Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Šla som si sadnúť pod strom a videla som dvoch ľudí. "Divné...takto meniť smer..." komentovala som človeka ktorý odkráčal preč.
Anonymní- Anonymní
Všimla som si ho aj ja ale kašlala som naňho a šla som si svojím smerom
Anonymní- Anonymní
Tora
"Usagi, někdo tu je..nevíme kdo to je ale mají podivnou chakru...kontroluj je." řeknu a vypařím se.
"Usagi, někdo tu je..nevíme kdo to je ale mají podivnou chakru...kontroluj je." řeknu a vypařím se.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Zaklipkala som očami. "NANI!?" zakričala som a zdvihla som sa. Rozbehla som sa do nemocnice. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Tak jsme zdárně prošli branou a kráčíme ulicemi Kirigakure...Detail..nevyznám se tu.. řeknu si v duchu a podrbu se na bradě.
"Shinji..jmenuješ se tak ne?..Vyznáš se v Kiri?" zeptám se a rozhlížím se.
"Shinji..jmenuješ se tak ne?..Vyznáš se v Kiri?" zeptám se a rozhlížím se.
Anonymní- Anonymní
Nie... Poviem a kukam naokolo Dost naprd sa tu orientuje Pozanemnam a kuknem na neho
Anonymní- Anonymní
Shinji Kutsuchi napsal:Nie... Poviem a kukam naokolo Dost naprd sa tu orientuje Pozanemnam a kuknem na neho
"Kam jít...nějaké sídlo má asi...je doma nebo v kanclu?...nebo jinde...to jsou teda úkoly zamračím se a musím se krotit,abych nevzbudil pozornost.
"Prolezem všechno....kam prvně?Vyber.." usměju se.
Anonymní- Anonymní
Kuknem na velku budovu (kage budovu) a ukazem na nu Co tamta budova? Poviem a smerujem k nej
Anonymní- Anonymní
Shinji Kutsuchi napsal:Kuknem na velku budovu (kage budovu) a ukazem na nu Co tamta budova? Poviem a smerujem k nej
"Tak se tam mrknem" usměju se a v hlavě mi zraje pár možných variant...plánů.Usměji se a vydám se k budově kterou Shinji označil.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem ulicí, rozhlížela se kolem a stále se mračila. Měla jsem podivný pocit, i když poslední dobou ho mám stále, tudíž jsem se snažila namlouvat si, že jsem stále jen víc a víc paranoidní. Uklíbla jsem se sama nad sebou a procházela se dál.
Anonymní- Anonymní
Šla som po ulici a nasadila som si ANBU masku zajaca. Stretla som Hitomi. "Mizukage-sama." pozdravila som ju pretože ma nemohla spoznať, vlasy som mala schované pod kapucňou a vyzerala som inak.
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se za hlasem nějaké dívky. Pozdravila jsem ji úsměvem.
,,Děje se něco?" optala jsem se jí mile.
,,Děje se něco?" optala jsem se jí mile.
Anonymní- Anonymní
"Nie, idem len skontrolovať bránu. Yuuki-sempai Vám odkazuje že v Kancelárií je akýsi ninja zo Suny." poviem jej a pokloním sa. Pomaly ju obídem keď v tom zacítim niečo povedomé, jed na jej zbraniach je z rovnakej rastliny akú som musela piť ja.
Anonymní- Anonymní
,,Ze Suny?" podivila jsem se. ,,Dobře, kdyby se něco dělo, okamžitě to nahlaš." zavolala jsem na ni a dál jsem mířila do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
doletěla jsem na Kiri a sledovala jak se nukenini vyžívají na nevinných obyvatelech a ničí vše cojim přijde pod ruku a v tom všem můj manžel si v klidu kráčí směrem k Mizukage a .... Yuuki.
"Hm tak tady jsi." šeptnu a vyťukám složité pečetě
"Shōton: Suishōheki Hachi ne Jin na celou vesnici." křiknu
celá vesnice byla až do výšky obklopena pevnými krystali
"Hm tak tady jsi." šeptnu a vyťukám složité pečetě
"Shōton: Suishōheki Hachi ne Jin na celou vesnici." křiknu
celá vesnice byla až do výšky obklopena pevnými krystali
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Aha,manželka...jo jo není nad dobrý krystal" sluníčka zakrouží kolem mojí hlavy a já nezúčastněně pozoruju výjevy boje či spíš vraždění kolem sebe.
Anonymní- Anonymní
"Hai..." pošepkám do ticha a pod maskou sa zatvárim vážne. Z tela mi vyrastú dva obrovské čierne krídla. "KURAI TSUBASA!?" zakričím a všetkých nukeninou pohltia nočné mory, všetkých okolo mňa. ANBU ktorý boli neďaleko zachraňujú civilistov a ja kráčam smerom k Shoovi.
Anonymní- Anonymní
,,Nande?! Co se to zas, krusinál, děje?!" vykřikla jsem. ,,Shouton?! To znamená, že...Šéfka Akatsuki osobně?!" pohlédnu na nebe, kde se vznášel ohromný drak. ,,Ksoo, jen co vyjdu z menocenice, už abych bojovala." odfrknu si a rozběhnu se na pomoc lidem. Kousnu se do prstu a utvořím pečetě. V ruce mám okamžitě kosu a zabíjím s ní ninji. Vkládám do ní svou čakru, takže někdy Shinobi zmrznou a já je pak rozseknu a oni se rozpadnou, nebo je svou čakrou zraním a díky jedu mám jistotu, že postiženi zraněním zůstanou, takže i když nezemřou, mohu jít na dalšího Shinobi.
Anonymní- Anonymní
Pořád stojím a koukám co se to děje...he létající holka...není to ta ze Sídla..."Hmmm pěkné..." usměji se na útočící dívku.Rukou udělám pohyb a všechny čtyři sluníčka doletí přede mě.
Anonymní- Anonymní
"Sho...Kanetsu.." poviem nahlas a v ruke sa mi zjaví Katana. "Dnešok je celkom pekný..teplý deň ako vidím..." poviem mu a pod maskou sa usmejem, krídla sa mi zväčšujú, to znamená že nukenini umierajú. Do Genjutsu vstupujú stále nový a nový. O chvíľu tu budú len členovia Akatsuki.
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure