+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
vstal jsem a ruku jí položil na rameno "ale kampak ? tohle bylo na účet volajícího !"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavila jsem se, když mi ruku položil na rameno.
,,Možná..." odpověděla jsem vyhýbavě a otočila se k němu. Do očí jsem se mu ale nepodívala.
,,Možná..." odpověděla jsem vyhýbavě a otočila se k němu. Do očí jsem se mu ale nepodívala.
Anonymní- Anonymní
Re:
když se otočila, tak jsem jí objal "jsem rád, že můžu bydlet s tebou Himi-chan, je to lepší než o samotě sedět na křesle a zabavovat se jen sám se sebou"
Anonymní- Anonymní
Re:
Překvapilo mě to, ale objetí jsem přijala a opětovala.
,,Já jsem ráda, že tu jsi. Uklidňuje mě to a nemám strach." pousmála jsem se a tentokrát se mu podívala do očí.
,,Já jsem ráda, že tu jsi. Uklidňuje mě to a nemám strach." pousmála jsem se a tentokrát se mu podívala do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"strach ?" podíval jsem se jí do očí "z čeho si měla strach, když jsem tu nebyl ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ze samoty..Necítila jsem skoro žádnou podporu." odpověděla jsem a trochu přivřela oči.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Myslela jsem ještě předtím, než jsem vás povolala do Kiri..." vzdychla jsem. ,,PiliKKu tu sice mám, ale i ona má jako Kage své povinnosti a vidíme se jen v ojedinělých případech. A Yuuki tu mám taky, ale ta neustále někam mizí. Každou chvíli o ní přicházím a už si s tím nevím rady." sklonila jsem hlavu. ,,Teď mi ji navíc vzali Akatsuki a ona šla...dobrovolně...chtěla jít, vím to. Viděla jsem jí to na očích.."
Anonymní- Anonymní
Re:
"aha .. to je mi líto, ale asi k tomu měla nějaký důvod, když chtěla sama od sebe jít, doufejme jen, že její úmysl není špatný" usmál jsem se "neboj, já tě neopustím nikdy .. jen až si to sama budeš přát"
Anonymní- Anonymní
Re:
Přikývla jsem a objala ho pevněji. Opravdu jsem se cítila klidnější. Čelo jsem so opřela o jeho rameno, protože byl vyšší, a zavřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Re:
"no .. mě ani ne, ale tobě by se ve stoje spalo asi hodně špatně" tiše jsem se zasmál
Anonymní- Anonymní
Re:
Zasmála jsem se s ním. ,,Neboj, spát ve stoje nebudu." usmála jsem se a zvedla k němu pohled. Musela jsem mírně zaklonit hlavu, protože byl o hlavu vyšší než já.
Anonymní- Anonymní
Re:
podíval jsem se jí do očí a po chvíli jsem pohled otočil rychle pryč s mírně červenýma tvářema "etto ... no .. proč na mě tak koukáš ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"no .. tak .. mm .. roztomile" pustil jsem jí a zalezl pod deku přikryt tak, že jsem nebyl vůbec vidět "vyvádí mě to z míry"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zčervenala jsem. ,,Gomen...Nechcti ti přidělávat problémy.." hypnotizovala jsem zem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"nepřiděláváš mi problémy, jen ... jen pak myslím na věcy, které se nemohou uskutečnit" mluvil jsem potichu z pod peřiny
Anonymní- Anonymní
Re:
Bylo mi těžko a docela mě tahle situace bolela.
,,Gomen...Už toho nechám.." pousmála jsem se koutky úst a pomalým krokem jsem se s nádobím v ruce vydala do kuchyně.
,,Gomen...Už toho nechám.." pousmála jsem se koutky úst a pomalým krokem jsem se s nádobím v ruce vydala do kuchyně.
Anonymní- Anonymní
Re:
odkryl jsem peřinu abych sa nedechl a následně jsem si připlácl na hlavu polštář
baka .. takhle přiděláváš problémy akorát jí, proč radši nemlčim ?!
naštvaně jsem se mlátil polštářem
baka .. takhle přiděláváš problémy akorát jí, proč radši nemlčim ?!
naštvaně jsem se mlátil polštářem
Anonymní- Anonymní
Re:
V kuchyni jsem sklidila nádobí a vrátila se do obýváku, kde se Daisuke snažil udusit polštářem. Stáhla jsem mu ho z obličeje a přísně se na něj podívala.
,,To už nedělej!...Vážně nechceš jít spát do jednoho z pokojů? Když tu bydlíš, nemůžeš pořád spát na gauči." namítla jsem.
,,To už nedělej!...Vážně nechceš jít spát do jednoho z pokojů? Když tu bydlíš, nemůžeš pořád spát na gauči." namítla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
" ne ! miluju ten gauč !" přitulil jsem se k němu "za nic ho nevyměnim .. a .. šel bych už psát, jestli dovolíš, jo ?" aniž bych stihl počkat na odpověď jsem usnul
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: