Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
,,Nemůžu.." podívala jsem se mu do očí. ,,Mám novou jinchuuriki, musím se naučit nové techniky, abych ji mohla učit. Musím se postarat o Yuuki...Je toho hodně, nemůžu polevit." vlykala jsem mu do trička.
Anonymní- Anonymní
Mohl bych jí pomoct s trénignem a ona mě taková vzájemná výpomoc nebo ne?A už nebreč prosímtě.Ukazováčkem jsem jí setřel slzu.
Anonymní- Anonymní
,,Nevím...Pomoci jí můžeš..Ale stejně se musím naučit pečetící techniky, abych mohla potlačit sílu Yonbiho..A Prostě..Je toho moc..." mumlala jsem mu stále víc mokřejšího trička.
Anonymní- Anonymní
Třeba bych mohl pomoct podle toho co jsem se dozvěděl ze skrytých archívu mlžné vesnice a hups.Neposlouchej mě nic jsem neřekl
Anonymní- Anonymní
Zvědavě jsem k němu vzhlédla. ,,Nani?" naklonila jsem hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Etoo nic jen jsem něco vypustil z hlavy.Jen nějakou blbost neřeš to.Usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,Za tu dobu tě znám docela dobře..Lžeš!." setřela jsem si slzy.
Anonymní- Anonymní
,,V tom případě mi o tom můžeš říct, ne?" nadzvedla jsem pravé obočí.
Anonymní- Anonymní
Přiložila jsem si palec ke rtu. ,,No.." olízla jsem si suché rty. V puse jsem ucítila slanou chuť slz. ,,Záleží, co jsi zjistil.." pousmála jsem se a následně povzdychla. ,,Dneska už nemůžu. Skoro nic jsem neudělala a jsem vysílená..Řekni mi o co jde, pak ti to prominu." vzdychla jsem podruhé.
Anonymní- Anonymní
Mm prostě jsem se dostal do místnosti s přísně tajnými misemi,událostmi a svitky a tam jsem se dozvěděl že můj bratr dokáže ovládat bijuu.
Anonymní- Anonymní
,,Neuro?!...Hmm." zamyslela jsem. ,,A co máš na mysli teda s tou pomocí?"
Anonymní- Anonymní
,,Umm..možné to je...Ale to můžeme předpokládat..Tohle chce trénovat. Přímo to potlačení, nevíme jak na to. Jsou k tomu potřebné i ty pečetící techniky, nebo aby ti to Neuro předvedl a učil tě." přemýšlela jsem.
Anonymní- Anonymní
TS on to taky dokázal a zřejmě sám.Tak proč bych to nezvládl já?
Anonymní- Anonymní
,,Slovo zřejmě tu hraje klíčovou roli, Kine." pousmála jsem se. ,,Uděláme dohodu. Já se naučím pečetící techniku, pro případ, kdyby se to tobě nepovedlo hned na poprvé. Takový borec není ani Neuro. Nemůžeme dovolit, aby se síla Bijuu dostala na povrch. Bezpečnost vždy bude na prvním místě." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
(Mám menší dotaz...Tvůj bratr neumí ovládat Bijuu, tak kdes na tom přišel?)Kin Uchiha napsal:Mm prostě jsem se dostal do místnosti s přísně tajnými misemi,událostmi a svitky a tam jsem se dozvěděl že můj bratr dokáže ovládat bijuu.
Anonymní- Anonymní
Prišla som ku Kinovi a Hitomi, rozoznala som ich podľa chakry (Je tu ešte tá hmla? xD). O niečom dôležitom sa bavili. "Hitomi-chan...?" spýtam sa jej a dotknem sa jej ramena. Usmejem sa a poviem, "Shizuke-chan už nebude robiť problémy ovládať démona, a ani Idatemu-kunovi...ten liek je kompletný...a nemá problémy..." a usmejem sa ešte viac. Zrazu sa mi zatočí hlava ale nespadnem.
Musíš viac trénovať Yuuki, tvoje telo nezvláda nápor jedu
To viem aj bez teba...potrebujem ísť do Konohy a Suny...
Spojenectvo je krehké Yuuki...ak tam pôjdeš musíš si dať pozor na to čo hovoríš, taktiež nesmieš povedať čo sa stalo tu...
Ja viem Haji, ja viem...nezradím Hitomi-chan...aj keď som nahnevaná chápem prečo to urobila...chybami sa človek učí nie?
Ja som sa nikdy nepomýlil, vybral som si tvoje telo a teraz som v ňom už skoro šesť rokov...
Heh, aspoň mám z kým kecať Haji...
Musíš viac trénovať Yuuki, tvoje telo nezvláda nápor jedu
To viem aj bez teba...potrebujem ísť do Konohy a Suny...
Spojenectvo je krehké Yuuki...ak tam pôjdeš musíš si dať pozor na to čo hovoríš, taktiež nesmieš povedať čo sa stalo tu...
Ja viem Haji, ja viem...nezradím Hitomi-chan...aj keď som nahnevaná chápem prečo to urobila...chybami sa človek učí nie?
Ja som sa nikdy nepomýlil, vybral som si tvoje telo a teraz som v ňom už skoro šesť rokov...
Heh, aspoň mám z kým kecať Haji...
Anonymní- Anonymní
(Mě to říkal že je dokáže ovládat že aji ovládal 2 bijuu co zaútočili na Kiri tak jsem si to z toho asi oddůvodnil ne ? chyba nebude na mé straně ale asi na Honzově ;D)
Ale jen že byl průměrnej ninja v Konoze.Teda podle toho co jsem od lidí slyšel.Klan byl na něj pyšnej,avšak údajně nebyl tak silnej jako Hokage.Kdy se tak mohl stát tak silným že si teď s ním konkuruje?
Ale jen že byl průměrnej ninja v Konoze.Teda podle toho co jsem od lidí slyšel.Klan byl na něj pyšnej,avšak údajně nebyl tak silnej jako Hokage.Kdy se tak mohl stát tak silným že si teď s ním konkuruje?
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. Promnula si vlhké oči a pomalu se postavila.
,,Netuším, Kine..Ale..Silným, jako je Neuro, se může stát každý. Jde tu převážně osnahu a chtítč." položila jsem mu ruku na rameno. ,,Jsem si jistá, že to víš a že jednou budeš stejně silný, jako tvůj bratr, ne-li silnější." usmála jsem se na něj.
,,Netuším, Kine..Ale..Silným, jako je Neuro, se může stát každý. Jde tu převážně osnahu a chtítč." položila jsem mu ruku na rameno. ,,Jsem si jistá, že to víš a že jednou budeš stejně silný, jako tvůj bratr, ne-li silnější." usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure