Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters

Strana 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 30 May - 18:47

First topic message reminder :

"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 13:51

Už jsem zcela přestala plakat. ,,Když mne nebudeš zlobit, tak ti nic nehrozí." nadzvedla jsem se trochu a rty mu jemně stiskla ušní lalůček.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:00

"Já? JÁ?" Otočil jsem si ji k sobě čelem. "Já, který se ti vždycky oddává tělem i duší?!" zazubil jsem se, ale pak jsem zvážněl. "Víš... když jsme u těch rukou..." jemně jsem zvedl její ruku a lehce ji políbil do dlaně. "Ta tvoje je taková... osamocená... něco by jí slušelo..." rty jsem přesunul k jejímu uchu, které jsem také políbil. "Himi, já... možná... je to brzo a možná jsme moc mladí, možná jsem na to moc velký dítě, možná jsme... sakra, já... chtěl bych si tě vzít..." díval jsem se jí do očí, nedokázal mrknout, nechtěl jsem, aby mi unikl ani jediný detail.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:06

Po celou dobu jsem se usmívala, poté mi z tváře úsměv zmizel.
,,V-zít?" zajíkla jsem se. V hlavě mi proběhly všechny vzpomínky, od dětství až po současnost, až po tuto chvíli. Dívala jsem se mu do očí a...Srdce mi bilo jako splašené, když jsem spustila: ,,Jsme mladí..stále děti..ale.." polkla jsem a stiskla jeho. Do očí se mi hrnuly slzy, které jsem ale nepropustila ven,přikývla jsem a usmála. Byl to souhlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:14

Šťastně jsem se usmál a pevně ji objal. Vzal jsem stříbrný prstýnek s kamínkem uprostřed, který jsem celou domu žmoulala v kapse a navlékl jí ho na prst. "Já... já.. nevím co říct, jsem šťastný!!" usmál jsem se znovu a něžně ji políbil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:17

Prstami jsem přes prstýnek přejela a usmála se. Políbila jsem ho.
,,Miluji tě, Daii!" zašeptala jsem mu do ucha a natiskla se na něj celým tělem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:21

"A já tebe... jsi nádherná!" pohladil jsem ji po tváři, políbil ji hlouběji, chtivěji... "Miluji tě... tvoje oči..." jemně jsem se rty otřel o její víčka. "Tvůj nos..." políbil jsem špičku jejího nosu. "Tvé ucho.." které jsem lehce olízl. "Tvoje rty..." dlouze jsem se do nich ponořil. "Celou.. miluji na tobě všechno!" pousmál jsem se a pohladil ji po tváři.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:27

Chvělo se mi celé nervové zakončení. Naskakovala mi husí kůže vzrušením. Srdce se zbláznilo a naráželo divoce do žeber. Nahla jsem se k němu a políbila...vášnivě, chtíčem, touhou. Zavřela jsem oči a pootevřela rty a rukama mu zajela do vlasů, se kterými jsem si hrála.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:34

Svojí váhou jsem ji zaklonil dozadu a položil do trávy. Má ruka se ztratila pod jejím tričkem, zatím co má ústa zaměstnávala ta její. Chtěl jsem ji... tak moc!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:38

Své vzdychy jsem tlumila v jeho ústech. Cítit jeho ruce na mé nahé kůži bylo, jako být těsně blízko ohně. Otevřela jsem oči a vyhrnovala mu tričko nahoru. Na chvíli jsem se od něj odpojila, abych mu ho přetáhla přes hlavu. Kousla jsem ho do ucha a následně do krku. Mezitím mé ruce bloudily po jeho hrudi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:42

Překvapila mě její aktivita. Příjemně... poslušně jsem zvedl ruce a nechal ze sebe stáhnout tričko. Využil jsem toho a sundal i tričko její. Fascinovaně jsem se díval na její tělo, rty ochutnával hladkou kůži, než jsem se odvážil sundat jí i horní díl prádla a nově objevenou kůži znovu s chutí okusit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 14:49

V první chvíli jsem měla nutkání zkřižit ruce na prsou, když jsem na nich ucítila jeho rty, zaklonila jsem hlavu a slastně zasténala jeho jméno. Rozpalovalo mě to na maximum.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:03

Slyšet své vlastní jméno z jejích úst, v tak krásném zvuku... po zádech mi přejel mráz. Znovu a znovu jsem se dotýkal a líbal její kůži, znovu jsem chtěl slyšet ten zvuk. Už jsem dávno přestal přemýšlet nad dopadem mých slov, mých činů... rukou jsem přejel po jejích lýtkách, až jsem skončil na stehnech.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:08

Ježily se mi všechny chloupky na těle. Zatínala jsem zuby, ale laskání mého těla bylo intenzivnější. Natáhla jsem se tak, abych dosáhla na jeho kalhoty, které jsem se z něj pokusila stáhnout. Dávno mě řídila touha, touha po něm. Takový jsem pocit jsem zažila po druhé a znovu s ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:18

Ruce jsem umístil na její boky a přetočil se na záda, čímž ona ležela na mě. Rukou jsem nahmatal lem jejích kalhot a stáhnul je z jejího těla. Rukou jsem přejel přes hladkou kůži lýtka, stehna, před malý zadeček, cestou přes úžlabinu páteře, až se zastavili v jejích vlasech, já si ji přitáhl a znovu spojil naše rty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:22

Do polibku jsem zapojila i jazyk, kterým jsem zkoumala jeho dutinu ústní a poté vyhledala ten jeho. Sem tam jsem ho kousla do rtu a hladila ho po hrudi...Odpojila jsem se od něj a obkročmo se na něj posadila, abych mu mohla stáhnout kalhoty. Byla jsem nedočkavá, ale nechtěla jsem to kazit. Očima jsem ho celého hltala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:30

Krátce a zrychleně jsem dýchal. Sakra, tohle už je vážně moc! Zastav to, Hitomi ZASTAV TO!! Prudce jsem ji otočil pod sebe a vyhledal její krk. Už nemůžu přestat... Moje ruce bloudili všude... úplně všude!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:42

Sténala jsem čím dál častěji. Tála jsem při jeho dotycích a byla vydrážděná ta, že už to víc nešlo.
,,DAII" tentokrát jsem jeho jméno křičela. Svíjela jsem se ve slasti a nehty se mu chvílemi zarývala do zad.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:45

Skousl jsem si spodní ret, abych nezasténal nahlas. Rukou jsem chytil poslední kus látky, halící její tělo a pomalu, vychutnávaje si to, stáhl po jejím zadečku dolů. Znovu jsem si ji prohlédl. Byl tak nádherná. "Moje..." zašeptal jsem vzrušeně a políbil ji na rty. Rukou jsem zabloudil na její záda, lehce jí objal a pak jsem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:51

........Vyhrkly mi slzy a zhroutila se mu do náruče. Zrychleně jsem dýchala, chvílemi se mi zatmívalo před očima a já si přehrávala tyhle chvíle před očima. Bylo to silné, krásné a trochu bolestivé. Ale byla jsem tak šťastná...Nahým tělem jsem se na něj natiskla.
,,Miluji tě." zašeptala jsem a políbila ho na hruď a jemně mu bříškem prstu po ní přejížděla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 15:56

Snažil jsem se ustálit svůj nepravidelný dech. Tahle věc, tenhle pocit... byl tisíckrát lepší, než cokoliv, co jsme kdy zažil. Přitiskl jsem si ji k sobě a motýlími polibky zasypával její ramena. "Miluju tě..." zašeptal jsem.
Když jsem se konečně dopracoval ke stavu vnímání, objal jsem ji, zvedl si ji do náruče a odnesl dovnitř. Uložil jsem ji do postele.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 16:01

Chytila jsem ho za ruku a stáhla k sobě, aby zůstal u mě.Lehla jsem si na jeho hruď a poslouchala nepravidelný tlukot jeho srdce, zavřela jsem oči. Ukliďnovalo mě to a klížily se mi oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 16:02

Rukou jsem ji objal a oba nás přikryl. Políbil jsem ji do vlasů. "Tvoje maminka by mě uškrtila... neznáš to.. sex až po svatbě?!" zazubil jsem se a políbil ji na odhalené rameno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 16:06

Uchihctla jsem se. ,,Hai..I když..maminka byla v pohodě..ale táta..." pousmála jsem se. ,,Ten m ě chtěl donutit, abych si dala náprstek." jemně, sotva jsem se ho dotýkala, jsem ho střídavě hladila na rukou i hrudi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 16:10

Znovu jsem ji políbil. "Ale ty už prstýnek máš... to se taky počítá..ne?" pousmál jsem se a zavřel oči. Vkrádal se mi pod ně spánek...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 27 Jun - 16:12

,,Hai.." zašeptala jsem a schoulila se mu na hrudi. Zavřela jsem oči. Ještě chvilku jsem poslouchala, jak dýchá a poté jsem usnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 34 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: