Kancelář Mizukage
+10
Akihiro Kazuki
Yoko Ayme
Ryuuji Akatsuchi
Kiwi Namikaze
Tenshi Ochita
Nukenin
ANBU
Nawaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!
- Při mém odchodu z kanceláře je místnost pohlcená mlhou, prosycenou z chladným vzduchem, ve kterém je má čakra, která mě upozorní, že do kanceláře někdo vstoupil.
- V každém rohu a po místnosti jsou rozmístěny otrávené ty nejslabší, tudíž špatně viditelné jehlice, které jsou propojené slabounkým drátem, který není skoro vidět. Když nepovolaný vstoupí, drát se napne a jehlice se na nepovolaného vymrští, přičemž ho zraní nejen jehlice, ale i drát.
- Okno je zajištěné stejným způsobem.
- Zásuvky a poličky též, navíc jsou zapečetěné mou čakrou, kterou dokáži odblokovat pouze já, tudíž se dovnitř nikdo nedostane.
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Mizukage
,,Určitě je v pořádku. Je s ní ten medic, Uchiha." pousmál jsem se. ,,Tak pojďme." otočil jsem se a vydal se na cestu, odkud jsem cítil Hitominu čakru.
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem ho podepřel a jak nejrychleji o naše stavy dovolovali jsme se vydali pryč.
Anonymní- Anonymní
Prišla som do kancelárie a zaklopala som na dvere.Mizukage-sama ste tu?
Anonymní- Anonymní
Zaklopal som na dvere.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
asi tu neni prídem neskôr
(presun cesta)
(presun cesta)
Shinobi
Jedna z lištiček doběhla k budově Mizukage. Ladnými krůčky došla ke dveřím kanceláře. Zastavila se a snakloněnou hlavičkou a vzkazem s pusince se dívala na dveře. Vrtěla ocáskem a vyskočila dvakrát na kliku, kam se jí podařilo umístit vzkaz.
Mizukage nyní není přítomna ze zdravotních důvodů. Shinobi jsou prozatím zproštěni misí. Děkuji za pochopení.
Naposledy zavrtěla ohonem a zmizela.
Mizukage nyní není přítomna ze zdravotních důvodů. Shinobi jsou prozatím zproštěni misí. Děkuji za pochopení.
Naposledy zavrtěla ohonem a zmizela.
Anonymní- Anonymní
U budovy kde má kancelář Mizukage..jsme zjistili,že tam není..."Hmmm...kde je...! svraštím čelo a přemýšlím.
"Dovolenou si brát asi nebude...tak jedině zranění...nemoc.." přemýšlím nahlas,ale ne zas tak,aby mě slyšel každý trotl co jde kolem.
"Zkusíme nemocnici" usměji se nepřesvědčivě a zase klušu.
(přesun)
"Dovolenou si brát asi nebude...tak jedině zranění...nemoc.." přemýšlím nahlas,ale ne zas tak,aby mě slyšel každý trotl co jde kolem.
"Zkusíme nemocnici" usměji se nepřesvědčivě a zase klušu.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vojdem do budovy a pri kancel mizukage a vojdem dnu (ked je zamknute vykopnem dvere xD) a prilepim na steny vybuse listky a zezim naspet za Shoom
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem na dveře a čekal.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Prišiel som pred dvere a zbadal NEura
"Aspon nemusím klopať."
"Aspon nemusím klopať."
Shinobi
Hm tebe jsem dlouho neviděl Nawaki.
Shinobi
Klan:
(Jelikož tu nejsi zástupce Himi,tak tu nechám klona aspoň)
Udělal jsem klon s 20% mé chakry a odešel.
Udělal jsem klon s 20% mé chakry a odešel.
Shinobi
Klan:
Klon se rozpustil a já čekal na Mizukage.
Shinobi
Klan:
Kráčala som smerom ku kancelárii. Všimla som si ninju ktorý stál pred ňou, znak Suny. "Môžem Vám pomôcť?" spýtala som sa ho a pousmiala som sa. Bol mi povedomý lenže som svoje spomienky dostala len nedávno tak som ho nevedela k nikomu zaradiť. Ohnivá a vodná podstata...taktiež Genjutsu...bude to rank S, pomyslím si keď vdýchnem do pľúc vzduch okolo nás. Vďaka Haji
Máš začo...
Aj ja ťa mám rada
Baka
Máš začo...
Aj ja ťa mám rada
Baka
Anonymní- Anonymní
Nechala som klona nech si z tým podivínom pokecá a sama som šla preč. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred dvere Mizukage a zaklopal som.
"Hádam si ma ešte pametá"
"Hádam si ma ešte pametá"
Shinobi
Obešla jsem si celou budovu a vešla zadním vchodem. Vyhledala jsem poklop, který na zemi nebyl poznat. Otevřela jsem ho a vstoupila na schodiště. Hned u prvního schodu byl svícen se svíčkou a zápalkami. Vždy to tam nechávám pro případ, že je nebudu mít při ruce, jako třeba teď. Škrtla jsem sirkou o zeď a rozhořel se plamínek, kterým jsem připílila knot svíčky. Sestoupila jsem dalších pár schodů a zavřela za sebou poklop. Sešla jsem dolů a zatočila do leva. Došla jsem ke starým dveřím. Soustředila jsem čakru do rukou a sáhla na kliku. Dveře se otevřely a já vešla donitř. Uvnitř místnosti byly regály a v nich různé svitky. Začala jsem se jimi prohrabávat. Něco tu být prostě musí.. I přes bolest v ruce jsem stále hledala. Rána nejspíš začala hnisat. Nemohla jsem o ni přijít, to nejde! Přešla jsem na druhou stranu místnosti a hledala i tam...Po hodině a půl hledání jsem se mohla zaradovat. Stará legenda o síle kamenů. Sedla jsem si na zem a postavila k sobě svíci a svitek si přečetla. Bez úsměvu jsem se zvedla, svitek uklidila a vydala se zpátky. Dveře jsem znovu zapečetila svou čakrou, vyšla nahoru, zavřela za sebou poklop a vydala se do práce.
Anonymní- Anonymní
Každým krokem jsem cítila jak mi těžknou nohy. Povzdechla jsem si. Nic jiného mi nezbývalo. Buď mě mizukage nechá zavřít a nebo jako předtím mě nechá ve vesnici.
Hlavně ji neříkat o svých úmyslech!
Stanula jsem před kanceláří. Zvedla jsem ruku a sevřela jsem ji v pěst. Klouby jsem zaklepala na dveře. Čekala jsem...
Hlavně ji neříkat o svých úmyslech!
Stanula jsem před kanceláří. Zvedla jsem ruku a sevřela jsem ji v pěst. Klouby jsem zaklepala na dveře. Čekala jsem...
Anonymní- Anonymní
Nikdo neotevíral ani neodpovídal. Otočila jsem se na podpatku a odešla jsem. Možná je to dobře... Prstem jsem si spravila brýle na nose.
Anonymní- Anonymní
KLopal som na dvere.
Shinobi
Vešla jsem do budovy Mizukage a mířila do kanceláře. Přede dveřmi však někdo stál. Zadívala jsem se na něj a přemýšlela odkud ho znám. Byl mi celkem povědomý, ale vážně jsem si nemohla vzpomenout, kdo to je. Došla jsem k němu, založila ruce na prsou a naklonila hlavu na stranu.
,,Ahoj, co potřebuješ?" optala jsem se.
,,Ahoj, co potřebuješ?" optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj...nepametáš si na mna?"
Shinobi
,,Chmmm.." přiložila jsem si palec ke rtu a přemýšlela. Pak mi svitlo.
,,Nawaki...?" zkusila jsem opatrně.
,,Nawaki...?" zkusila jsem opatrně.
Anonymní- Anonymní
"Noooo aspon že si meno pametáš..."
usmial som sa
usmial som sa
Shinobi
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40