+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"myslím, že je dost nevhodné o nás mluvit s Kazekage nemyslíš ?" mrkl jsem na Hitomi "obvzlášť po tom včerejšku" zlomyslně jsem se usmál
Anonymní- Anonymní
Re:
Rudla jsem stále víc a víc. Připomínala jsem barvu krve, kterou jsem měla na sobě.
,,Nic spolu nemáme!" vyjela jsem příliš prudce. Ksoo!
,,Nic spolu nemáme!" vyjela jsem příliš prudce. Ksoo!
Anonymní- Anonymní
Re:
"ale, ale, ovládejte se trochu mizukage sama, nebo se rozprsknete jako rajče o stěnu" zasmál jsem se a s provokativním úsměvem jí sledoval
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Něco ti brzy provedu!" prskla jsem a varovným pohledem pohledem jsem hodila i po Pilice, to aby to nekomentovala.
Anonymní- Anonymní
Re:
"co něco ?" pousmál jsem se při té myšlence a upadl v hluboké zamyšlení nad touto věcí
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešel jsem do místnosti a ospale si rozhodil vlasy. "Ehmmm... asi jsem něco zaspal, co se to tu děje?" zamumlal jsem rozespale.
Anonymní- Anonymní
Re:
"to víte Kazekage-sama, Mizukage je trochu náročnější" probral jsem se ze svých fantazií
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nani?!" vyjekla jsem.
,,Teď už ti fakt něco udělám." zavrčela jsem a prokřupala si klouby na rukou.
,,Teď už ti fakt něco udělám." zavrčela jsem a prokřupala si klouby na rukou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzdychla jsem. ,,Tak neprovokuj nebo skončíš jako Dai před několika lety." usmála jsem se sladce.
Anonymní- Anonymní
Re:
"a vyvine se to v to co dnes ? lákavá nabídka, ale nějak se mi do toho nechce" zasmál jsem se a poté už byl v klidu
Anonymní- Anonymní
Re:
Zíral jsem jako z jara. Jsem ožralej já nebo oni? "Emmm... co ta pečeť?" naklonil jsem hlavu na stranu. "Vy jste Kazekage?" zíral jsem na černovlásku. Dělají si ze mě srandu? Další Kage ženská?
Anonymní- Anonymní
Re:
,,To zrovna ne." ušklíbla jsem se. ,,Ale od té doby jsem Daie neviděla s lízátkem." usmála jsem se sladce na oba dva.
,,Zapečetěna.." pousmála jsem se mírně.
,,Zapečetěna.." pousmála jsem se mírně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zatmělo se mi před očima při vzpomínce na to hezké, červené lízátko, přimražené k mojí ruce. "Co ti udělal, že mu chceš udělat tohle?" nakrčil jsem obočí.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jsou to dvojčata. Dai a Daisuke Utsushi." ukázala jsem nejdřív na šedovláska a poté černovláska.
,,Jsou to mý bývalí parťáci z týmu..Nic mezi námi není..Teda, teď ano. Ale s Daiem." usmála jsem se na něj a ukázala na Daisukeho.
,,On ti to řekne sám." ušklíbla jsem se.
,,Jsou to mý bývalí parťáci z týmu..Nic mezi námi není..Teda, teď ano. Ale s Daiem." usmála jsem se na něj a ukázala na Daisukeho.
,,On ti to řekne sám." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Těší mě, jsem Dai a... počkat!" přimhouřil jsem oči a naštvaně nafoukl tváře. "To pako snad mělo nějaké divné úmysly? Co to má být bráško?!" zamračil jsem se a založil ruce na prsa. Co to sakra je? Chovám se jak žárlivá manželka!!
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se. "Takže přece jenom!!" uculovala jsem se sladce. "Jsem Akasuna no PiliKKa.... těší mě!" usmála jsem se a mávla na oba. "Třeba budeme jednou rodina!" dodala jsem s pousmáním. "Bývalý parťáci? Nebyla jsi ANBU?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
Zazubila jsem se a čekala, co odpoví Dai. MEzitím jsem se otočila na PiliKKu.
Přikývla jsem. ,,Ti dva byli se mnou i Anbu, i když jsme byli malí. Známe se skoro od peřinky..Dlouho co?" odfrkla jsem na oko otráveně.
Přikývla jsem. ,,Ti dva byli se mnou i Anbu, i když jsme byli malí. Známe se skoro od peřinky..Dlouho co?" odfrkla jsem na oko otráveně.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: