Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters

Strana 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 30 May - 18:47

First topic message reminder :

"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 11:49

když se zaměřila na mé oči, tak jsem si nepozorovaně dovolil zajet jí rukou na zádech pod tričko a jemně rukou pohyboval do kruhu a jemně jí při tom šimral konečky prstů

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 11:56

Jestliže jsem předtím měla husí kůži, nevím, jak se to dá nazvat teď. Nyní jsem se mu do očí dívala bez úsměvu. Věděla jsem, že je to vůči Daiovi nefér, jenže ze mě padaly všechny zábrany.Nechala jsem ho jezdit mi prsty po nahých zádech, zatímco mě se vzrušením ježily všechny chloupky na těle. Bylo to příjemné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 11:58

usmíval jsem se a semtam mi ruka zabloudila na její boky "opravdu jste obě stejné ... jemné a kawaii"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:07

Pousmála jsem se. ,,Takže jsem si mazlíčka k mazlinkování vybrala správně?" zeptala jsem se, maličko naklonila hlavu na stranu, aniž bych sputila z pohledu jeho oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:10

"nebo mazlíček tebe" rukou jsem zkoumal tvar jejího těla aniž bych si to uvědomoval, jelikož jsem byl opět zcela mimo pri pohledu do jejích oči

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:14

,,To je také možné." usmála jsem se. Dávalo práci udržovat si vážnou tvář, když mi jeho ruce bloudily nejen po zádech, ale sem tam mu zalítly i na přední část těla. Začala jsem čím dál více uhýbat pohledem. Vůbec jsem nevěděla, jak se chovat. Jako puberťačka, zaznělo mi v hlavě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:18

složil jsem si nohy na křeslo, Himi jsem si přitáhl tak, že mi ležela v částečně v klíně a pod triko jí zabloudila i moje druhá ruka, která byla ještě zvědavější a bloudila jí po bříšku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:22

Skousla jsem si ret, abych nevzdychala. Srdce mi divoce naráželo do žeber, které kdyby tam nebyly, srdce by mi z hrudě vyskočilo. Přerývavě jsem dýchala, okolní svět zmizel a já vnímala jen nás a jeho doteky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:25

díval jsem se na ní a lehce jí povytáhl triko jelikož mi nestačilo její křivky jen cítit a tak mé oči ihned následovali pohyb rukou, přičemž mé oči zářili jako nikdy předtím skoro jako maják ve tmé

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:30

To byl pokyn, abych něco udělala. Už jsem dál nemohla. Otočila jsem se k něčemu čelem, čím jsem na něm obkročmo seděla. Zapřela jsem se rukama o jeho hruď a nahla se k jeho obličeji, abych spojila naše rty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:36

při této reakci jsem nemohl dělat nic jiného než jí odpovědět stejně jako ona mě. Mírně jsem naklonil hlavu a mé rty se vydali těm jejím naproti, přičemž mé oči stěžkli a zavřeli se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:43

Natiskla jsem se na něj a prohloubila polibek..Jenže...Dai! zakřičelo mi v hlavě. Odtrhla jsem se a slezla z něj. Posadila jsem se vedle nej a stáhla si top do původní podoby.
,,Já..já...omouvám se...Neměla jsem..Nemělo se to stát..Nemůžu..kvůli Daiovi..gomen.." mlela jsem páté přes deváté a do očí se mi hrnuly slzy. Udělala jsi to zase! Na nic jsem nečekala a bosky se rozběhla odtud pryč. Zranila jsi oba dva! OBA! znělo se mi celou dobu v hlavě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:48

probral jsem se z absolutního omámení
"Hitomi .." řekl jsem přerušovaně a hned jak jsem se probral jsem se za ní rozeběhl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:53

Zaběhla jsem do zahrady a zamířila na obvyklé místo-pod sakuru. Sedla jsem si do měkké trávy. Přitáhla jsem si kolena a hlavu schovala mezi ně a nechala stékat volně slzy. Zkazila jsi to..Už zase!..Zradila jsi Daie a zranila Daisukeho...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:56

Doběhl jsem na místo chvíli po ní "promiň Hitomi, omlouvám se, nechtěl jsem ti ublížit" posadil jsem se k ní a nadzvedl jí hlavu abych jí mohl utřít slzy "prosím neplač, neměl jsem to dělat, je to moje vina"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 12:59

Z tváře mi stékaly nové a nové slzy. Zavrtěla jsem hlavou.
,,Měla...měla jsem to zastavit hned, ne to nechat dojít až..sem.." vzlykala jsem a odvrátila hlavu na stranu. Zavřela jsem oči a brečela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 13:03

objal jsem jí "no tak Himi neplač, když tě vidím plakat tak mě to zabíjí, chci aby si byla šťastná, opravdu se omlouvám, už se to nestane, nikdo se to nedozví, bude to v pořádku, já jsem přeci jen tvůj kamarád, ber to jako, že se to nestalo, časem na to zapomeneš, s Daiem toho zažiješ mnohem víc, pomůže ti zapomenout na něco takového" usmál jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 13:15

,,Nedokážu dělat jakoby nic...Vím, že se to dozví, a pokud ano, tak ode mě.." polkla jsem další slzy. ,,A i přesto, že jsi kamarád, bráška, tak nezapomenu a má to několik důvodů..Omlouvám se za to všechno.." postavila jsem se a setřela si slzy. Vrátila jsem se zpátky domů, obula si a vyrazila trénovat a zpytovat svědomí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 14:00

sedl jsem si pod strom a zavřel oči
baka! baka! baka !!! křičelo mi v hlave
proč jsem to musel udělat, když vím, že bych to dělat neměl. .. proči ?!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 15:42

Vešel jsem do domu a hlučně za sebou zabouchl. "Jsem domáááááááááááá!!" zakřičel jsem vesele a zul si boty. "A nesu dango!!" dodal jsem o poznání tišeji, s tím, že si hned jeden knedlíček ukradnu, načež tašku odnesu do kuchyně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 15:49

vrátil jsem se domů ze zahrady a tiše vešel do obýváku, kde jsem se posadil na křeslo a stále se díval před sebe aniž bych si všiml Daie

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 15:58

Vešel jsem do obýváku a všiml si Daisukeho v křesle. Usmál jsem se ještě víc. "Čau Nii-chaaan!" usmál jsem se a hodil mu do klína tašku. "Koupil jsem dango, myslel jsem, že by jsme si mohli udělat hezkej večer, nebo tak... už dlouho na sebe akorát štěkáme, ne?" pousmál jsem se. "Kde je Himi? Nikde jsem ji neviděl? Mám pro ní překvápko, přestávám kouřit!" zvedl jsem palec a zářivě se usmál. "Co se tak tváříš? Stalo se něco?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 16:04

když na mě dopadla taška probral jsem se z tranzu
"asi šla trénovat" podíval jsem se na něj a okamžitě si na něco vzpoměl
"do hajzlu rozsedl jsem Kitsu !" vyskočil jsem z křesla a začal ho prohledávat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 16:08

"Koho?" vystoupali mi kolem hlavy otazníky. Co to kecá? Že by našel tu mojí trávu?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Jun - 16:10

"Kitsu !! Himiinu lišku ! jsem mrtvej" (T^T) byl jsem z toho celej mimo
"doufám, že tu nebyla ... jestli jsem jí fakt rozsedl tak jsem mrtvej!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 29 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content