Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Ulice Kirigakure
jakmile jsem byla paralizovaná a k tomu všemu ještě v bezvědomí veškeré krystali praskly a rozdrolli se na prach
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
uviděl jsem v dáli Kyoshiho
''dítě nešťastné tak mladý a musí snášet tolik krve a utrpení, jistě v budoucnu bude nepoužitelný postarám se o něj raději teď mohl by špatně spát a to nechci jsem přece hodný člověk''
''dítě nešťastné tak mladý a musí snášet tolik krve a utrpení, jistě v budoucnu bude nepoužitelný postarám se o něj raději teď mohl by špatně spát a to nechci jsem přece hodný člověk''
Anonymní- Anonymní
Našla som Deidaru a pomocou vodnej vlny som ho odhodila preč. "Teraz ty...blondína..." poviem mu a skočím k nemu z bleskami v rukách. Chytím ho za hlavu a vypustím blesky.
Anonymní- Anonymní
jelikož jsem byl dost vyčerpaný a vše mě bolelo, sedl jsem si na zem a sledoval mizukage
Anonymní- Anonymní
Stíním si oči a koukám směrem tam..kam to fláklo s Mizukage a jejím kamarádem...
"Joj....to jsem nechtěl....myslel jsem,že se vyhne" poškrábu se na hlavě a koukám na ulici...vidím nějaké dítě..které má nohy zaklíněné pod sutinami...seskočím na ulici..odhážu sutiny a dítě donesu do nejbližšího domu "Schovej se tu dokud to neskončí" usměju se a vyjdu zpět na ulici."A to mám být prosím zlý" zasměju se nahlas.
"Joj....to jsem nechtěl....myslel jsem,že se vyhne" poškrábu se na hlavě a koukám na ulici...vidím nějaké dítě..které má nohy zaklíněné pod sutinami...seskočím na ulici..odhážu sutiny a dítě donesu do nejbližšího domu "Schovej se tu dokud to neskončí" usměju se a vyjdu zpět na ulici."A to mám být prosím zlý" zasměju se nahlas.
Anonymní- Anonymní
po prá minutách jsem se probrala ale hýbat jsem se nemohla
Nibi? Regenerace zbav mě toho jedu
Pracuju na tom je to síla vydrž
konečně mě našel i Jeho Veličestvo a chránil mě vlastním tělem, dokud se nezregeneruju
(regenrace bude v 19:50)
Nibi? Regenerace zbav mě toho jedu
Pracuju na tom je to síla vydrž
konečně mě našel i Jeho Veličestvo a chránil mě vlastním tělem, dokud se nezregeneruju
(regenrace bude v 19:50)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
dostal jsem menší šok od blesků ...
''to nebylo hezké''
sykl jsem ní a chytil jsem yuukiny ruce těmi mými a po nich se začal rozsévat jíl který tvrdl tak že se jej nemohla zbavit
''to nebylo hezké''
sykl jsem ní a chytil jsem yuukiny ruce těmi mými a po nich se začal rozsévat jíl který tvrdl tak že se jej nemohla zbavit
Anonymní- Anonymní
Běžel jsem ulicí, sem tam pomohl nějakému nebožákovi v troskách, ale snažil jsme se spíš najít určitou osobu-Hitomi! Kde sakra může být? Zajímalo by mě, co se to tu děje!
Anonymní- Anonymní
"Toto tiež nie..." poviem mu a vytrhnem sa mu zo zovretia, chytím ho pod krk a pozriem sa mu do očí (Oka xD). "Shibari..." pošepkám a Genjutsu ho spúta. "Shikumi no jutsu..." dodám a ukážem mu jeho smrť. Keďže prestane ovládať hlinu, rozbijem ju pomocou bleskov.
Anonymní- Anonymní
,,Kam zmizel?" zamrkám překvapeně a zmateně se rozhlížím. V tom ale zahlédnu, jak Deidý jde proti Kyoshimu. ,,To ne!" rozběhla jsem se s připravenými pečetěmi k nim a postavila jsem se před Kyoshiho se zamračeným pohledem.
,,Kyoshi, zmiz odtud. Kdyžtak můžeš někomu pomoci, ale za každou cenu se vyhni Akatsuki a všem nukeninům, jasné?!"
,,Kyoshi, zmiz odtud. Kdyžtak můžeš někomu pomoci, ale za každou cenu se vyhni Akatsuki a všem nukeninům, jasné?!"
Anonymní- Anonymní
''smrti se bojí jen spratci jako ty''
zasmál jsem se... z mé kapsy vylezou hadi kteří se zvětší a spoutají jí předemnou ruce i nohy já se mezitím snažil dostat z genjutsu
zasmál jsem se... z mé kapsy vylezou hadi kteří se zvětší a spoutají jí předemnou ruce i nohy já se mezitím snažil dostat z genjutsu
Anonymní- Anonymní
ucítila jsem hybnost těla prudce jsem se postavila a rozhlédla se kolem a pomocé flexibilních svalů jsem se v mžiku dostala za chlapce , kterého Mizukage poslala pryč a meč blesků ze kterého nebezpečně jiskřilo jsem mu přiložila k hrdlu
"Hej to stačí. "
"Hej to stačí. "
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"já, promiňte mizukage-sama..." snažil jsem se postavit, ale nemohl jsem "..nejsem schopen jakéhokoliv pohybu"
Anonymní- Anonymní
Prudko som sa pozrela na Reinu a potom na seba ako som bola spútaná. Silou som sa snažila roztrhnúť hadou. Vybuchovali a zo mňa tiekla krv. Rozbehla som sa a pomocou Shunshin no jutsu som bola za Reinou. "Máš pravdu...stačí..." povedal Haji a priložila som jej kunai na krk.
Anonymní- Anonymní
Jakmile se Deidara nemohl hýbat,zaútočil jsem na něj okamžitě s katanou.
Anonymní- Anonymní
Stojím uprostřed sutin na ulici...rukou si smetávám prach z pláště...v tom vyběhne nějaký ninja z Kiri....asi genin..jakmile mě viděl vytasil kunai "Chlapče...na mě neútoč..nerad bych Tě zabil..." usměji se a chlapec to zřejmě pochopí a utíká ode mě pryč.
"Moc hodný...až moc" usmívám se.
"Moc hodný...až moc" usmívám se.
Anonymní- Anonymní
Zacítila jsem povědomou čakru. Složila jsem pečeť, čímž jsem ho přes znak Anbu upozornila, kde jsem. Snad mě najde, usmála jsem se v duchu. V tom jsem ucítila pohyb. Otočila jsem se a ztuhla.
,,To snad ne.." šeptla jsem se zorničky se mi rozšířily. Nasucho jsem polkla.
,,Pusť ho!" zavrčela jsem na ni.
,,To snad ne.." šeptla jsem se zorničky se mi rozšířily. Nasucho jsem polkla.
,,Pusť ho!" zavrčela jsem na ni.
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem ji našel a doběhl k ní. Zhluboka jsem dýchal. "Co se to SAKRA děje?!" zíral jsem na Himi a na chlapce, na kterého zírala ona.
Anonymní- Anonymní
Pevnejšie som jej pritisla kunai ku krku. "Lady...pustite ho inak poznáte dôsledky..."
Anonymní- Anonymní
letěla na mě katana a mě se podařilo jen taktak dostat z genjutsu. uskočil jsem a on švihl katanou do prázdna, ihned jsem si vytvořil ptáčka na kterého jsem nasedl a ten vzlétl do velké výšky ... začal jsem si připravovat bomby na hromadné odpalování vesnice
Anonymní- Anonymní
"Yuuki ty se vůbec nepoučíš."
Nibi
připravena
dotkla jsem se kunaie okamžitě skrystalizovala po lusknutí se rozpadl prudce jsem se ohla odkopla Yuuki na bližsí stěnu, rozeběhla jsem se k ní a přirazila ji za krk ke stěn víc a škrtila jí
"Nemám ráda prohry a narušení plánů." mračím se a krk Yuuki se začíná okamžitě obalovat krystale a postupuje k jejímu obličeji a dolu k prsům
Nibi mezitím stíhá mě obalit pláštěm - 1. stupeň
Nibi
připravena
dotkla jsem se kunaie okamžitě skrystalizovala po lusknutí se rozpadl prudce jsem se ohla odkopla Yuuki na bližsí stěnu, rozeběhla jsem se k ní a přirazila ji za krk ke stěn víc a škrtila jí
"Nemám ráda prohry a narušení plánů." mračím se a krk Yuuki se začíná okamžitě obalovat krystale a postupuje k jejímu obličeji a dolu k prsům
Nibi mezitím stíhá mě obalit pláštěm - 1. stupeň
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dal jsem před sebe katanu a jednou rukou jsem udělal pečěť (Jako kai)
Meč začal hořet modrým plamenem,podíval jsem se na Deidaru vysoko na obloze a máchl mečem směrem k němu.
Vyletěla z něj obrovská vlna řítící se ohromnou rychlostí na něj,nebylo možné se úplně vyhnout.
Meč začal hořet modrým plamenem,podíval jsem se na Deidaru vysoko na obloze a máchl mečem směrem k němu.
Vyletěla z něj obrovská vlna řítící se ohromnou rychlostí na něj,nebylo možné se úplně vyhnout.
Anonymní- Anonymní
Pootočila jsem hlavu, ale jen na chvíli. Když se Reina vrhla na Yuuki, popadla jsem Kyoshiho do náručí a pomocí Shunshinu se přemístila kus dál. Poskládala jsem pečetě.
,,Tady počkáš, ve vězení se ti nic nestane." usmála jsem se a vytvořila ledovou kopuli, do které jsem uvěznila Kyoshiho. Tam byl v bezpečí. Poté jsem se vrátila k Daiovi.
,,Zaútočili Akatsuki, víc není důležié. Musíme se zbavit těch dvou blondýn." kývla jsem směrem k Reině a ukázala na Deidaru, který byl kousek dál.
,,Tady počkáš, ve vězení se ti nic nestane." usmála jsem se a vytvořila ledovou kopuli, do které jsem uvěznila Kyoshiho. Tam byl v bezpečí. Poté jsem se vrátila k Daiovi.
,,Zaútočili Akatsuki, víc není důležié. Musíme se zbavit těch dvou blondýn." kývla jsem směrem k Reině a ukázala na Deidaru, který byl kousek dál.
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure