Vedlejší ulice Kiri
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vedlejší ulice Kiri
Šel jsem opatrně vedlejší ulicí a opíral se o hůl. Mlha byla kolem těžká a mé smysly byly ostražitější než kdy dřív. Ulice byla téměř vylidněná a tmavá, takže jsem se ztratil ve tmě.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokom som ho nasledoval. Mal som to šťastie, že som bol na orientáciu v tme zvyknutý. Nevydával som žiadne zvuky a snažil som sa pohybovať rovnako opatrne.
Anonymní- Anonymní
"Baku? Jdeš právě včas. Do Kiri vniklo několik nukeninů. Všiml sis toho?" šeptem jsem se optal.
Anonymní- Anonymní
Prikývol som a pokračoval v tichej chôdzi.
"Hai, všimol. Čo s tým urobíme ?"
"Hai, všimol. Čo s tým urobíme ?"
Anonymní- Anonymní
"Zatím nic, Mohli bychom toho využít v můj prospěch. Možná nastává čas, aby shinobi vystoupil na světlo." zastavil jsem se a pevně sevřel hůl.
"A taky musíme znovuobnovit hon na Uchihy. Konoha musí přijít o tuhle zbraň, jednou provždy. Nevíš nic, o Uchiha Sasukem?"
"A taky musíme znovuobnovit hon na Uchihy. Konoha musí přijít o tuhle zbraň, jednou provždy. Nevíš nic, o Uchiha Sasukem?"
Anonymní- Anonymní
"Po pravde ani nie. Viem iba to, že ho chcel tsukikage v minulosti zabiť a že sa mu to nepodarilo. Taktiež mal niečo so šéfkou akatsuki."
Anonymní- Anonymní
"Hm Zajímavé. A až tohle zkončíme a Kiri bude naše, tak se zaměříme na Hokageho. Moc toho zná."
Anonymní- Anonymní
Prikývol som.
Takže sa ide na Sasukeho. Nikdy by som si nemyslel, že ho najprv zachránim a potom zabijem.
Takže sa ide na Sasukeho. Nikdy by som si nemyslel, že ho najprv zachránim a potom zabijem.
Anonymní- Anonymní
"je to starý dědek.....je skoro jako danzou kolem hlavy má obvaz a velké obočí....tak si ho pamatuju"
Anonymní- Anonymní
Pokýval som hlavou.
"Nikto ma nemal dôvod hľadať. Oficiálne ma do dediny nezapísali, odkedy som odišiel prvýkrát, podľa záznamov som sa ani nevrátil."
"Nikto ma nemal dôvod hľadať. Oficiálne ma do dediny nezapísali, odkedy som odišiel prvýkrát, podľa záznamov som sa ani nevrátil."
Anonymní- Anonymní
Našli nás.
"Uchiha Sasuke...Tentokrát jsi našel ty mě." hůl zaklapla o zem a udělal jsem tři pečetě.
Yunibasaru no fuuin...Kai! Nahromaděná čakra se uvolnila.
"Uchiha Sasuke...Tentokrát jsi našel ty mě." hůl zaklapla o zem a udělal jsem tři pečetě.
Yunibasaru no fuuin...Kai! Nahromaděná čakra se uvolnila.
Anonymní- Anonymní
Tasil som meč. Bol som pripravený na prípadný útok.
To je fakt, nemal som veľa času. Nebolo mi súdené stráviť svoj život v pokoji v kruhu priateľov. Vždy som sa hral na manipulátora, pritom to boli vždy ostatní, ktorí mnou manipulovali. Ako človek som sklamal, preto si nemôžem dovoliť sklamať aj ako nástroj.
To je fakt, nemal som veľa času. Nebolo mi súdené stráviť svoj život v pokoji v kruhu priateľov. Vždy som sa hral na manipulátora, pritom to boli vždy ostatní, ktorí mnou manipulovali. Ako človek som sklamal, preto si nemôžem dovoliť sklamať aj ako nástroj.
Anonymní- Anonymní
"Konečně tě opustila zběblost?" To je Mangekyou sharingan.
Spojil jsem ruce v pečeť.
"Kirigakure no Jutsu"
Spojil jsem ruce v pečeť.
"Kirigakure no Jutsu"
Anonymní- Anonymní
obletěla jsem Konohu
"Támhle je Tsunami dolů, to jí nedaruju." Tsunami sletěla a zůstala já seskočila z ní a sledovala jsem co se děje
"Támhle je Tsunami dolů, to jí nedaruju." Tsunami sletěla a zůstala já seskočila z ní a sledovala jsem co se děje
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Zahalila nás mlha. Přemýšlet jsem nemohla, protože Sasuke vykřikl mé jméno.
,,Stále před námi!" křikla jsem.
,,Stále před námi!" křikla jsem.
Anonymní- Anonymní
"oukej !" složil jsem pečetě a použil Katon:gokakyuu no jutsu
Anonymní- Anonymní
To je vyhovujúce prostredie. Ja sa totiž narozdiel od niekoho v hmle orientovať dokážem.
Vybehol som spoza Manzoua dopredu a vytvoril pečate.
"Suiton! Suijinheki!" Zahasil som oheň skôr, než stačil rozptýliť hmlu.
Vybehol som spoza Manzoua dopredu a vytvoril pečate.
"Suiton! Suijinheki!" Zahasil som oheň skôr, než stačil rozptýliť hmlu.
Anonymní- Anonymní
Ta žena je pátrací Ninja? Odhalila nás.
Vyskočil jsem do vzduchu nad Kaita.
"Fuuton: Shinkuuha!"
Vyskočil jsem do vzduchu nad Kaita.
"Fuuton: Shinkuuha!"
Anonymní- Anonymní
"mangekyou sharingan !" kolem mě se oběvil první stupěň susano´o který vlnu tak tak odrazil díky zvukům jsem veděl kde je tak jsem ho pomocí susan´o chitil
Anonymní- Anonymní
Závan známé čakry. Reina?! Otočila jsem se prudce. Podívala jsem se na Sasukeho. Snad to tu zvládneš, Sasuke. Rozeběhla jsem se k Reině. Pět metrů před ní jsem se zastavila a beze slova jí hleděla do očí.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 6
Povolení tohoto fóra: