+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Víš moc dobře, že tomu tak nebylo vždy.." polkla jsem. ,,Daisuke, já..." nevěděla jsem co říct. Opřela jsem se zádama o zeď.
,,Ach ta vaše tvrdohlavost.." opřela jsem si i hlavu.
,,Ach ta vaše tvrdohlavost.." opřela jsem si i hlavu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"promiň nechtěl jsem tě tím zatěžovat. měl jsem raději mlčet" došel jsem ke dveřím "jestli budeš něco potřebovat budu dole"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nezatěžuješ mě..Jen mě to zaskočilo a takové situaci trochu mrzí..že ti tím ubližuji.." vzdychla jsem si a odlepila se od zdi a otočila se čelem k němu.
,,Byli jsme jako brácha a ségra. Nedal jsi mi nic najevo...gomene.." už jsem mlela kraviny. Zaskočilo mě to řádně.
,,Byli jsme jako brácha a ségra. Nedal jsi mi nic najevo...gomene.." už jsem mlela kraviny. Zaskočilo mě to řádně.
Anonymní- Anonymní
Re:
" nedělej si se mnou starosti, hlavně, že jsi šťastná" odešel jsem do obýváku, kde jsem se posadil na křeslo a přemýšlel
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Daisuke." šeptla jsem. Opřela jsem se znovu o zeď a sjela po ní na zem. Nestěžuj si už nikdy, že jsi sama. Máš teď pozornosti na rozdávání!
Anonymní- Anonymní
Re:
po minutách rozmýšlení jsem si lehl na pohovku a koukal se do stropu, kde jsem před sebou stále viděl Himiiny oči a nemohl jsem se na ně nedívat
neměl jsem jí nic řikat, akorát jsem zhoršil situaci, Dai mě zabije jestli se něco dozví
neměl jsem jí nic řikat, akorát jsem zhoršil situaci, Dai mě zabije jestli se něco dozví
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstala jsem a svlékla se a šla se se osprchovat. Oblékla jsem se se do noční košile a sešla dolů, abych se šla alespoň napít. Šla jsem opatrně, abych nevzbudila ani jednoho a hlavně abych neupadla. Schválně jsem nikde nerozsvítila. Co nejtišeji jsem si vzala skleničku a nalila si perlivou vodu. Otočila jsem se zádama k lince a opřela se o ni.
Anonymní- Anonymní
Re:
v tom napostém tichu jsem slyšel i šumění bublinek v jejím pití
asi bych měl opravdu odejít do suny, možná to pro ní bude lepší
převalil jsem se na bok a koukal se na vstup do kuchyně
ale po tom dnešku jí tu samotnou nechat nemůžu
asi bych měl opravdu odejít do suny, možná to pro ní bude lepší
převalil jsem se na bok a koukal se na vstup do kuchyně
ale po tom dnešku jí tu samotnou nechat nemůžu
Anonymní- Anonymní
Re:
Prázdnou skleničku jsem po sobě umyla. Rozsvítila jsem světlo a šla za ním. Věděla jsem, že nespí. Přiklekla jsem si k němu, skousla jsem si spodní ret.
,,Nechceš...Nechceš něco jíst, když už nespíš?"
,,Nechceš...Nechceš něco jíst, když už nespíš?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"pojídám své myšlenky, to mi stačí, na noc bych i tak jíst neměl, ale ty by si měla spát, aby si byla zase fit" řekl jsem ustarale
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Já jsem toho zažila hodně a přežila jsem.." pousmála jsem se. Zvedla jsem se a odešla do kuchyně. Chvíli jsem tam cosi kutila, poté jsem zalila dvě misky ramenu horkou vodou. Přinesla jsem mu jednu misku.
,,Jez a žádný řeči!" nakázala jsem mu.
,,Jez a žádný řeči!" nakázala jsem mu.
Anonymní- Anonymní
Re:
povzdychl jsem si " a jak bych mohl odolat tvému chutnému rámenu, že ano ?" uchopil jsem hůlky, posadil se a s chutí se pustil do jídla
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousmála jsem se a posadila se do křesla vedle gauče. ,,Potom si jdi lehnout nahoru. Je tu víc pokojů. Nemusíš spát na gauči." vložila jsem si do úst první sousto.
Anonymní- Anonymní
Re:
"jsem na gauč zvyklí a navíc jsem jde krásně chladný vzduch z kuchyně, celkem se mi tu líbí, není co měnit" pokračoval jsem v jídle
Anonymní- Anonymní
Re:
vzbudil jsem se na gauči a viděl Himi spát v křesle, vzal jsem svou deku a přikryl jí "alespoň tak si odpočineš" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ohayo!!" vykřikl jsem do domu, sotva jsem otevřel dveře. "Byl jsem na nákupu!" usmíval jsem se nadšeně a ignoroval fakt, že je všude ticho! Donesl jsem tašky do kuchyně a začal uklízet věci do poliček a lednice - ramen, ramen, ramen, ramen, nějaká zelenina, ramen, ramen, dvě krabičky cigaret.. spokojeně jsem se usmál, vzal jednu cigaretu a vyšel s ní na verandu. Když jsem procházel přes obývák všiml jsem si Himi i Daisukeho. Divný...
Anonymní- Anonymní
Re:
vstal jsem a šel za Daie, došel jsem na verandu a tiše promluvil "chodíš si na nákupy, když je Himi na pokraji smrti, jak šlechetné"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Cože? Jak jako, že je na pokraji smrti? Co to sakra kecáš?" vyjekl jsem a zahodil cigaretu do trávy.
Anonymní- Anonymní
Re:
"nekecám vůbec nic, teď už je v pořádku, byl jsem s ní v nemocnici" mávnul jsem mezi tím na PiliKKu "byla nucena použít tu pečeť, stálo jí to hodně sil"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale já... já to nevěděl..." zamumlal jsem. "Jak jí je?" měl jsem strach a bylo to vidět!
Anonymní- Anonymní
Re:
"vždyť říkám, že už je v pořádku !" řekl jsem mírně naštvaně "hlavně jí nechte spát co nejdýl, utekl jsem s ní z nemocnice, takže se musí léčit doma"
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: