+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Výborně, takže to te´d sníš!" položil jsem ramen na linku. "A žádné řeči!" zvedl jsem ji a posadil na desku vedle misky. Znovu jsem nabral nudle. "Ne že by mi tak úplně vadilo, že mi kolabuješ, ale nemocnice fakt nemám rád!" pousmál jsem se. "Takže za Daisukeho-"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No tak..Navečer bych už jíst neměla. Najím se ráno!" namítla jsem a otevřela pusu, abych si vzala další sousto a seskočila jsem z linky. Prosmýkla jsem se kolem něj a vyběhla ven. Posadila jsem se na verandu a dívala se na noční oblohu. Usmála jsem se, když viděla nebe, poseté třpytivými flitry.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ach jo s tebou je to těžké!" vzdychl jsem a hůlky schoval. Opřel jsem se o futro tak, abych na ní viděl, ale mlčel jsem, ani ji nenásledoval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Opřela jsem se o venkovní křeslo a zívla si. Klížily se mi oči, ale nechtěla jsem jít spát. Skrčila jsem nohy a objala si kolena a dál jsem sledovala noční dění.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvedla jsem se z verandy a beze slova jsem se vrátila dovnitř. Lehla jsem si na gauč a přemýšlela. Měla jsem divný pocit a nemohla jsem se ho zbavit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvedla jsem pohled k Daiovi. Stále byl opřený o fotra a díval se ven. Pousmála jsem se, zvedla se a vyšla pomalu schody nahoru. Zapadla jsem do pokoje. Povolila jsem mašli na kimonu a to sklouzlo na zem. Hodila jsem na sebe noční košili a posadila se před velké zrcadlo, kde jsem si pročesávala vlasy a dívala se na svůj odraz.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když mě přestalo bavit civět na sebe do zrcadla, stejně jsem se jen šklebila, zvedla jsem se od stolku. Neměla jsem v pokoji stání, ale...dolu se mi jaksi nechtělo. Posadila jsem se alespoň na okenní parapet, kam jsem si donesla malé polštářky a seděla na nich. Z otevřeného okna foukal vítr a vířil mi je. Bylo mi příjemně, alespoň na povrchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došel jsem k domu Hitomi.
Poté jsem se rozhlédl kolem sebe
Je tu tak mrtvo povzdychl jsem se
A v tomhle tu má člověk vydržet, kolem řádí akatsuki a Himi si hledí jen Daie, pak se divěj, že nezvládaj situaci, když se na nic ani přepřipraví říkal jsem si v duchu a koukal na dveře domu
Poté jsem se rozhlédl kolem sebe
Je tu tak mrtvo povzdychl jsem se
A v tomhle tu má člověk vydržet, kolem řádí akatsuki a Himi si hledí jen Daie, pak se divěj, že nezvládaj situaci, když se na nic ani přepřipraví říkal jsem si v duchu a koukal na dveře domu
Anonymní- Anonymní
Re:
vkročil jsem pomalu za ní do dveří "možná už jsou zase zaneprázdnění" řekl jsem sklesle
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdechla jsem si. "Jdu se projít..." oznámila jsem a vyšla z domu. Maličko pršelo, ale mě to bylo spíš hodně příjemné. Vyšla jsem z domku na ulici a z ulice zamířila do blízkého lesa.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
Asi jsem usnula, pomyslela jsem si, když jsem otevřela oči a zadívala se na stále noční oblohu posetou hvězdami. Opět jsem si oblékla kimono a vlasy sepla nahoru, tentokrát jsem pečeť neschovávala.
Konec všem hrám.. Rozhodně jsem se vydala otevřeným oknem pryč.
Konec všem hrám.. Rozhodně jsem se vydala otevřeným oknem pryč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešla jsem do domu. "Haló?" houkla jsem, ale nic jsem nezareagovala. Prošla jsem dveřmi do obýváku a sedla si ke stolu. Vzpoměla jsem si na mou milovanou žačku, vytáhla pero a papír a napsala krátký dopis. Připevnila jsem ho na nohu holubici a pomocí Kaze no Suna jej poslala do Konohy. Ach Yo...
Potom jsem vzala druhý papír, napsala na něj vzkaz a vydala se do vesnice.
Potom jsem vzala druhý papír, napsala na něj vzkaz a vydala se do vesnice.
- Vzkaz^^:
- Milá Himi,
bohužel jsi nebyla doma a nikdo jiný taky ne, tak nechávám vzkaz. Šla jsem se podívat po Neurovi, snad ho najdu!
Vrátím se co nejdřív, zatím se měj!
S láskou Pilikka!^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
probudil jsem se v křesle a všiml si dopisu, ihned jak jsem si ho přečetl jsem zamířil do pracovny
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Když mě položíš na zem, otevřu. A nebo stačí zatáhnout za kliku a otevřít." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"to bych to měl až moc lehký, a nepoložim tě, tvé tělo je ještě celkem zesláblé" vložil jsem chakru do nohou a vyšplhal s ní po stěně do jejího otevřeného okna a položil jí na postel "vítej doma"
Anonymní- Anonymní
Re:
rozhlédl jsem se po pokoji "táákže .. už mám asi odejít, že ?" podíval jsem se zpět na ní
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavila jsem se a přišla k němu.
,,Proč jsi něco neřekl dřív?" podívala jsem se mu do očí.
,,Proč jsi něco neřekl dřív?" podívala jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"hm .. ? o čem mluvíš ?" snažil jsem se vyhýbat jejímu pohledu "jestli máš na mysli to, že PiliKKa odešla ... prostě jsem trochu déle spal" nervózné jsem se vymlouval
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Nemyslela jsem PiliKKu, ale nekončící labyrint myšlenek."
Anonymní- Anonymní
Re:
"no to je .. to je stejně jedno, věci se mění" snažil jsem se o úsměv "nechceš čaj ? určitě máš žízeň"
Anonymní- Anonymní
Re:
Stoupla jsem si před něj. ,,Neodpověděl jsi mi! Proč jsi to neřekl dřív?!" zvýšila jsem trochu hlas. ,,Proč jste oba tak tvrodhlaví?!" vzdychla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
vzdychl jsem si "to protože jsem viděl už od začátku, že se máte rádi a tak jsem vás v tom chtěl podpořit, nechtěl jsem se zbytečně dohadovat, byli jste šťastní a nic vás netížilo, kdybych to řekl dřív bylo by to jiné, ta pohoda by opadla a to já nechtěl, vím jsem tvrdohlaví, nevím proč, ale prostě to ke mě patří"
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: