Kancelář Mizukage
+10
Akihiro Kazuki
Yoko Ayme
Ryuuji Akatsuchi
Kiwi Namikaze
Tenshi Ochita
Nukenin
ANBU
Nawaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!
- Při mém odchodu z kanceláře je místnost pohlcená mlhou, prosycenou z chladným vzduchem, ve kterém je má čakra, která mě upozorní, že do kanceláře někdo vstoupil.
- V každém rohu a po místnosti jsou rozmístěny otrávené ty nejslabší, tudíž špatně viditelné jehlice, které jsou propojené slabounkým drátem, který není skoro vidět. Když nepovolaný vstoupí, drát se napne a jehlice se na nepovolaného vymrští, přičemž ho zraní nejen jehlice, ale i drát.
- Okno je zajištěné stejným způsobem.
- Zásuvky a poličky též, navíc jsou zapečetěné mou čakrou, kterou dokáži odblokovat pouze já, tudíž se dovnitř nikdo nedostane.
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Mizukage
(ano děda je v shoutonu chycen stejně jako ostatní, krom Sauskeho)
"Na tohle už nemám nervy, Sasuke, hrála jsem hodnou dost dlouho a nevyplácí se mi to. Na vás jde jen tvrdost." zadívám se na Sasukeho
"Na tohle už nemám nervy, Sasuke, hrála jsem hodnou dost dlouho a nevyplácí se mi to. Na vás jde jen tvrdost." zadívám se na Sasukeho
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(Není důvod proč bych tam měl být já použil jsem genjutsu,který přemisťuje věci viz souboj Kurenai VS ITachi.)
Anonymní- Anonymní
protože neuhla senbony jí zasáhly "Na nás ?....už jen na ně" (ano použil jsi GENJUTSU...to znamená že je to GENJUTSU"
Anonymní- Anonymní
"Ospravedlňujem sa...Haji sa nevymkol kontrole...uzavreli sme dohodu..." dodala som do ticha, stále som kľačala.
Anonymní- Anonymní
senbony se ode mě jen odrazili, i když mě to štípalo.
"Pokud Sasuke nebudeš poslouchat, vykážu tě z Akatsuki a jdi si za svou Mizukage. Já už ti to tolerovat nebudu. Jak si ymslíš že mi je, když sleduju tvoje pohledy na ní?" utvořila jsem znamení Taka a vězení se rozrostlo až ke mě a Sasukemu, takže jsme v něm byli jen my dva
"Pokud Sasuke nebudeš poslouchat, vykážu tě z Akatsuki a jdi si za svou Mizukage. Já už ti to tolerovat nebudu. Jak si ymslíš že mi je, když sleduju tvoje pohledy na ní?" utvořila jsem znamení Taka a vězení se rozrostlo až ke mě a Sasukemu, takže jsme v něm byli jen my dva
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(sry, to ta skleróza.)
"To, že jsem v shoutonu, neznamená, že neumím použít jutsu, bez pečetí." nebezpečně zavrčím.
"Futton no jutsu." vyfoknu nebezpečnou mlhu, která donutí krystal popraskat. Díky mému perfektnímu ovládání čakry a mlhy, jsem ji držel jedině u zemi. Krystal pomalu praskal a já byl za chvíli volný. Trhnu sebou a krystal, který mě drží praskne. Vyskočím do vzduchu.
"Kirigakure no jutsu." v okolí se objeví mlha, která vše zakryje. Včetně mé polohy. Uživatelé Sharinganu jsou ve velké nevýhodě. Nevidí přes mlhu.
"To, že jsem v shoutonu, neznamená, že neumím použít jutsu, bez pečetí." nebezpečně zavrčím.
"Futton no jutsu." vyfoknu nebezpečnou mlhu, která donutí krystal popraskat. Díky mému perfektnímu ovládání čakry a mlhy, jsem ji držel jedině u zemi. Krystal pomalu praskal a já byl za chvíli volný. Trhnu sebou a krystal, který mě drží praskne. Vyskočím do vzduchu.
"Kirigakure no jutsu." v okolí se objeví mlha, která vše zakryje. Včetně mé polohy. Uživatelé Sharinganu jsou ve velké nevýhodě. Nevidí přes mlhu.
Anonymní- Anonymní
"Jak ti je ?....ona mi dokáže být přítelem...co umíš ty ?....ocucávat každého koho vidíš......když si myslýš že sem v limbu pořád si na mě stěžuješ....mě to taky nebaví.....vztach není jen na polibcích....a z Akatsuki odcházím sám....." vytvořil jsem pečetě na chidori a narazil rukou do krystalu
Anonymní- Anonymní
Postavila som sa pred Manzou-sama. "Gomene...moja neschopnosť je zrejmá...zmäkla som Manzou-sama." dodala som do ticha. "Pokiaľ si neviete svoje osobné problémy vyriešiť niekde inde...budeme vás musieť vykázať oboch..." dodala som.
Anonymní- Anonymní
(kine, to genjutsu se nějak jmenuje a je to technika, a tu ty neumíš. Takže je tvé jutsu.Neplatné.)
"Ale Problémy v akatsuki?" zasměju se a zruším kirigakure no jutsu.
"Futton:Koumu no jutsu." vyfouknu další mlhu a pomalu nechávám, aby obklopovala krystal. Udělám pečeť a zničím krystal, který drží ostatní.
"Ale Problémy v akatsuki?" zasměju se a zruším kirigakure no jutsu.
"Futton:Koumu no jutsu." vyfouknu další mlhu a pomalu nechávám, aby obklopovala krystal. Udělám pečeť a zničím krystal, který drží ostatní.
Anonymní- Anonymní
Prídem k telu Hitomi. "Je v poriadku?" spýtam sa ANBU okolo nej a vytiahnem Katanu. Vezmem do rúk svoju protilátku na vlastnú krv a pripravím si všetko potrebné. "Pokiaľ jej bude niečo chýbať kľudne dodám všetko potrebné..." dodala som.
Anonymní- Anonymní
"Ocucávat jo? S kým jsem se ocucávali kdy hm?" krystal pod chidorim začal pomalu praskat
"Klesnul si na dně Sasuke, máš pravdu měla jsem na tebe vliv takoví že jsi se snížil chodit za dobrem. To je moje chyba uznávám. Je to škoda a mě je to líto. Ale je to tvoje rozhodnutí. Když říkáš že vztah není na polibcích, kdy jsi ty sám přišel za mnou že máš problém ani si nevšimneš na mě že mám já problém. Ale co jsem mohla čekat, jsi pořád stejný jako kdysi." krystal prasknul, na ni jsem nečekala a s rychlostí Nibi jsem zmizela (přesun)
krystalové vězení, kde byla Mizukage a ANBU prasklo
"Klesnul si na dně Sasuke, máš pravdu měla jsem na tebe vliv takoví že jsi se snížil chodit za dobrem. To je moje chyba uznávám. Je to škoda a mě je to líto. Ale je to tvoje rozhodnutí. Když říkáš že vztah není na polibcích, kdy jsi ty sám přišel za mnou že máš problém ani si nevšimneš na mě že mám já problém. Ale co jsem mohla čekat, jsi pořád stejný jako kdysi." krystal prasknul, na ni jsem nečekala a s rychlostí Nibi jsem zmizela (přesun)
krystalové vězení, kde byla Mizukage a ANBU prasklo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jo je v pořádku vyléčil jsem jí ale nevím jak je to s tou její nemocí.
Anonymní- Anonymní
"Jej choroba je..dedičná...dá sa zmierniť ale nedá sa vyliečiť..." poviem Kinovi. "Dám jej svoju krv...avšak hneď na to jej musíte dať protijed...spomalí to chorobu...potrebujem váš súhlas Kin-sama..." poviem mu a nadrežem si žilu.
Anonymní- Anonymní
usagi
"vy jste ji vyléčil? My tady těžce operujeme a vy jste ji vyléčil?!" naštvaně vstanu a jutsu se přeruší.
"vy jste ji vyléčil? My tady těžce operujeme a vy jste ji vyléčil?!" naštvaně vstanu a jutsu se přeruší.
ANBU- Počet príspevkov : 189
"Hm Haji, přijď k jezeru." dívám se na ty zrádce a přiživníky.
Tohle má být Kirigakure? Jen se těšte. vezmu si svou hůl a odejdu.
Tohle má být Kirigakure? Jen se těšte. vezmu si svou hůl a odejdu.
Anonymní- Anonymní
Ale aspoň jste jí dali nějakou chakru ne?A je mi líto ale nespomalí to možná tak urychlí.Její krev je speciální může se stát že to špatně zareaguje a choroba zrychlí takže moje odpověď je ne.
Anonymní- Anonymní
Usagi
"Naše technika jí zacelila a vytvořila nové orgány. To si snad děláte srandu. Jdeme." všichni čtyři vstanem a zmizíme.
"Naše technika jí zacelila a vytvořila nové orgány. To si snad děláte srandu. Jdeme." všichni čtyři vstanem a zmizíme.
ANBU- Počet príspevkov : 189
"Hai..." dodala som do ticha. "AKO CHCETE...povedzte jej že je mi to ľúto...Sayonara..." dodala som a zmizla som k jazeru. (Presun)
Anonymní- Anonymní
"ty seš blb" řekl jsem na Kina "Musí si teď odpočinout....kde je nějaký hotel ?"
Anonymní- Anonymní
Proč blb?Vezmu jí k ní domů."Chytl jsem jí do náručí a přesunul se.
Anonymní- Anonymní
Kulhavě jsem došel k Daivovi, který stál jako přimražený na místě. Položil jsem mu ruku na rameno. Trhl sebou.
,,Chceš jít za ní?" zeptal jsem se ho.
,,Chceš jít za ní?" zeptal jsem se ho.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na něho. "J-já..." proč mě po těch letech překvapuje, že ví na co myslím? "A-ano..." přikývl jsem vykolejeně.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage