Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Ulice Kirigakure
"No sakra to je důvod proč jsem jí chtěla u mě." řeknu a okamžitě nechám podvědomě obalovat těla nukeninů krystalem (jutsu přeměny) a přitom zaútočím na Yuuki
"Rookaku shuriken ranbu"
"Rookaku shuriken ranbu"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Pěkné,někdo zná moje jméno...nejsem příliš známý a ani mi to nevadí" houpu prstem u ruky a sluníčka poletují v kruhu přede mnou.
"Pěkné věci umíte,působivé..." pokývám uznale hlavou.
"Pěkné věci umíte,působivé..." pokývám uznale hlavou.
Anonymní- Anonymní
Sehnu se, abych podkopla nukeninovi nohy a pak mu čepelí kosy přejela přes krk a následně mu hlavu od těla oddělila. Na chvíli se zastavím a pokouším se vydýchávat. Všimnu si té Anbu s...Počkat, nebyl náhodou minule v nemocnici?! Na delší přemýšlení nemám čas, musím bojovat. Razím si přes ně cestičku k bráně.
Anonymní- Anonymní
"Suiton: Mizujinheki..." okomentujem pokus Reiny o moje zasiahnutie. "Vďaka za pochvalu, pekné slnká...hmm..." začnem mávať krídlami až vzlietnem. "Gratulujem Vám k svadbe..." poviem mu.
Anonymní- Anonymní
"Hmm zvláštní...nějak to každý ví..ale díky" mírně se usměji a stále stojím na místě,jednou rukou udělám pečeť.
Sluníčka dál poletují a já jen pozoruji.
Sluníčka dál poletují a já jen pozoruji.
Anonymní- Anonymní
"Bola som tam tak viem.." zasmiala som sa a objavila som sa mu vedľa krku. "Sho Kanetsu...dúfam že budete mať z Rei dobrý život..teším sa na vaše prvé dieťa!" poviem mu radostne a celou silou ho odkopnem preč.
Anonymní- Anonymní
"Zastavte Tu létající potvoru veličenstvo." řeknu drakovi a drak se na ní střemhlav řítí a ocasem jí uzemní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmmm" jakmile do mě kopla puf a místo mě odkopla kus omítky domu.
Já jsem stál na střeše a divně na ni koukal."Jak říkám nepěkné" řeknu nevzrušeně.
Já jsem stál na střeše a divně na ni koukal."Jak říkám nepěkné" řeknu nevzrušeně.
Anonymní- Anonymní
Zlomila mi masku a ja som konečne ukázala svoju tvár. Nahnevanú, FAKT NAHNEVANÚ, tvár. "REINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!?" zrevala som a vyletela som hore k drakovi. Tam som sa vrhla na Reinu a jedným pohybom som ju vzala dole z draka. Prerazili sme strechu budovy. Odtiaľ som ju vyhodila a sama som vyšla von.
Anonymní- Anonymní
odrazila jsem se od stěny a vklidu dopadla na nohyy ještě že mám kočičí vlastnosti. pomyslím.
"Yuuki Yuuki měla jsi zůstat u mě." usměju se
"Yuuki Yuuki měla jsi zůstat u mě." usměju se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Všimla jsem si útoků, které se chystaly na Yuuki. Poté jsem si všimla Shoa, stojícího na jedné ze střech. Poskládala jsem pečetě a šeptla: ,,Kiriakure no Jutsu." Na vesnici padla hustá mlha a protože jsem použila trochu více čakry, přes mlhu opravdu nebylo vidět. Nachystala jsem si další pečetě a znovu šeptla: ,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu." a právě díky té mlze se drak, který se mi objevil po boku krásně ukryl.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm mlha...a co je mlha..kapičky vody ve vzduchu...jak pěkné" poskládám pečetě "Shakuton: Shūhen no nenshō" začínám vypařovat jakoukoliv vzdušnou vlhkost kolem sebe....
Anonymní- Anonymní
Na tvári sa mi zjavil diabolský úsmev. "Bola tam nuda..." poviem a pred seba hodím dva kamene, z nich sa po pár sekundách vytvoria dvaja veľký tigri. "Môj nový nápad..." poviem jej a dodám. "Nesmrteľný..."
Shunshin no jutsu mi dovolí dôjsť k nej na milimeter a ja ju znovu odrazím na stenu. "Reina...Reina...vďaka za pobyt v Akatsuki...Yuuki je ale na voľnej nohe..." a do široka sa usmejem. "Gratulujem k svadbe..." dodám do ticha a chytím ju za krk, švihom ju odhodím a zavolám na ňu tých novovytvorených tigrov. Tých nedokáže zabiť. Vrhnú sa na ňu.
Shunshin no jutsu mi dovolí dôjsť k nej na milimeter a ja ju znovu odrazím na stenu. "Reina...Reina...vďaka za pobyt v Akatsuki...Yuuki je ale na voľnej nohe..." a do široka sa usmejem. "Gratulujem k svadbe..." dodám do ticha a chytím ju za krk, švihom ju odhodím a zavolám na ňu tých novovytvorených tigrov. Tých nedokáže zabiť. Vrhnú sa na ňu.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se ve stínu budovy.
Mizukage, Haji...Když do toho nezasáhnu, Mizukage zemře, a pak vystoupím ze stínu. Konec Hitomi éry se blíží.
Mizukage, Haji...Když do toho nezasáhnu, Mizukage zemře, a pak vystoupím ze stínu. Konec Hitomi éry se blíží.
Anonymní- Anonymní
"Zlato jsem kočka tohle na mě neplatí." usměju se a nechám pulzovat Nibiinu chakru a tygři se vmžiku u mě zastavili a posadili se. pohladila jsem je po hlavě
"Díky, ale dneska jsem líná měla jsem tu být jen jako dohled ne jako hlavní útočící. Kessho koryu třikrát." a Yuuki obklopili tři krystalový draci obmotali jí všechny tři kolem pasu nohou a krku a začali drtit
"Díky, ale dneska jsem líná měla jsem tu být jen jako dohled ne jako hlavní útočící. Kessho koryu třikrát." a Yuuki obklopili tři krystalový draci obmotali jí všechny tři kolem pasu nohou a krku a začali drtit
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mlha se začala odpařovat. ,,Ksoo." sykla jsem. Takže moment překvapení tu nebude..No nevadí.. Pohla jsem rukou a drak vzlétnul a vrhl se vstříc Shoovi. Máchl ocasem a snažil se Shoa dostat tvrdým nárazem ze střechy.
Anonymní- Anonymní
"To na nich neplatí..." poviem jej a nechám sa rozpadnúť na vodu. Tigri sa na ňu vrhnú a zhodia ju na zem, priľahnú ju a potom zmenia svoju váhu na kameň. Kryštálových drakov nechám zavrieť do vodného väzenia kde ich tlak vody rozpučí. "Rei Rei Rei...." opakujem a dôjdem k nej. Vezmem si fľaštičku z jedom a nalejem jej ho do úst. Jed spôsobí úplnú paralýzu tela.
Anonymní- Anonymní
"Tak krásná dáma...joj to bylo těsně.." jen tak tak jsem uskočil ocasu draka.
"Může být....zas vedle..fuj...tak agresivní" usmívám se a jednou rukou udělám pečeť *blink* (Shunshin no Jutsu) a stojím na střeše vedlejšího domu.
"Máte ráda led,že?" usměji se udělám rychle pečetě "Katon: Karyū Endan" mocný nádech a s výdechem vychrlím velký proud ohně na naši milou Mizukage.
"Může být....zas vedle..fuj...tak agresivní" usmívám se a jednou rukou udělám pečeť *blink* (Shunshin no Jutsu) a stojím na střeše vedlejšího domu.
"Máte ráda led,že?" usměji se udělám rychle pečetě "Katon: Karyū Endan" mocný nádech a s výdechem vychrlím velký proud ohně na naši milou Mizukage.
Naposledy upravil Sho Kanetsu dne Fri 20 May - 16:37, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
draci se dostali úplně hravě z vězení a odhodí ty tygri a částečně i Yuuki takže mi jed nestihne podat.
"Nebezpečené." hodnotím situaci a vyšlu proti ní živé krystali ze země se vynořili ostré krystali a kamkoli se hnala ona oni také
"Nebezpečené." hodnotím situaci a vyšlu proti ní živé krystali ze země se vynořili ostré krystali a kamkoli se hnala ona oni také
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vytvořil jsem si hady, pavouky, brouky kteří se začali rozlézat po celé vesnici a zde zalézali do budov
Anonymní- Anonymní
,,S ledem jsem vyrůstala." usměju se a levou rukou utvořím pečetě. Přede mnou se postaví ledová stěna, které mě ochrání před ohěm. Udělala jsem ji slabší, takže po srážce s Katonem okamžitě roztaje a já s kosou v rukách vyskočím na strom poblíž budovy, na které stál Sho a odtud k němu. Napřáhnu se a chystám se ho udeřit. Za ním poletuje ledový drak, připravený zaútočit.
Anonymní- Anonymní
"UVOLNENIE HAJIHO: HAJI FUUJIN RELEASE!?" zakričím a z môjho tela sa stane voda. "Lady Reina...akúto len máte zlú vlastnosť napádať dediny....css...." povie jej Haji. "Nemohli ste sa o Yuuki lepšie postarať? Bola by užitočná...dosť užitočná..." Položí jej ruku na chrbát a zakričí, "RAITON: JIBASHIRI!?!" Krídla som ešte stále mala aktivované, poslala som tigrov aby sa zbavili ostatných Nukeninov.
Anonymní- Anonymní
"Jsem asi mrtvý" udělám pečeť a usměju se.
"Sbohem krutý světě" a koukám přímo do očí Mizukage...s podivným úsměvem na tváři.
"Sbohem krutý světě" a koukám přímo do očí Mizukage...s podivným úsměvem na tváři.
Anonymní- Anonymní
"Blesky blesky." usměju se a jen stojím předemnou se okamžitě snese Jeho Veličenstvo a máchne křídli tak prudce, že poryv větru raiton pošle zpět na Yuuki.
prohlídnu si nechty
"K ničemu, perfektní obrana. Děkuju Výsosti."
prohlídnu si nechty
"K ničemu, perfektní obrana. Děkuju Výsosti."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pohltím blesk a usmejem sa. Rozbehnem sa k drakovi a dám mu pusu na viečko. "Je krásny..." poviem a skočím k Reine z bleskami v ruke.
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Fri 20 May - 16:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato