+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kitsu se spokojeně napila a ťapkala si to ke mě. Vyskočila na gauč a lehla si ke mě. Šimral mě její kožíšek, zavrněla jsem se a pomalu otevřela oči. Kitsu to vycítila a olízla mi obličej. Usmála jsem se.
,,Tebe jsem potřebovala jako protistresového mazlíčka." podrbala jsem ji ouškem, vzala jsem si ji do rukou a posadila se.
,,Ohayo." usmála jsem se na Daisukeho. Měla jsem dobrou náladu a těšila se na trénink.
,,Tebe jsem potřebovala jako protistresového mazlíčka." podrbala jsem ji ouškem, vzala jsem si ji do rukou a posadila se.
,,Ohayo." usmála jsem se na Daisukeho. Měla jsem dobrou náladu a těšila se na trénink.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když se zmínil o jídle, zakručelo mi v břiše. Automaticky mi ruka vystřelila k břichu a rozpačitě jsem se usmála.
,,Něco malého." zvedla jsem se, položila Kitsu do peřin a mířila pod jejím bedlivým pohledem do kuchyně.
,,Něco malého." zvedla jsem se, položila Kitsu do peřin a mířila pod jejím bedlivým pohledem do kuchyně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"máš tam nejspíš jen cereálie, nebyl jsem nakoupit pečivo, vzbudil jsem se před chvílí" díval jsem se na Kitsu a pozorně ji sledoval
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nevadí! Stejně bych toho víc nesnědla!" zavolala jsem z kuchyně. Nasypala jsem si do mističky Nesqiuk čokoládové kuličky a zalila trochou mléka. Nadmíru spokojená jsem se se snídaní vrátila do obýváku a posadila se ke Kitsu, které jsem dala jednu kuličkou nasáklou mlékem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"dobrou chuť" podíval jsem se opět na Himi "jste si tam podobné" díval jsem se střídavě na obě
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Podobné?" naklonila jsem hlavu na stranu a stročila si do úst další lžičku čokoládově čokoládových kuliček.
Anonymní- Anonymní
Re:
"áno, obě jste takové k pomazlení" zasmál jsem se a uklidil se do kuchyně, kde jsem začal přehrabovat ledničku
Anonymní- Anonymní
Re:
Jedna kulička mi zaběhla a já se ji snažila vykašlat nebo nějak spolknout. Kitsu to sledovala dost otřeseně, nejspíš měla o svou paničku strach. Nakonec se mi ji podařilo spolknout. Vystřelila jsem do kuchyně a nalila si vodu do skleničky a na jeden zátah jsem ji vychlemtala. Utřela jsem si uslzené oči.
,,K po...pomazlení?" vyhekla jsem. Čte myšlenky, dávej si na něj pozor, Himi! Určitě ví, z jakého důvodu máš Kitsu! křičelo na mě varovné světélko. Znovu jusem si utřela slzy, které mi díky dušení stékaly. Kitsu o mě patrně měla strach, protože došla za mnou. Sedla si mi k nohám a mňoukla. Přisedla jsem si k ní a hladila, zatímco jsem pozorovala Daisukeho, rabuje ledničku.
,,K po...pomazlení?" vyhekla jsem. Čte myšlenky, dávej si na něj pozor, Himi! Určitě ví, z jakého důvodu máš Kitsu! křičelo na mě varovné světélko. Znovu jusem si utřela slzy, které mi díky dušení stékaly. Kitsu o mě patrně měla strach, protože došla za mnou. Sedla si mi k nohám a mňoukla. Přisedla jsem si k ní a hladila, zatímco jsem pozorovala Daisukeho, rabuje ledničku.
Anonymní- Anonymní
Re:
nakonec jsem si z ledničky nic nevzal
já vlastně ani nemam hlad
"ano k pomazlení, akorát pořád nevím, která z vás je roztomilejší" koukal jsem se na obě
já vlastně ani nemam hlad
"ano k pomazlení, akorát pořád nevím, která z vás je roztomilejší" koukal jsem se na obě
Anonymní- Anonymní
Re:
Mírně jsem se pousmála.
,,Jednoznačně Kitsu...Roztomilejšího tvora není..Viď?" přivinula jsem si ji k tělu a i s ní se postavila. Na střídačku pozorovala mě i Daisukeho. Nakonec mírně naklonila hlavu na stranu a ozvala se mňouknutím.
,,Jednoznačně Kitsu...Roztomilejšího tvora není..Viď?" přivinula jsem si ji k tělu a i s ní se postavila. Na střídačku pozorovala mě i Daisukeho. Nakonec mírně naklonila hlavu na stranu a ozvala se mňouknutím.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 19 Jun - 10:42, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"mno .. nevím, když jsem tě pozoroval při tvém spánku, připadala si mi roztomilejší než cokoliv co jsem kdy viděl, ale dejme tomu, že jste roztomilé obě stejně, a vzájemně se doplňujete" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
Zrůžověla mi líčka. Raději jsem pohled zavrtala do jejího kožíšku.
,,Dobře..Když myslíš." pousmála jsem se.
,,Dobře..Když myslíš." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"já si to nemyslím .. vím to" ještě víc jsem rozšířil úsměv a pak jsem se opět přesunul do křesla v obýváku
Anonymní- Anonymní
Re:
S malým úsměvem jsem si povzdychla a taktéž e přesunula do obýváku. Sedla jsem si, Kitsu si nechala na klíně a pomalu jsem dojídala čokoládovou pochoutku. A protože už jsem Kitsu nedala, zavrtěla huňatým ohonem, seskočila ze mě a vyskočila si na klín k Daisukemu.
,,Váž si toho, každého si neoblíbí." usmála jsem se.
,,Váž si toho, každého si neoblíbí." usmála jsem se.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 19 Jun - 10:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
pohladil jsem Kitsu a koukal na Himi "copak si včera trénovala ?"
jak jsem mohl prospat celý den ?!! vrtalo mi v hlavě a povzdychl si nad tou myšlenkou
jak jsem mohl prospat celý den ?!! vrtalo mi v hlavě a povzdychl si nad tou myšlenkou
Anonymní- Anonymní
Re:
Spolkla jsem poslední sousto. Položila jsem mističku na stůl a opřela se zády o gauč.
,,Sepsala jsem novou smlouvu na vyvolání dalšího tvora." nastavila jsem paži, kde smlouva byla v podobě tetování. ,,Až se to doučím, uvidíš." usmála jsem se tajuplně.
,,Sepsala jsem novou smlouvu na vyvolání dalšího tvora." nastavila jsem paži, kde smlouva byla v podobě tetování. ,,Až se to doučím, uvidíš." usmála jsem se tajuplně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"no dobře, jen aby se vůbec vešel do Kiri ..." pobaveně jsem se zasmál a dál hladil Kitsu "hm... tak jemná, ty jsi taky tak jemná ?" zvedl jsem oči k Hitomi
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Myslím, že Kiri zas tak malá není." usmála jsem se.
,,A co se týče tvé otázky..Nevím, zatím mi to nikdo neřekl." zakřenila jsem se a sledovala Kitsu, které hlazení bylo příjemné. Schoulila se do klubíčka a spokojeně mu ležena klíně.
,,A co se týče tvé otázky..Nevím, zatím mi to nikdo neřekl." zakřenila jsem se a sledovala Kitsu, které hlazení bylo příjemné. Schoulila se do klubíčka a spokojeně mu ležena klíně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzpomněla jsem si na chvíli s Daiem. Pousmála jsem se, ten rozhodně jemnost nezkoušel.
,,Ne, to ještě nikdo nezkoušel." zakřenila jsem se znovu.
,,Ne, to ještě nikdo nezkoušel." zakřenila jsem se znovu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"a co kdybych jí otestoval já ?" usmíval jsem se nevině a přitom záludně "Kitsu by taky určitě zajímalo která z vás je jemnější"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Myslím, že Kitsu je tohle vcelku jedno. Je ráda, když ji někdo hladí." zavrtěla jsem pobaveně hlavou, nicméně jsem pokračila rameny, čímž jsem dala svolení.
Anonymní- Anonymní
Re:
"takže to tedy chceš zjistit ?" přesedl jsem si na gauč vedle ní, přičemž jsem položil Kitsu na křeslo.
Poté jsem pohlédl na Himi a jemné jí rukou přejel přes záda
Poté jsem pohlédl na Himi a jemné jí rukou přejel přes záda
Anonymní- Anonymní
Re:
Když se mě dotkl, mírně mi naskočila husí kůže. Podívala jsem se mu do očí a usmála se.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: