Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters

Strana 11 z 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 30 May - 18:47

First topic message reminder :

"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:12

Zatlačila jsem rukou na jeho záda, aby se předklonil. Já se naklonila k němu a potom jsem mu vodou namočila vlasy, čímž byly znovu krásně hladké a mekké.
,,Utřít si ruce před tím, než sáhneš na elektrický spotřebič je samozřejmé! To ví i malé dítě, Daii." Vypla jsem vodu a ze skříňky pod umyvadlem jsem mu podala čistý ručník, aby si vlasy usušil. Mezitím, po usušení rukou!, jsem do zásuvky zapla fén.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 1 Jun - 20:16

Zakřenila jsem se. "Škoda." pousmála jsem se. "Jasně, můžeme!" kývla jsem. "Můžeme, z Kiri jsem toho nikdy moc neviděla."
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:18

Začal jsem si ručníkem sušit vlasy. "Nejsem ani malej ani blbej! Prostě jsem zapomněl.. krom toho raiton je můj živel!" ušklíbl jsem se. Potom jsem zpozoroval stroj v jejích rukou a ukázal na něj. "Nehodláš to znovu použít?!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:21

"hm .. mohly by jsme se vydat na louku, nic hezčího v kirigakure nemáme" vstal jsem a oteřel dveře "až po tobě slečno zvrhlá" zasmál jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:25

Povzdychla jsem si. ,,Chtěla jsem...Ale pokud nechceš, zase ho uklidím." pokrčila jsem rameny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 1 Jun - 20:26

"Hele!!" zazubila jsem se. "A mimochodem..." ukázala jsem na něj rukou, na které byl stříbrný prstýnek. "...skoro paní!" vyplázla jsem jazyk. "Tak tedy na louku!" usmála jsem se a vydala se ze dveří ven.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:29

"jen jestli jsi si svým rozhodnutím jistá" odešel jsem směr louka
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 1 Jun - 20:30

"Naprosto!" následovala jsem ho. /Přesun/
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:35

Začal jsem si ručníkem sušit vlasy. "Nejsem ani malej ani blbej! Prostě jsem zapomněl.. krom toho raiton je můj živel!" ušklíbl jsem se. Potom jsem zpozoroval stroj v jejích rukou a ukázal na něj. "Nehodláš to znovu použít?!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:35

"No... když to přežiju, tak jo..." posadil jsem se na vanu. "Zkus to!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:40

Protočila jsem panenky, vzala jsem si do rukou hřeben a i s fénem jsem po postavila za něj. Zapla jsem fén prozatím na minimum a probírala jsem se mu vlasama, přičemž jsem mu na ně pohyby sem a tam pouštěla horký vzduch. Někdy jsem je pročísla hřebenem a postupně a přidávala na síle fénu. Tváře jsem měla růžové a usmívala jsem se. Věděla jsem, že o tom ví, byli jsme naproti zrcadlu. Bavilo mě hrát si s jeho vlasy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:45

Spolkl jsem poznámku o tom, že mé vlasy vidí hřeben poprvé v životě. Někdy si i pařez jako já uvědomí, že by tím zničil situaci. "Díky..." zamumlal jsem zamyšleně. Sledoval jsem její obraz v zrcadle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:55

,,Není za co." usmála jsem se a fén vypla. Vypla ze zásuvky a uklidila ho. Otočila jsem se k němu.
,,Teď už to uschne samo." pousmála jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 20:58

Rukou jsem si projel vlasy. Znovu se rozčepýřili a rozlezli do všech strach. Pousmál jsem se. "Myslím, že jestli u tebe budu dlouho tak budeš mít dlouhý účet za vodu!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:04

Vykulila jsem oči. ,,Proboha, co máš s těmi vlasy?!" Zamyslela jsem se. ,,Zkus si je namočit a nechat uschnout volně. Možná ti fén nedělá dobře." pousmála jsem se. ,,Pak přijď dolů, ramen už budeš mít studený." uculila jsem se a zmizela z koupelny. Dole mě čekalo překvapení, nikdo tam nebyl.
,,Yare?" zamrkala jsem. ,,Aspoň mi to mohli oznámit." sebrala jsem prázdné misky a odešla do kuchyně, aby smyla nádobí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:06

Zkusil jsem si vlasy učesat, ale moc to nepomohlo. Rozhodl jsem se to neřešit, tak jako do teď! Sešel jsem dolů a obhlédl situaci. "Měl jsem pocit že tu seděl můj bratr a tu Kazekage!" ukázal jsem na obě křesla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:09

,,Asi šli ven!" křikla jsem z kuchyně. Domyla jsem nádobí a utřela si ruce. V obýváku jsem vzala misku se studeným ramenem a v kuchyni ji ohřála v mikrovlnce (nevím, jestli ji Shinobi mají, ale to je jedno xD). Potom jsem ji podala Daiovi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:11

Vzal jsem ramen a strčil si nudle do pusy. "Detuju!" zamumlal jsem s plnou pusou. Polkl jsem, nabral nudle a zvedl je do výšky. "Aaaaa!" udělal jsem na ní aby otevřela pusu. "Za maminku..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:15

Zakřenila jsem se. ,,Nemám hlad, Daii. Jen se najez." usmála jsem se a rovnala si kimono, které mi lezlo nahoru. Jakoby nestačilo, že je už tak dost krátké. Nikdy jsem neměla ráda dlouhé oblečení, tudíž jsem si nechala zkrátit i kimona, ale v takovýchhle situacích jsem z toho byla nervozní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:22

"Ale Himi..." přistoupil jsem blíž. "Otevři pusu!" pousmál jsem se na ni něžně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:26

Dala jsem hlavu na stranu. ,,Já vážně nechci jíst." usmála jsem se a nechala rty pěvně semknuté.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:30

"Hitomi!" pronesl jsem přísně. "No taaak..." políbil jsem ji na tvář. "Kvůli mě bys to zvládnout mohla..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:35

,,Kyaah." kníkla jsem. ,,Nemám hlad!" vzdychla jsem, nicméně jsem pusu otevřela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:37

Potěšeně jsem se usmál a důlky s jídlem vložil do jejích úst. "Vidíš, ani to nebolelo!" usmál jsem se. "Měla bys jíst, ještě jsme tě dneska neviděl!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Jun - 21:41

Dokousala jsem to a spolkla. Olízla jsem si rty. ,,To proto, že jsem nejedla. Nejedla jsem od Yuukiiné smrti. Neměla jsem chuť ani čas." pousmála jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: