Okolí Kirigakure
+5
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
ANBU
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 25 z 33
Strana 25 z 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Okolí Kirigakure
First topic message reminder :
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí Kirigakure
"Dobře," usmála jsem se na něj, "a díky."
Stále jsem hladila Chikako, vypadalo to, že usla.
Stále jsem hladila Chikako, vypadalo to, že usla.
Anonymní- Anonymní
"Nieje začo ...
A ber to ako samozrejmosť keď som teraz ehm tvoj "sensei "
Ale musím sa posnažiť zlepšiť vzťahy medzi konohou a Kiri "
A ber to ako samozrejmosť keď som teraz ehm tvoj "sensei "
Ale musím sa posnažiť zlepšiť vzťahy medzi konohou a Kiri "
Anonymní- Anonymní
Šťastně jsem přikývla a pak si pořádně zývla.
" Dnes už nic v plánu není, že ne?" ospale jsem se na něj podívala.
" Dnes už nic v plánu není, že ne?" ospale jsem se na něj podívala.
Anonymní- Anonymní
Obrátila jsem se na bok a Chikako opatrně položila vedle sebe. Znovu jsem zývla.
"No, tak to je opravdu dob.." ani jsem nedořekla větu a usnula jsem. Předchozí trénink mě opravdu vyčerpal.
"No, tak to je opravdu dob.." ani jsem nedořekla větu a usnula jsem. Předchozí trénink mě opravdu vyčerpal.
Anonymní- Anonymní
Ako vždy plášť bol ako prvý suchý a zasa som ju ním prikryl .
No potom som len čakal na svoje veci a mal som sa v pláne oddať do ríše snou aj ja .
No potom som len čakal na svoje veci a mal som sa v pláne oddať do ríše snou aj ja .
Anonymní- Anonymní
Probudila jsem se a rozhlédla se kolem. Posadila jsem se. Vypadalo to, že Naruto ještě spal. Zývla jsem.
Dobré ráno, ozvalo se vedle mě.
"Dobré," kývla jsem na Chikako.
Dobré ráno, ozvalo se vedle mě.
"Dobré," kývla jsem na Chikako.
Anonymní- Anonymní
Keď sa pozdravili tak ma to trošku zobudilo .
Rozospato som sa posadil .
"Dobré .... ako dlho ste hore ?"
Rozospato som sa posadil .
"Dobré .... ako dlho ste hore ?"
Anonymní- Anonymní
"No takže som sa dobre prebudil ."
Vstal som a ponaťahoval som sa .
"Tak ideme zasa do toho mesta ?"
Vstal som a ponaťahoval som sa .
"Tak ideme zasa do toho mesta ?"
Anonymní- Anonymní
"Jasně," zazubila jsem se na něj." A pak by jsme mohli zajít do té knihovny."
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Sun 7 Aug - 20:47, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"No, to by jsme taky mohli," zamyslela jsem se. " Ale myslím, že je to v podstatě jedno."
Anonymní- Anonymní
"Tak vieš čo ideme teda do mesta "
Zasmial som sa a odišiel som aj s ňou .
(presun)
Zasmial som sa a odišiel som aj s ňou .
(presun)
Anonymní- Anonymní
Chodila som po okolí Kirigakure, bola som od nej celkom ďaleko, asi také štyri až päť kilometrov.. pozorným pohľadom som skúmala okolie a rozmýšľala som ako mám začať.. uhm.. tak asi tréning ktorý mi nezožere moc chakry da? pousmiala som sa pri čom som jednu z kíb ktoré som zvierala v rukách zodvihla nad hlavu a na chvíľku som sa sústredila.. obloha nado mnou sa zatiahla.. doslova zčernela a tiež sa začalo blízkať.. dokonca aj pršať.. tréning alá Kirigakure no Raijin.. zakřenila som sa pri čom jeden z bleskov vyrazil presne ku mne.. doslova do mňa narazil.. teda do Kiby a ja som ucítila tú ohromnú energiu ktorá mi ňou začala prechádzať..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Objevili jsem se před vesnici. Nebo alespoň tam, kde jsem vesnici tušila, protože byla zahalena mlhou. Chvíli jsem stála a jen nechávala vítr zkoumat okolí. Pak jsem se rozešla směrem do vesnice.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Neustále som ju nasledoval.
Pravdepodobne ma na niekoho pošle tak isto ako včera Tsuyu.
Pravdepodobne ma na niekoho pošle tak isto ako včera Tsuyu.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
Zaregistrovala som ich.. boli odo mňa len kúsok.. musela som sa však pousmiať.. už dlho som sa nijak nezabavila a celkom som dúfala že sú to nejaký nunkeniny ktorý sú taký dobrý aby aspoň ustály zopár mojich úderov.. nevidela som na nich, nebola som žiadny chakrový senzibil takže som ani nevedela potenciál ich chakry.. ich celkovej sily.. aj tak som sa však nemienila krotiť.. zrazu sa ozval ohromujúci zvuk ktorý roztriasol všetko naokolo.. bolo to pre to že som pomocou môjho shouhasou shunshin prekročila rýchlosť zvuku a v momente som sa objavila presne uprostred tých dvoch osôb.. jednu z kíb som pri tom priložila ku krku tomu Kaguyovi (nevedela som čo je to za týpka ^^") a druhú ku krku Tsukiko.. tú som však poznala.. teda z videnia.. z vojny.. čomu vďačí Kirigakure no sato za takúto.. vzácnu návštevu? spýtala som sa ľadovým hlasom a bola som pripravená v rýchlosti zasiahnuť.. uhnúť sa alebo tak..
Shinobi
Klan:
Hooo, zdá sa byť rýchla, dosť rýchla.
Nehýbal som sa a vyčkával na to, čo povie Tsukiko.
Nehýbal som sa a vyčkával na to, čo povie Tsukiko.
Lehce jsem se pousmála a prstem přejela po čepeli. "Obdivuhodná rychlost.." uznale jsem pokývala hlavou, až jsem ucítila chladné ostří na kůži. "Přišli jsem se tu porozhlédnout, to snad smíme, ne?!" usmála jsem se mile. "Smím znát tvé jméno?!"
Shinobi
Vesnice:
Lizzy.. pre vás Elizabeth.. ale.. neviem o tom že.. by mala Kirigakure podpísanú nejakú zmluvu s Otagakure.. a navyše.. je na vás vypísaná celkom slušná odmena.. Tsukiko Tooya.. nemyslím si že by sme v Kirigakure znášali prítomnosť celosvetovo hľadaného nunkenina.. Prehovorila som po chvíľke rozmýšľania no ani na toho týpka a ani na Tsukiko som sa nepozerala.. vlastne som mala tvár niekde medzi nimi a zatvorené oči..aj tak som vedela o každom jednom ich pohybe..
Shinobi
Klan:
Lehce jsem se zasmála, jako by řekla nějaký vtip a já se formálně bavila. "Lichotíte mi mladá dámo! Těší mě, že mě někdo jako vy zná!" pousmála jsem se. "Vlastně... máte pravdu... nemáme žádnou smlouvu a navíc... nepřišla jsem si sem povídat. Přišla jsem dát někomu dárek, ale ještě nemám žádného adepta!" posumála jsem se. "Třeba bych jej mohla věnovat tobě... ale musíš mě zaujmout!" pousmála jsem se. "Kaguyo!" v tu chvíli jsem se probleskla kus dál.
Shinobi
Vesnice:
Takmer v tej istej chvíli som už stál niekoľko metrov za Lizzy.
Jej rýchlosť je impozantná. Uvidíme, či s ňou budem schopný udržať krok a utvrdiť si tak povesť najrýchlejšieho ninju v Oto.
Jej rýchlosť je impozantná. Uvidíme, či s ňou budem schopný udržať krok a utvrdiť si tak povesť najrýchlejšieho ninju v Oto.
Hmm.. ako chcete.. takto mi to vyhovuje viac.. bojovať jeden na jedného.. povedala som po čom som si len pootočila kibou v ruke a mierne som sa pousmiala.. v tú chvíľu celú oblasť zahalila hmla.. túto som však vytvorila ja .. bola taká hustá že cez ňu nebolo vidieť ani na krok a ja som sa stratila niekde v nej..
Shinobi
Klan:
Bez zmeny výrazu v tvári som odvrátil svoj pohľad a pozoroval hmlu.
Rozumiem, zaujal som bojový postoj a vyčkával.
Rozumiem, zaujal som bojový postoj a vyčkával.
Strana 25 z 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 25 z 33
Povolení tohoto fóra: