Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Ulice Kirigakure
''katsu!''
křikl jsem a většina budov se zde rozletěla na cucky ... ulice pohltil kouř a nic zde nebylo vidět
křikl jsem a většina budov se zde rozletěla na cucky ... ulice pohltil kouř a nic zde nebylo vidět
Anonymní- Anonymní
Pečetě jsem si všimla a šklebu taky. Změnila jsem směr a sekla kosou těsně před ním. Drak se na něj zezadu vrhl a snažil se ho ocasem vymrštit do vzduchu a já mezitím odskočit od něj kus dál.
Anonymní- Anonymní
oni to sami zvládnout jdeme se pobavit
zasmál jsem se a ve zbořilích troskách jsem začal hledat ještě živé oběti
zasmál jsem se a ve zbořilích troskách jsem začal hledat ještě živé oběti
Anonymní- Anonymní
"úúú už se bojím." řeknu a jeho výsost mě chrání nadále chytne ocasem Yuuki za nohu a stáhne i s raitonem zpět a ještě dotoho jí odhodí že narazí do zdi domu
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Jééé,Vy jste tak chytr..." hlas zanikl pod úderem ocasu do mého těla.Puff (Kawarimi no Jutsu) místo mého těla bylo rozdrceno několik střešních tašek....Stojím na jedné střeše o kus dál a mávám rukou,abych rozehnal kouř způsobený výbuchy mistra Deidary "To je bordel...ale prosím berte v úvahu Mizukage,že neničím majetek jako někdo.." usměju se a začnu skládat pečetě,ručku svou přiložím ke rtům "Katon: Hōsenka no Jutsu" vychrlím ohnivé střely,při plivání udělám půlkruh,tedy střely vějířovitě letí jak na Mizukage tak na dráčka či co to je.
Anonymní- Anonymní
Rozšíri sa mi úsmev a utriem si krv z čela. "Boj sa..." poviem a pomocou Shunshin no jutsu som hneď pri nej, vyvolám Jibashiri a chytím ju pevne okolo pása aby sa nemohla pohnúť. K tomu nás obe schovám pod krídla a obalím do vodného vezenia, mne to neublíži.
Anonymní- Anonymní
Pouze se usměju a pomocí narychlo složených pečetí utvořím ledové vězení, ve kterém jsem se ukryla. Ve vězení jsem vytvořila přibližně 5 vodních klonů, který se vydali na pomoc občanům vesnice. Luskla jsem prsty a vězení se rozpadlo. Drak zmizel, ale já se ušklíbla.
,,Víš, to mé máchání kosou mělo svůj účel." ukážu pstem na řeznou ránu na rameni, ze které mu tekla krev. Rána nebyla tak moc hluboká, ale pulzující bolest v těle působila.
,,Víš, to mé máchání kosou mělo svůj účel." ukážu pstem na řeznou ránu na rameni, ze které mu tekla krev. Rána nebyla tak moc hluboká, ale pulzující bolest v těle působila.
Anonymní- Anonymní
uslyšel jsem volání o pomoc a pomalu jsem se vydal tím směrem..
přišel jsem k jedné zřícené budově a zde byl člověk který byl téměř mrtví a křičel o pomoct... pohled na mé tváři zvážněl z jílu jsem udělal tabletu pomocí henge jsem se proměnil na doktora... klekl jsem si u člověka
''vezměte si tabletu naši pomocníci jsou již na cestě''
promluvil a jakmile ji člověk spolkl proměnil jsem se zpět do mé podoby a s úsměvem jsem vstal a odešel jsem kousek od místa kde ležel
''katsu!''
křikl jsem a jeho tělo se rozletělo na kusy, zasmál jsem se
miluji tuhle práce
začal jsem hledat další oběti
přišel jsem k jedné zřícené budově a zde byl člověk který byl téměř mrtví a křičel o pomoct... pohled na mé tváři zvážněl z jílu jsem udělal tabletu pomocí henge jsem se proměnil na doktora... klekl jsem si u člověka
''vezměte si tabletu naši pomocníci jsou již na cestě''
promluvil a jakmile ji člověk spolkl proměnil jsem se zpět do mé podoby a s úsměvem jsem vstal a odešel jsem kousek od místa kde ležel
''katsu!''
křikl jsem a jeho tělo se rozletělo na kusy, zasmál jsem se
miluji tuhle práce
začal jsem hledat další oběti
Anonymní- Anonymní
"Hmmm auuu,to se dělá těm kteří záměrně neničí Vaší vesnici" soustředím se a po chvíli se z mého těla začne kouřit..."Už se zahřívám slečno Mizukage...tedy pokud mám dobré informace..." položím si ruku na ránu a po chvilce ručičku sundám.Rána je spálená..."Víte jak to bolí..." a udělám gesto,jakože si utírám slzu.
Anonymní- Anonymní
tím že jsem obalená krystalem na mě voda nedostala, ale věděla jsem že mi vzduch tak dlouho nevydrží loktem jsem vší silou Yuuki praštila do hrudníku druhou rukou do břícha až jí to muselo donutit mě pustit vytáhla jsem si meč blesků, i když to trvalo díky pohybům ve vodě déle a bez milosti jsem ho aktivovala a vrazila jí ho do břicha i s elektrickým výbojem.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
.
Naposledy upravil Kenji Hoozuki dne Fri 20 May - 17:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Pokrčím rameny. ,,Mužská ješitnost, nepřiznat si bolest." znovu uchopím kosu a vyčkávám.
Mezitím klony pobíhají mezi troskami a pomáhají lidem z nich. Jeden z klonů v troskách najde malého chlapečka, který pláče. Jeho meminka ležela kousek dál mrtvá. Klon ho pohladí po tváři.
,,Ššš, vše bude dobré, musíš být ale potichu, ano?" klon Hitomi mu setře slzy a vezme do náruče. Odběhne s ním kousek dál a utvoří ledové vězení, kde chlapce nechá. Tam se mu nic nestane. Takto klony pokračují i s ostatními. Bohužel to vyčerpává čakru a já se zadýchávám.
Mezitím klony pobíhají mezi troskami a pomáhají lidem z nich. Jeden z klonů v troskách najde malého chlapečka, který pláče. Jeho meminka ležela kousek dál mrtvá. Klon ho pohladí po tváři.
,,Ššš, vše bude dobré, musíš být ale potichu, ano?" klon Hitomi mu setře slzy a vezme do náruče. Odběhne s ním kousek dál a utvoří ledové vězení, kde chlapce nechá. Tam se mu nic nestane. Takto klony pokračují i s ostatními. Bohužel to vyčerpává čakru a já se zadýchávám.
Anonymní- Anonymní
Tohle vypadá velice zajímavě. Ach ne..Yuuki byla ovládnutá Hajim!? Ona zrušila pečeť. najednou jsem měl strašné nutkání jít do boje. Moje pravá ruka se na holi zachvěla.
Anonymní- Anonymní
Vrazila mi meč do brucha a ja som rozšírila úsmev. Chytila som ju za ruky a výboj narazil aj do nej. Zasiahlo ju to dosť na to aby ju to omráčilo. Pozrela som sa jej prudko do očí a keďže som nepotrebovala vzduch vďaka Suitongunu, pekne som povedala. "Shikumi no Jutsu." Bola to ukážka jej, Shoovej a Deidarovej smrti. Meč som si vybrala z tela roztiahla som krídla a odkopla som ju preč. Voda ma liečila. "Haji je neporaziteľný..."
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Fri 20 May - 17:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Umm...díky ae mi jsme zabalené ve vodním vězení, tedy byli smeKenji Hoozuki napsal:Než Yuuki dostala zásah,stihnul jsem ji zachytit a uskočit s ní.
Anonymní- Anonymní
procházel jsem se mezi troskami
''piki piki na babu, kde pak jste''
''piki piki na babu, kde pak jste''
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Deidaru a poslala som naňho tigre. Jeden po ňom skočil a druhý na nich poslal Ohnivú guľu.
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem na střechu a rozhlédl se po okolí,poté jsem přiskočil k Mizukage.
"Jste zraněná ?"
"Jste zraněná ?"
Anonymní- Anonymní
"Ach jo...tak co budem dělat...hmm?" podrbu se na hlavě.
"Vy chcete chránit lid Vaší vesnice a mě se nechce moc bojovat...nejsem zlý...vlastně ani dobrý..jsem extra líný...ale šéf by mě zabil..kdybych tu jen tak seděl..." řeknu podivně vesele.
"Ač nerad boj bude muset pokračovat..." lehce se ukloním a složím rychle pečetě "Fūton: Hanachiri Mai" obklopí mě okvětní lístky které mě celého obklopí a se silným větrem v podobě víru/tornáda vyrazí vstříc Mizukage.
"Vy chcete chránit lid Vaší vesnice a mě se nechce moc bojovat...nejsem zlý...vlastně ani dobrý..jsem extra líný...ale šéf by mě zabil..kdybych tu jen tak seděl..." řeknu podivně vesele.
"Ač nerad boj bude muset pokračovat..." lehce se ukloním a složím rychle pečetě "Fūton: Hanachiri Mai" obklopí mě okvětní lístky které mě celého obklopí a se silným větrem v podobě víru/tornáda vyrazí vstříc Mizukage.
Naposledy upravil Sho Kanetsu dne Fri 20 May - 17:24, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
všiml jsem si tygra a uskočil jsem před ním, stihl jsem to jen tak tak a ohnivá koule mě zápálila konec vlasů
pomalu jsem přistál na zemi a uhasil jsem si konečky vlasů které byli černé
''ošklivé kočičky! ošklivé ošklivé ošklivé !''
z jílu jsem si připravil výbušné ptáčky které začali létat okolo kočičky která po mě skočila
''chyť si ptáčka... jsou lahodně křehkcí... s dávkou výbušnin''
pomalu jsem přistál na zemi a uhasil jsem si konečky vlasů které byli černé
''ošklivé kočičky! ošklivé ošklivé ošklivé !''
z jílu jsem si připravil výbušné ptáčky které začali létat okolo kočičky která po mě skočila
''chyť si ptáčka... jsou lahodně křehkcí... s dávkou výbušnin''
Anonymní- Anonymní
ucítila jsem prudkou bolest a hned následné puknutí brnění okamitě odpadlo a mě to ubralo zásadně hodně chakry a tím i kopii v Kumogakure. Pak jsem viděla něco co jsem vidět nechtěla a hned na to sse mi zatmělo před očima a prudká bolest do břicha a já letěla z vězení do protější budovi kde jsem se zastavila až o nějkou třetí stěnu, dke jsem se sesunula k zemi a ležela a vydýchávala se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Nejsem, Kenji." jen co jsem to dořekla, zasáhl nás oba vzdušný vír, který nás odhodil do strmu. Sjela jsem po jeho kmeni a dopadla na jednu z větví. Z pusy se mi sputil pramínek krve. ,,Ksoo, Kenji, jsi v pořádku?" S námahou jsem se postavila a a začala skládat pečetě.
Anonymní- Anonymní
Došla som k nej a chytila som ju za bradu, naliala som jej do úst jed a vzala som ju na ramená. Položila som ju na pevnú budovu a odskákala som preč. "Yuuki...prepúšťam ťa.." povie Haji a moja duša odíde preč z tela.
Anonymní- Anonymní
''katsu''
ptáčkové vybouchli a kočička se rozletěla na ještě menší, již nefunkční kočičky xD. Pomalu jsem odskákal od boje a začal jsem hledat zábavu pod troskami
ptáčkové vybouchli a kočička se rozletěla na ještě menší, již nefunkční kočičky xD. Pomalu jsem odskákal od boje a začal jsem hledat zábavu pod troskami
Anonymní- Anonymní
vyškrábal jsem se celý pomlácený z trosek ubytovny poblíž mizukage a Kenjiho, rozhlédl jsem se kolem "asi bych tu neměl být, moc tu nepomůžu" rozhlížel jsem se kolem a všude viděl mrtvé lidi "tohle nevypadá jako boj v kterém by jsme vítězili" řekl jsem si pro sebe
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure