+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
zůstala jsem v klidu sedět a jen se usmívala a ještě se napila čaje
"No jo zase já a zase jste mě nechala jen tak vniknout do vesnice. Už by jste s tí měla něco dělat." nechala jsem si svůj ledový klid
"No jo zase já a zase jste mě nechala jen tak vniknout do vesnice. Už by jste s tí měla něco dělat." nechala jsem si svůj ledový klid
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
raději jsem mlčel a v klidu vše pozoroval
měl jsem zůstat v suně, tam byl klid ...
pozoroval jsem Reinu připraven na jakýkoliv pohyb
měl jsem zůstat v suně, tam byl klid ...
pozoroval jsem Reinu připraven na jakýkoliv pohyb
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Neodpověděla jsi..Co tu chceš?!" zamračila jsem se. Jdu se někam zahrabat a vylezu až po porodu, fakt...
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešel jsem do domu klanu Yamada a uklonil se při vstupu.
"Dobrý ve-." podíval jsem se na Reinu.
"čer." Zamračil jsem se a přiskočil k ní. Na to, že je mi 60, to byl čilý skok.
Otevřel jsem vodu z lahví a vynesl vodu ven.
"Dobrý ve-." podíval jsem se na Reinu.
"čer." Zamračil jsem se a přiskočil k ní. Na to, že je mi 60, to byl čilý skok.
Otevřel jsem vodu z lahví a vynesl vodu ven.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dědo? To jsi trochu přehnala, holčičko.
"Hitomi, můžu?" ušklíbl jsem se na ni, opravdu chci někoho mučit.
"Hitomi, můžu?" ušklíbl jsem se na ni, opravdu chci někoho mučit.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Počkej chvilku ještě, Ojiki-san." zastavila jsem ho a šlehla velmi ošklivým pohledem po Reině.
,,Co chceš?" ušklíbla jsem se. Otázku jsem totiž zopakovala po třetí. Snad platí do třetice všeho dobrého..
,,Co chceš?" ušklíbla jsem se. Otázku jsem totiž zopakovala po třetí. Snad platí do třetice všeho dobrého..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře, jen, jdeš na ni moc mírně." usmál jsem se.
Já bych ji mučil, a ptal se, co chce. Opravdu se vyžívám v mučení..to ty staré časy.
Já bych ji mučil, a ptal se, co chce. Opravdu se vyžívám v mučení..to ty staré časy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Proboha....v tom byl rum, to by se nemělo vypít najednou!
,,Ummm...myslím, že je na mol. V tom čaji byl rum na povzbuzení." povolila jsem v ostražitosti.
,,Ummm...myslím, že je na mol. V tom čaji byl rum na povzbuzení." povolila jsem v ostražitosti.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 6 Jul - 22:23, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"Já ti to klidně připomenu." opět se laskavě usměju a v hlavě mi šrotuje, jaké metody mám použít.
"Vypadám snad jako sluha, děvče? Ach, nebohé děvče, to se dokážeš opít z jednoho čaje? To je teda hodně slabé."
"Vypadám snad jako sluha, děvče? Ach, nebohé děvče, to se dokážeš opít z jednoho čaje? To je teda hodně slabé."
Anonymní- Anonymní
Re:
"A to michceš jakostaříku vykládat jak se mám správně vožrat? Tak já jdu na mírový rande a oni mě tady ještě vožerou." pomalu se odkryju a vstávám z postele "tak mi to ukaž no, chci vidět jak se vožereš ty dědo." křiknu na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Začal jsem se smát. Možná to vypadalo děsivě, ale vůbec mě to nezajímalo.
"Nedělej si ze mě srandu. Se mnou bys nemohla ani soutěžit v ninjutsu, natož v chlastání. Prober se." zmrazím ji krk a odkopnu hlavu. plánoval jsem.
"Nedělej si ze mě srandu. Se mnou bys nemohla ani soutěžit v ninjutsu, natož v chlastání. Prober se." zmrazím ji krk a odkopnu hlavu. plánoval jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
zvednu ruku s výstražným ukazováčkem, "Tak schválně, staříku." dojdu k němu a opřu si ruku o jeho rameno
"Na mě nemáš, já totiž normálně nepiju, a navíc tady v Kiri jsou slabí naprosto všichni." ušklíbnu se
"Na mě nemáš, já totiž normálně nepiju, a navíc tady v Kiri jsou slabí naprosto všichni." ušklíbnu se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
,,Tak dost!" vykřikla jsem. Kousla jsem se d prstu a pomocí Kuchiyose vyvolala kosu. Vložila jsem do ní čakru a Hyoutonem, rozmáchla se a jedním máchnutím jí podrřízla hrdlo, čímž se zmrazilo její tělo. Hlava letěla tam a tělo jinam. Pšila jsem k sobou částem těla a do káždé jednou řízla, čímž se části rozpadly. Ušklíbla jsem se.
,,O Kiri takto mluvit nebudeš a přísahám, že jednou takhle skončíš, Reino!"
,,O Kiri takto mluvit nebudeš a přísahám, že jednou takhle skončíš, Reino!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Ruku odstrčím.
"Vážně si to myslíš? Dnešní děti jsou nevrlé, opilé, drzé a namyšlené. Kam jsme se to dostali." zakroutil jsem pobaveně hlavou.
"He?" Překvapeně jsem koukal na Hitomi.
"Tohle, jsem nečekal. Nečekal jsem, že jsi zdědila krvelačnost po předcích v Kiri."
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=973
"Vážně si to myslíš? Dnešní děti jsou nevrlé, opilé, drzé a namyšlené. Kam jsme se to dostali." zakroutil jsem pobaveně hlavou.
"He?" Překvapeně jsem koukal na Hitomi.
"Tohle, jsem nečekal. Nečekal jsem, že jsi zdědila krvelačnost po předcích v Kiri."
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=973
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: