Kancelář Mizukage
+10
Akihiro Kazuki
Yoko Ayme
Ryuuji Akatsuchi
Kiwi Namikaze
Tenshi Ochita
Nukenin
ANBU
Nawaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!
- Při mém odchodu z kanceláře je místnost pohlcená mlhou, prosycenou z chladným vzduchem, ve kterém je má čakra, která mě upozorní, že do kanceláře někdo vstoupil.
- V každém rohu a po místnosti jsou rozmístěny otrávené ty nejslabší, tudíž špatně viditelné jehlice, které jsou propojené slabounkým drátem, který není skoro vidět. Když nepovolaný vstoupí, drát se napne a jehlice se na nepovolaného vymrští, přičemž ho zraní nejen jehlice, ale i drát.
- Okno je zajištěné stejným způsobem.
- Zásuvky a poličky též, navíc jsou zapečetěné mou čakrou, kterou dokáži odblokovat pouze já, tudíž se dovnitř nikdo nedostane.
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Mizukage
(Milí zlatí, prosím, příště přes PM nebo si dejte kontakty, ale nespamovat! Děkuji^^)
Anonymní- Anonymní
Příjdu a zaklepu na dveře pořád bylo zamčeno.
Pořád tady není. řekl jsm a koukal pořád na dveře.
Pořád tady není. řekl jsm a koukal pořád na dveře.
Anonymní- Anonymní
Točila jsem kličkami na prstě, zatímco jsem stoupala po točitých schodech do kanceláře. Před kanceláří jsem je mírně hodila do vzduchu a chytila, abych si jimi mohla odemknout. Vstoupila jsem dovnitř a do nosu mě uhodil celkem zatuchlý těžký vzduch.
,,Tak jo..Nová mise-otevřít okno." zadala jsem si s úšklebkem a okno otevřela dokořán. ,,Výborně, mise splněna." zakřenila jsem se a rovnou ze stolu vzala několikery desky, které jsem srovnala do poliček. Hned se mi tím udělal pěkný pořádek na stole. Usmála jsem se. ,,Uklízet to průběžně se, koukám, vyplatí." pokývala jsem hlavou a sedla si za stůl, abych začala cosi spisovat.
,,Tak jo..Nová mise-otevřít okno." zadala jsem si s úšklebkem a okno otevřela dokořán. ,,Výborně, mise splněna." zakřenila jsem se a rovnou ze stolu vzala několikery desky, které jsem srovnala do poliček. Hned se mi tím udělal pěkný pořádek na stole. Usmála jsem se. ,,Uklízet to průběžně se, koukám, vyplatí." pokývala jsem hlavou a sedla si za stůl, abych začala cosi spisovat.
Anonymní- Anonymní
Daisuke
Rychlým krokem jsem směřoval ke kanceláři Mizukage.No kolik jí asi bude?Jak bude vypadat?Pokládal jsem si tyto otázky celou cestu,než jsem tam dorazil.Zaklepal jsem na dveře.''Mizukage-dono mohu vejít?''
Rychlým krokem jsem směřoval ke kanceláři Mizukage.No kolik jí asi bude?Jak bude vypadat?Pokládal jsem si tyto otázky celou cestu,než jsem tam dorazil.Zaklepal jsem na dveře.''Mizukage-dono mohu vejít?''
Anonymní- Anonymní
Zaklepu na dveře.Ruce mam úplně rudé. (není to od krve,Jen jsou vyčerpané.)
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem klepání a hlas za dveřmi a aniž bych zvedla oči od papírů, zavolala jsem ho dále.
,,Hai, dózo." položila jsem tužku a lépe se usadila na židli a čekala, kdo vejde.
,,Hai, dózo." položila jsem tužku a lépe se usadila na židli a čekala, kdo vejde.
Anonymní- Anonymní
Daisuke
Nějaký kluk do mě narazil,a začal klepat na dveře.''Ehh,promiň byl jsem tu první''vešel jsem dovnitř a díval se na toho kluka za mnou.Otočil jsem se před sebe a pootovřel pusu...Otáčel jsem hlavou od jednoho ke druhém.''H-hitomi???''Zůstal jsem jak zkamenělý stát kousek od dveří.''C-co co tu děláš?''Všiml jsem si jejího oblečení.''T-ty jsi Mizukage?''Vykoktal jsem ze sebe...
Nějaký kluk do mě narazil,a začal klepat na dveře.''Ehh,promiň byl jsem tu první''vešel jsem dovnitř a díval se na toho kluka za mnou.Otočil jsem se před sebe a pootovřel pusu...Otáčel jsem hlavou od jednoho ke druhém.''H-hitomi???''Zůstal jsem jak zkamenělý stát kousek od dveří.''C-co co tu děláš?''Všiml jsem si jejího oblečení.''T-ty jsi Mizukage?''Vykoktal jsem ze sebe...
Anonymní- Anonymní
Rty jsem zvlnila v úsměv, když jsem vidělo jeho zaražení.
,,Hai.." zazubila jsem se. ,,Dokud jsi to nevěděl, mohl jsi si se mnou povídat, aniž by ses nějak styděl nebo bál něco říct." usmála jsem se omluvně a ušklíbla se při vzpomínce, když mě políbil. ,,Což ale neznamená, že si se mnou nemůžeš takto povídat dále." nabídla jsem mu mile. ,,Opravdu se mi s tebou povídalo hezky." usmála jsem se a ukázala na jedno z křesílek, čímž jsem mu naznačila, aby se posadil.
,,Hai.." zazubila jsem se. ,,Dokud jsi to nevěděl, mohl jsi si se mnou povídat, aniž by ses nějak styděl nebo bál něco říct." usmála jsem se omluvně a ušklíbla se při vzpomínce, když mě políbil. ,,Což ale neznamená, že si se mnou nemůžeš takto povídat dále." nabídla jsem mu mile. ,,Opravdu se mi s tebou povídalo hezky." usmála jsem se a ukázala na jedno z křesílek, čímž jsem mu naznačila, aby se posadil.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem a zeptal se:
Mizukage sama? Mohl bych vám říkat jménem normálně když spolu bydlíme teď? zeptám se a ruce si mačkám bolestí.
Mizukage sama? Mohl bych vám říkat jménem normálně když spolu bydlíme teď? zeptám se a ruce si mačkám bolestí.
Anonymní- Anonymní
,,Umm...Toshihiro, potom si promluvíme sami..Teďka tu někdo je, musíš počkat." usmála jsem se mile. ,,Doma potom bude klid.." jemně jsem mu naznačila, že mám práci.
Anonymní- Anonymní
Daisuke
''H-hai'',sedl jsem si a byl trochu nervozní,kvůli tomu co se včera stalo...''Jo,můžeme se tak dál bavit,i když po tom co se včera stalo''usmál jsem se a rozhlédl se kolem.''A,chtěla si mi to vůbec někdy říct?Kdybych sem nepřišel,tak to nezjistím''Díval jsem se jí do očí a lehce se usmíval...
''H-hai'',sedl jsem si a byl trochu nervozní,kvůli tomu co se včera stalo...''Jo,můžeme se tak dál bavit,i když po tom co se včera stalo''usmál jsem se a rozhlédl se kolem.''A,chtěla si mi to vůbec někdy říct?Kdybych sem nepřišel,tak to nezjistím''Díval jsem se jí do očí a lehce se usmíval...
Anonymní- Anonymní
Opět jsem se se zaměřila na Daisukeho.
,,Řekla bych ti to. Ono by se to stejně provalilo. Neustále po mně někdo něco chce, takže bych neměla klid." zakřenila jsem se. Rukou jsem si podepřela hlavu a opřela se tak o stůl. Co se stalo včera, na to jsem už nezabrousila. To už jsem nechala na něm. Choval se spontánně a chtěla jsem, aby se tak choval dál.
,,Co jsi vlastně po mně chtěl?" usmála jsem se.
,,Řekla bych ti to. Ono by se to stejně provalilo. Neustále po mně někdo něco chce, takže bych neměla klid." zakřenila jsem se. Rukou jsem si podepřela hlavu a opřela se tak o stůl. Co se stalo včera, na to jsem už nezabrousila. To už jsem nechala na něm. Choval se spontánně a chtěla jsem, aby se tak choval dál.
,,Co jsi vlastně po mně chtěl?" usmála jsem se.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Tue 12 Jul - 9:29, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Hai. řeknu a jdu na zahradu domů kde budu cvičit svoji techniku.
Anonymní- Anonymní
Daisuke
''Chtěl jsem se nahlásit,jako další pomocná síla do války,a zeptat se kdy budou nějaké Jouninské zkoušky...''Pousmál jsem se a dodal:''No,a jestli tu ve vesnici není volný,nějaký silnější učitel,nebo tak,teď když jsme ve válce,bych to docela dost potřeboval'',zase jsem se usmál a sáhl si na meč,ani nevím proč...
''Chtěl jsem se nahlásit,jako další pomocná síla do války,a zeptat se kdy budou nějaké Jouninské zkoušky...''Pousmál jsem se a dodal:''No,a jestli tu ve vesnici není volný,nějaký silnější učitel,nebo tak,teď když jsme ve válce,bych to docela dost potřeboval'',zase jsem se usmál a sáhl si na meč,ani nevím proč...
Anonymní- Anonymní
Už jsem trochu zvážněla. Ruce jsem spojila a dala pod bradu, kterou jsem si na ně položila.
,,Dobře...Nejprve ti najdu senseie..Mám dva kandidáty, uvidíme, který z nich bude vhodný. Zřejmě bych ti rovnou určila tým, který se bude skládat z Chuuninů. Tvůj sensei bude Jounin, Anbu. Dám ti vědět co nejdříve." pousmála jsem se a rovnou si to někam zapsala, než na to zapomenu.
,,A co se týče těch zkoušek..Nejdříve si poslechnu doporučení, kdaré mi pak dá tvůj sensei a dále se uvidí." usmála jsem se.
,,Dobře...Nejprve ti najdu senseie..Mám dva kandidáty, uvidíme, který z nich bude vhodný. Zřejmě bych ti rovnou určila tým, který se bude skládat z Chuuninů. Tvůj sensei bude Jounin, Anbu. Dám ti vědět co nejdříve." pousmála jsem se a rovnou si to někam zapsala, než na to zapomenu.
,,A co se týče těch zkoušek..Nejdříve si poslechnu doporučení, kdaré mi pak dá tvůj sensei a dále se uvidí." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Daisuke
''H-hai,půjdu zatím trénovat'',vstal jsem ze židle a připravoval se k odchodu.''Tak ahoj Mizu...Hitomi'',usmál jsem se a odešel ze dveří...
-přesun
''H-hai,půjdu zatím trénovat'',vstal jsem ze židle a připravoval se k odchodu.''Tak ahoj Mizu...Hitomi'',usmál jsem se a odešel ze dveří...
-přesun
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. ,,Zatím se měj." zamávala jsem mu a opět se ponořila do papírů s novým úkolem. Rozdělit Chuuniny a Geniny do týmů.
Anonymní- Anonymní
Dveře byli otevřené tak jsem vešel a zeptal se.
Mizukage sama nepotřebujete pomoct? zeptal jsem se
Mizukage sama nepotřebujete pomoct? zeptal jsem se
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage