Hlavní brána Kirigakure
+20
Len
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
ANBU
Noriko Kana
Ryuuji Akatsuchi
Suna ANBU
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
Tenshi Ochita
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
24 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 19
Strana 1 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Hlavní brána Kirigakure
Kolem celé vesnice je slabá mlžná bariéra, která jen tak postřehnout nejde. Jde vidět pouze mlha, která mým odchodem z vesnice sílí a houstne. Je to prosycené mou čakrou, takže mám přehled jestli někdo vstoupil či opustil vesnici.
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 24 Aug - 13:07, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána Kirigakure
Došla jsem před bránu a podle instrukcí Assasina jsem před ní zapíchla kunai, tak, aby byl vidět. Chvíli jsem tak zůstala zůstala stát. Ruku jsem měla položenou na pečeti a vítr mi rozvlál vlasy. Potom jsem se otočila a zamířila domů.
Anonymní- Anonymní
S Alliim jsme se objevili u Kunaie, zabodnutého v zemi.
"Tak a jsme tady." Tenhle způsob cestování, se mi začíná líbit.
"Tak a jsme tady." Tenhle způsob cestování, se mi začíná líbit.
Anonymní- Anonymní
"Hai," porozhlédl jsem se kolem a oklepal. Je tu vážně docela chladno.
Můj zrak přeletěl na Hokageho obličej. "Tak co teď?" zeptal jsem se s úsměvem.
Můj zrak přeletěl na Hokageho obličej. "Tak co teď?" zeptal jsem se s úsměvem.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Teď do kanceláře Mizukage." pousmál jsem se a šel k největší budově.
Anonymní- Anonymní
Opět jsem šel mlčky za ním.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Proběhla jsem bránou, na nějakou hlídku jsem z vysoka kašlala, běžela jsem rovnou do centra vesnice.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
V henge za starou babičku jsem přišel do Kiri. Hrál jsem si na to, že oddechuju a neumím chodit. Pomalu jsem prokulhal přes bránu.
Anonymní- Anonymní
Ohlédl jsem se na Kiri.
Padnete mi k nohám.. S tímto vítězoslavným pocitem jsem odešel z vesnice. Každý tři metry jsem zametl stopy, udělal jsem klona, který je poslal úplně něklam jinam...
(přesun)
Padnete mi k nohám.. S tímto vítězoslavným pocitem jsem odešel z vesnice. Každý tři metry jsem zametl stopy, udělal jsem klona, který je poslal úplně něklam jinam...
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prošla jsem branou. Hned ke mě přiběhli ninjové s tím, kdo jsem a že mám odevzdat zbraně.
Nějaké novoty...
Nahlásila jsem falešné jméno a odevzdala ty dva kunaie, co jsem s sebou měla. Chovala jsem se mile a přívětivě a bylo vidět, že na strážce jsem udělala dojem. Nekontrolovali mě příliš dlouho. S díkem a sladkým úsměvem jsem se vydala do vesnice.
"Tak Mizukage... kde jsi?" ušklíbla jsem se pod kapucí, v očích mi zazářilo cosi nebezpečného.
Cítíš její chakru?
Ne.. ale cítím chakru pečeti... tam...
Zvedla jsem pohled k vysoké budově. Pobaveně jsme se ušklíbla. "Budova Mizukage.. kdo by to čekal!" vydala jsem se pomalými kroky ke dveřím.
Nějaké novoty...
Nahlásila jsem falešné jméno a odevzdala ty dva kunaie, co jsem s sebou měla. Chovala jsem se mile a přívětivě a bylo vidět, že na strážce jsem udělala dojem. Nekontrolovali mě příliš dlouho. S díkem a sladkým úsměvem jsem se vydala do vesnice.
"Tak Mizukage... kde jsi?" ušklíbla jsem se pod kapucí, v očích mi zazářilo cosi nebezpečného.
Cítíš její chakru?
Ne.. ale cítím chakru pečeti... tam...
Zvedla jsem pohled k vysoké budově. Pobaveně jsme se ušklíbla. "Budova Mizukage.. kdo by to čekal!" vydala jsem se pomalými kroky ke dveřím.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Došla jsem i se Sasukem před bránu Kirigakure.
,,Bude rozruch nebo se budeme chovat nenápadně?" optala jsem se.
,,Bude rozruch nebo se budeme chovat nenápadně?" optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. Došli jsme až k bráně a požadovali po nás, abychom odevzdali zbraně. Poslušně jsem si odepla brašničku se senbony a kunaii a se sladkým úsměvem jim ji podala. Podívala jsem se na Sasukeho a čekala, až se zařídí stejně.
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se na hlídku usmála a cupitala za Sasukem.
,,Počkej, nechvátej tak!" zamračiila jsem se.
,,Počkej, nechvátej tak!" zamračiila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"taky jsem se divil...ale vypadá to tak že jo.....když jsem byl trénovat jen tak jsem chvíli sledoval konohu"
Anonymní- Anonymní
,,Sasuke, Sasuke..." zavrtím hlavou a kráčím ulicí Kirigakure. Už už se chci zaměřit na chakru, která by mohla patřit Manzouovi, když...
,,Cítíš to?" otočím se prudce na Sasukeho. Prokletá pečeť? V Kiri?
,,Cítíš to?" otočím se prudce na Sasukeho. Prokletá pečeť? V Kiri?
Anonymní- Anonymní
,,Baka!...Prokletá pečeť!" zachmuřila jsem se a zaměřila jsem se na čakru.
,,Kousek odtud." zamračila jsem se. ,,Kdo z Kiri může mít prokletou pečeť?"
,,Kousek odtud." zamračila jsem se. ,,Kdo z Kiri může mít prokletou pečeť?"
Anonymní- Anonymní
"neívm ale je mi to jedno...zaměř se na chakru toho starce...skus jí vystopovat !"
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny. ,,Dobře.." zavřela jsem oči a zkoušela ho odchytit. Nechytala jsem se. ,,Zatím nic, pojďme dál a řekni mi o něm ještě něco."
Anonymní- Anonymní
(Já jsem tady, zkus si vyleštit oko zrzko xD https://nsgoon.forumczech.com/t649-vedlejsi-ulice-kiri#47477 )
Anonymní- Anonymní
(Gomene, nehody se stávají i v lepších rodinách, Odží-san^^)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 19
Povolení tohoto fóra: