+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"hm .. ? copak vás k takovému životu vede ? myslel jsem, že máte děti" nejistě jsem odpověděl
Anonymní- Anonymní
Re:
" a kdopak je ten šťastlivec, kterému se poštěstilo být s Kazekage ?" upřeně jsem se díval na Kazekage
Anonymní- Anonymní
Re:
hm .. neuro
"no já .. na to nějak nemám čas, a navíc, nikdo by nechtěl chlapa kterej je pořád u jiné ženy" zasmál jsem se
"no já .. na to nějak nemám čas, a navíc, nikdo by nechtěl chlapa kterej je pořád u jiné ženy" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
" no však víte, někdo musím uhlídat ty dva nezodpovědné!" usmál jsem se a poukázal na schodiště vedoucí ke koupelně
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No..." začala jsem, když Dai oněměl. ,,Půjdu se převléci." usmála jsem se a prošla jsem kolem něj. Nebyl ode mě tak daleko, tudíž jsem se o něj ,,nechtíc" otřela. Než jsem zmizela z koupelny, usmála jsem se na něj a utekla celá rudá do pokoje.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nasucho jsem polkl. Sotva vyšla z koupelny, padl jsem na záda do vody a zhluboka se nadechl. "Hitomi já tě zabiju... nestačilo ti, že jsem se jak idiot musel zchladit včera?!" ještě chvilku jsem se válel v louži, než jsem se sebral a pln pesimismu na sebe pustil sprchu. Chlapy to mají někdy těžký!
Anonymní- Anonymní
Re:
"kdo ví, bratr je do ní blázen od mala, ale kdy se dali dohromady to jsem opravdu nepostřehl" zamyslel jsem se nad tím
Anonymní- Anonymní
Re:
"jak pro koho ... kdo má pořád poslouchat ty jeho sladký řeči o Hitomi, hučel to do mě celý mí dětství !" zamračil jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavřela jsem za sebou a padla na postel. To snad není pravda...Jako puberťačka... vzychla jsem a blaženě se usmívala.
,,Jako puberťačka." šeptla jsem, zvedla jsem se a konečně se šla obléci. Jen co jsem ale otevřela skříň, div jsem nekníkla. Vše bylo buď mokré nebo špinavé a já tu neměla skoro nic! Nakonec jsem vyhrabala kimono, které dosahovalo těsně nad kolena. Z vlasů mi ještě kapala voda, pročesala jsem si je a v duchu nadávala, když pár dlouhých vlasů zůstalo na kartáči. Hodila jsem si vlasy tak, aby nebyla vidět pečeť. Čelenku vesnice, nebo spíše spojenectví, které zázrakem ještě nepadlo, jsem si uvázala kolem krku a s povzdychnutím jsem vyšla z pokoje.
,,Jako puberťačka." šeptla jsem, zvedla jsem se a konečně se šla obléci. Jen co jsem ale otevřela skříň, div jsem nekníkla. Vše bylo buď mokré nebo špinavé a já tu neměla skoro nic! Nakonec jsem vyhrabala kimono, které dosahovalo těsně nad kolena. Z vlasů mi ještě kapala voda, pročesala jsem si je a v duchu nadávala, když pár dlouhých vlasů zůstalo na kartáči. Hodila jsem si vlasy tak, aby nebyla vidět pečeť. Čelenku vesnice, nebo spíše spojenectví, které zázrakem ještě nepadlo, jsem si uvázala kolem krku a s povzdychnutím jsem vyšla z pokoje.
Anonymní- Anonymní
Re:
"opravdu ?" usmál jsem se podezřívavě "vím, že je neslušně se ptát, ale kolik vám je let ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Když jsem procházela kolem koupelny, zaslechla jsem šumění vody. Nechala jsem to tak a sešla po schodech do obýváku.
,,Umm...gomene, že mi to tak trvalo..." zacvrlikala jsem mírně červená a posadila se k nim.
,,Umm...gomene, že mi to tak trvalo..." zacvrlikala jsem mírně červená a posadila se k nim.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: