tebe, až moc dobře." Můj úšklebek vystřídal chladný výraz.
"Tvoje neschopenka zvyšuje nebezpečí vesnice, Mizukage, proto jsem taky tady."
"Tvoje neschopenka zvyšuje nebezpečí vesnice, Mizukage, proto jsem taky tady."
Anonymní- Anonymní
"Haji, záležitosti Starších Kiri, Dai Utsuchi." uchopil jsem pevně hůl a pohlédl na muže.
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem se na Daie pousmála a zavrtěla hlavou. ,,Nerušíš, pojď dál."
,,Mohu za to, že mě připoutali na lůžko a nesměla jsem odejít?! Byla jsem hlídaná..Copak si myslíte, že tu jsem snad dobrovolně?!" odsekla jsem.
,,Mohu za to, že mě připoutali na lůžko a nesměla jsem odejít?! Byla jsem hlídaná..Copak si myslíte, že tu jsem snad dobrovolně?!" odsekla jsem.
Anonymní- Anonymní
Chystala som sa aj ja za Mizukage ale učula som hlasi ktoré šli z jej izby tak som sa oprela o stenu u dverí
Dnes je tu akosi rušno ,radšej tam teraz nepôjdem
Dnes je tu akosi rušno ,radšej tam teraz nepôjdem
Naposledy upravil Kumiko Hoozuki dne Tue 3 May - 18:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Kľakla som si a povedala som, "Umm...nemohli by ste ju nechať tak...? Je po vážnej operácií.."
Anonymní- Anonymní
"Jenom se vymlouváš!" vyštěkl jsem.
"Kdyby jsi nevěřila hned každému, tak by jsi teď nemusela ležet na lůžku a Kiri nemusela být na pokraji zhroucení! Co ty víš, kdo tě otrávil!? Klidně to mohl být někdo z nich." holí jsem ukázal na Daie.
"Musí se to prošetřit, nebo se vesnice může stát rodištěm revolucí a občanských válek. Při nejlepším." opět jsem se ušklíbl.
"Kdyby jsi nevěřila hned každému, tak by jsi teď nemusela ležet na lůžku a Kiri nemusela být na pokraji zhroucení! Co ty víš, kdo tě otrávil!? Klidně to mohl být někdo z nich." holí jsem ukázal na Daie.
"Musí se to prošetřit, nebo se vesnice může stát rodištěm revolucí a občanských válek. Při nejlepším." opět jsem se ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
Obratnou řečí a svým přirozeným šarmem jsem vytáhl z jedné sestřičky,že Mizukage je hospitalizována tady a i číslo pokoje.
"Mrknem se tam...." jdeme k pokoji...Ale již zdálky je slyšet směsice hlasů..a někdo je i přede dveřmi...
"To tam mají schůzi...já se na to vys.." mírně zrudnu.
"Mrknem se tam...." jdeme k pokoji...Ale již zdálky je slyšet směsice hlasů..a někdo je i přede dveřmi...
"To tam mají schůzi...já se na to vys.." mírně zrudnu.
Anonymní- Anonymní
Položil jsem dort na stolek a postavil jsem se vedle Hitomi. ZDocela by mě zajímalo, co se tu děje... a taky odkud mě ten muž zná!
Anonymní- Anonymní
Striaslo ma, "M- Manzou-sama...prosím...Tora, jeden z ANBU mi hlásil že sa po dedine potulujú dvaja ninjovia..." poviem mu. Nadýchnem sa, Haji cíti chakru. "Ticho..." pošepkám a aktivujem Suitongun. "Manzou-sama..." pošepká Haji.
Anonymní- Anonymní
Kenji Hoozuki napsal:Byl jsem za nimi.
"Co tu hledáte ?"
"Známou...neseme vzkaz" odpovím,aniž bych se podíval na tazatele.
Anonymní- Anonymní
"Já vím Haji, kdo si sakra myslíte, že jsem!?" vyštěkl jsem na přítomné a z kimona vytáhl dlouhou katanu.
Anonymní- Anonymní
Povolenie na vstup do nemocnice? Tsche! Poviem a kukam do miestnosti kde ma byt mizukage
Anonymní- Anonymní
Kenji Hoozuki napsal:"Máte nějaké povolení ?"
"Na co..na vyřízení vzkazu..?Jsme jen obyčejní pocestní kteří byli požádání o vyřízení vzkazu" řeknu a podívám se tomu joudovi do očí.
Anonymní- Anonymní
,,Odkud víte, že mě někdo otrávil?! Krom lékařů to neměl vědět nikdo!" zarazila jsem se. ,,A samozřejmě, že to necháme prošetřit. Otrávit jsem se nenchala schválně a má matka taky určitě nechtěla umřít!" vyjela jsem na něj. Cloumal mnou vztek.
Anonymní- Anonymní
Nadýchnem sa a nechám Hajiho prebrať kontrolu, som nahnevaná. "Sú tu...zabijem ich..." šepká Haji a Suitongun sa mi rozšíri po celej tvári.
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: