Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 30 May - 18:47

First topic message reminder :

"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 20:45

Kdybych měl v hlavě nějaký alarm, pravděpodobně by právě řval PŘETÍŽENÍ! Zatím, co jsem se jemně dotýkal jejích rtů, jsem jednou rukou začal rozvazovat pásek na jejím županu. Přestával jsem přemýšlet..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 20:52

Polkla jsem a vpila se do jeho rtů. Nechala jsem ho rozvazovat mi župan a já ho vískala ve vlasech. Zavřela jsem oči a oddávala se všem pocitům, které mnou cloumaly. Láska, chtíč, vášeň, touha i něha. Všechno tohle mnou proudilo a já se mu to snažila ukázat. Aby o tom věděl, aby pociťoval to samé.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:01

Možná to bylo tím, že jsem chlap, ale uznejte, kolik věcí by jste zvládli vnímat, když se díváte na ni? Já dokázal registrovat jen její oči, její ústa, její kůži, pohyby, gesta... konečně se mi povedlo rozvázal mašličku na jejím pásku a objevit tak novou část mé drahé polovičky. Rukou jsem začal studovat její nahé bříško, zatím co ústy jsem zkoumal její lákavě vypadající krk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:07

Mírně jsem potočila hlavu na stranu a hned ji zaklonila, když se jeho rty dotkly mé kůže na krku. Tam bylo mé citlivé místo. Když se dlaní dotýkal mého bříška, naskakovala mi husí kůže vzrušením. Zrychleně jsem dýchala a kousala se do rtu, abych nevzdychala nahlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:12

Pousmál jsem se, když jsem zbystřil její reakci. Rukou jsem stáhnul župan z jejího ramene a jemně ji na něj políbil. Přestávalo mě bavil spokojit se s trochou a tak jsem župan stáhl z jejího těla úplně. Opřel jsem se o ruce a zvedl se od její kůže. Hodnou chvíli jsem si ji prohlížel. "Slušelo ti to už mockrát, ale takhle ještě nikdy!" pousmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:22

Se zastřenýma očima jsem se usmála a posadila se. ZAčala jsem mu vyhrnovat tričko. Hezky pomalu, abych se současně dotýkala jeho těla, jsem mu tričko přetahovala přes hlavu, až jsem ho z něj stáhla. Fascinovaně jsem se dívala na jeho vypracované tělo. Sice jsem ho už viděla, ale dnes to bylo něco jiného. Pootevřela jsem rty, nastiskla jsem se úplně na něj a opět pohltila jeho rty. Nejprve jsem ho ale jemně kousla do ušního lalůčku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:30

Kousl jsem se do rtu. Sakra, to ucho je zrádný! Moje ruce bloudili po jejích zádech, bříšku, bocích. Jemně jsem do ní strčil, čímž ztratila rovnováhu a spadla do postele. Spokojeně jsem políbil její rty, jazykem sjel po bradě až ke krku, odkud jsem přes ňadra rty pokračoval k bříšku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:35

Prohla jsem se v zádech jako kočka.
,,Daii.." zasténala jsem jeho jméno. Nenechal mě mít narvch. Podřizovala jsem se mu, což se mi kvůli mé hrdosti nelíbilo, na druhou stranu jsem si to užívala. A to pořádně. Tolik pocitů najednou a všechny dohromady mě spalovaly.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:42

Přesunul jsem se k jejímu uchu. Skousl jsem ho a následně olízl. "Ano?" zeptal jsem se tiše. Věděl jsem, že to nebyla žádost, ani nic podobného, ale nedalo mi to. Chtěl jsem toho z ní vytáhnout víc... pitomá mužský ješitnost! Znovu jsem se ústy vrátil k bříšku, které jsem zasypal polibky... tak krásná!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 21:51

Jako odpověď jsem znovu zasténala. Byl to strašný nátlak, vzušení. Celé tělo jsem měla v plamenech. Kdyby mi někdo měřil tlak, strhala bych stupnici. Bylo štěstí, že jsem ležela, na nohou bych se neudržela. Křečovitě jsem k sobě tiskla víčka a vnímala každý jeho dotek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 22:08

Zvedl jsem hlavu, naklonil se nad ní a políbil jí na nos. "Jo... chutnalo to celkem dobře!" pousmál jsem se, ještě jednou ji políbil než jsem se vydal do koupelny pod sprchu. Něco ve mě říkalo... že dole sedí můj bratr, že je to všechno moc rychlé, a že ještě pořád je to má nadřízená... ovšem věděl jsem, že to rozhodně nebylo naposledy, bylo těžké přestat, ale těžší by bylo urovnávat škody, které by mohli vzniknout. Bez přemýšlení jsem pustil ledovou vodu, že jsem na místě málem zamrzl a radši se pořádně zchladil...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 22:14

Malátně jsem se posadila a takto jsem setrvala se zavřenýma očima. Probíhalo mnou tisíc pocitů, stále ale převládala láska a štěstí. Přestože se nic nestalo, za tuto chvíli jsem byla šťastná. Vydýchávala jsem se a snažila se zklidnit svůj tep, to ale bylo těžké. Stále mnou prostupovalo vzrušení. Župan jsem si na sebe nevzala, zůstala jsem tak, jak jsem byla a zalezla si pod deku.Ležela jsem zády ke dveřím a dívala se z okna.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 14:46

Celou noc jsem nespala. Ležela jsem stále na na boku s pohledem upřeným ven. Přemýšlela jsem o dnešní noci. O tom, co se stalo. V hlavě jsem měla mišmaš a to celkem velký. S povzdychem jsem vstala a šla si dát rychlou studenou sprchu. Přestože se mnou studená voda nic nedělá, tentokrát mě alespoň trochu probudila. Omotala jsem si kolem sebe ručník a druhým jsem si jemně tiskla vlasy, aby z nich voda nekapala tolik. Se stále mokrými vlasy jsem potom šla zpátky do pokoje, vzala jsem si hrníček s nedopitým čajem a jen tak v ručníku jsem s bosýma nohama ťapkala dolů, jen chodidla pleskaly o podlahu, jak jsem byla stále mokrá. Bylo mi to jedno, ale i tak jsem si dávala pozor, abych nesklouzla. Napochodovala jsem si do kuchyně, odložila hrníček a připravovala něco k jídlu, ačkoli jsem hlad neměla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:36

ležel jsem už druhý den bez spánu na gauči a koukal do stropu, když v tom jsem uslyšel Himi jak jde po schodech a otočil jsem se bezeslova na ní, koukajíc se jak jde do kuchyně "Himi-chan .. uděláš mi prosím čaj ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:39

,,Hai.." přikývla jsem. V kuchyni jsem připravila dva hrnky čaje a misku cereálií, též dvakrát. Na podnosu jsem to donesla do obýváku a položila na stůl. Následně jsem sebou plácla do křesla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:41

vykulil jsem oči, když přišla zabalená jen v ručníku "není ti zima Himi-chan ?" vzal jsem si hrníček a pomalu upíjel abych se nespálil

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:44

Teprve teď jsem si jsem si uvedomila co mám na sobě, zčervenala jsem, skrčila nohy pod sebe a přidržela si ručník na prsou, aby nespadl. Potom jsem se usmála.
,,Iie...Zapomněl jsi, který druh kekkei genkai ovládám?" naklonila jsem hlavu na stranu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:46

"vidím, úplně se vaříš" podotkl jsem, když jsem si všiml, že se červená "děkuju za čaj .. vypadá to, že si včera měla rušnou noc .. nemohl jsem si nevšimnout, chvílema jsem tě slyšel až tady"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:51

Akorát jsem zvedala čaj, při jeho slovech jsem sebou trhla a rozlila ho. Polila jsem si ruku. Usykla jsem, protože byl stále horký. Vstala jsem a ruku dala pod studenou vodu a kapičky na mé ruce nechala zamrznout, aby mi ji chladily. Vzala jsem hadřík a odešla s ním do obýváku, abych mohla utřít politý stůl. Umm to jsem byla tak hlasitá?!...Rušná byla ano...ale... pousmála jsem se v duchu.
,,Možná.." odpověděla jsem vyhýbavě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:53

"možná ?" přimhouřil jsem oči a podíval se na ní "spíš určitě .. tvůj hlas poznám, snad na tom nejsem se sluchem ještě tak špatně" prohlížel jsem si jí "někdo musel v tu chvíli být opravdu šťastný"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 15:59

,,Popravdě..nevím.." pousmála jsem se. Překvapilo mě, že přestal..Zvrtlo se to u obou..No, určitě měl pro to důvod.. Přivřela jsem oči a hypnotizovala rozlitou tekutinu po stole, která se vsakovala do hadříku, se kterým jsem jezdila po stole jako s mopem. Červenala jsem. Byla jsem zmatená, a abych pravdu řekla, tak z obou dvojčat. Nikdy bych si nepomyslela, že se zrovná já dostanu do červené knihovny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 16:01

"hm .. nejspíš začnu psát velmi ecchi povídky" usmál jsem se a vytáhl si notýsek do kterého jsem si hned poznamenal, že mám napsat povídku "ecchi povídka, pomlčka Hitomi" řekl jsem pro sebe normálním hlasem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 16:05

,,Co? Úchyle!" vykřikla jsem a sápala se po notýsku, který jsem chtěla hned roztrhat, ale především přečíst. Bůh ví, jestli už tam něco nemá!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 16:07

"ale no tak Himi-chan, pozor ať ti nespadne ručník" zasmál jsem se a snažil se za každou cenu ubránit notýsek "to by pak nebyla jen povídka" stále jsem se smál

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Jun - 16:11

Rudla jsem stále víc, ale ve snažení získat notýsek jsem nepolevila.
,,Jak...neby-la...jen...povídka?..Daisuke, dej mi ho!" vyskakování na notýsek mi moc nepomáhalo, zvlášť jsem si musela přidržovat ručník. Kyaaah...on si ze mě dělá legraci!!..Kyaah!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: