Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
V rýchlosti som bežala ulicou.. v rukách som držala Kiby ktoré boli nabité Raitonom takže po nich poletovala blesková energia.. len som sa rozhliadala a sekala do všetkého čo som považovala za nepriateľa.. teda do nejakých bielych blbostí čo ani nevyzerali ako ľudia..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Nečekal jsem, až složí pečetě, obmotal jsem se kolem něj a začal mu vysávat chakru.Akiyuu Uchiha napsal:Doskočil jsem vedle té malé holky a toho kluka.''Kámo,jestli ti nejde o tuhle vesnici tak co tu vlastně děláš?Ona ti chce pomoct a ty na ní takhle?''Zabodl jsem svou Katanu do hlavy draka,a dobil si tím chakru.''Kreju ti záda holka'',usmál jsem se a připravil si pečetě...
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
(Uvědomujete si, že draka je těžké zabít a málo co projde jeho kůží?)
Deset Zetsu se rozeběhlo na Seita.
Deset Zetsu se rozeběhlo na Seita.
Skoro bez chakry jsem utíkala za nejbližší trosku a snažila se vydechnout..
Anonymní- Anonymní
Tak jo, tohle bude trochu horší. Odkryl jsem si čelenku, aby se mi objevil sharingan. Vyskočil jsem do vzduchu a poskládal pečetě. ,,Suiton: Mizu rappa." Vlna mířila na všechny Zetsu.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem vyskočila zpátky na draka a pokusila jsem se setnout hlavu té nestvůře, co vysávala čakru tomu klukovi, co mi nabízel pomoc.
Anonymní- Anonymní
Všichni čtyři kloni byli na kousky a nepoužitelní. Přiběhli však další, kteří se na jednu z dívek přisál a začal vysávat chakru, takže chakrová vlákna slábla a loutka byla hůře ovladatelná.Artemis napsal:Len som sa pousmial.. v tom zo svojho tela obe dievčatá vysunuli čepeľe.. teda z dlaní, z lakťov, lopatiek, kolien a z piet.. v tom sa začalo doslova točiť ako nejaká káča (či ako tomu nadávate xD) a rozsekali všetko čo sa k ním priblížilo, Kunaie ani podobne im nijak neubližovali.. o chvíľku rozprášili všetko čo boli v ich blízkosti.. poletovali kúsok nad zemou a ja som sa len obzeral po nejakých ďalších.. jednu z dievčat (bábok) som pritiahol k sebe.
Zetsu, stojící za ní vzal kunai a vrazil ho dívce do ramene.Tomoko Nanami napsal:Poté, co jsem vykryla všechny ty zbraně, co byly vyslány na toho kluka, jsem seskočila z toho draka a vytáhla si dva malé svitky. Co myslíte, mám to použít? Zeptala jsem se, ale odpověděla si téměř sama. Hmm, nechám si to na později. Schovala jsem je zpět a vějíře zvedla nad hlavu. Opět je obalila jedinečná zlatavá chakra našeho klanu. Kývla jsem na krasavce, co mi prý bude krýt záda a byla připravená bránit, nebo útočit.
Zezadu jsme na dívku skočil a začal jí vysávat chakru.Lizzy napsal:V rýchlosti som bežala ulicou.. v rukách som držala Kiby ktoré boli nabité Raitonom takže po nich poletovala blesková energia.. len som sa rozhliadala a sekala do všetkého čo som považovala za nepriateľa.. teda do nejakých bielych blbostí čo ani nevyzerali ako ľudia..
Prozatím jsem zůstávala ve vzduchu a stála.
Můj havran mával křídly a já obhlížela situaci.
Prozatím jsem se spokojila s vytvářením chakrových jehel a katan.
Několik z nich už letělo na nepřátele.
Několika jsem myslela několik desítek jehel.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Klon se rozpadl na dvě části, ale jedna z nich ještě stihla zaútočit kunaiem a pořezat Assasinovi nohu.Assasin Senju napsal:"Chcípni!" vykřikl jsem.
Za mnou se zjevila zrůda a zabodla mi kunai přimo do ramene. Vystříkla krev. Trošku jsem zajíkala bolestí a potom jsem ho vějířem plným zlatavé chakry rožřízla vejpůl.
Vytáhla jsem si kunai z ramene a ta ruka se hodně špatně ovládala. Sakra, svině jedny!
Vytáhla jsem si kunai z ramene a ta ruka se hodně špatně ovládala. Sakra, svině jedny!
Anonymní- Anonymní
Ucítil jsem jak mě zetsu chytl a vytáhl jsem výbušný lístek,který ihned vybouchl...Popálil jsem si pravou ruku,a nohu,ale byl jsem volný.Že já vždy musím udělat tohle..Vyskočil jsem do vzduchu a znovu v rychlosti poskládl pečetě.Katon:Goukakyuu no jutsuPlamen pohltin asi 12 Zetsu.Kousl jsem se do prstu a ve vzduchu přivolal jestřába,na kterého jsem si sedl..
Anonymní- Anonymní
Keď ju obalil a začal s nej vysávať chakru tak ho zrazu rozdrvil výbuch. (neviem teraz ako sa tá technika bábkarská volá xD použil ju Kankuro na Sasukeho pri strete Kage) tým to bábku oslobodilo a ja som ju pritiahol k sebe.. obe som pritiahol k sebe a začal som sa presúvať z trosiek do trosiek pri čom som si ich držal pri tele..
Anonymní- Anonymní
Kawarimi mě přeneslo na nedalekou střechu , dost daleko aby mně nikdo neviděl.* Tady to začíná být přelidněný....a pře bílený....zdát se mi , že těch bílejch potvor furt neubývá.Vykuk jsem zpoza baráčku a sledoval tu situaci.Lidí z Aliance tam bylo pořád víc a víc , ale těch potvor taky.[i]* Stejně bych jim tam jen překážel...nijak jsem jim nepomohl... * pomyslím si a oddechnu si.Ninjato mám pořád v ruce kdyby náhodou a mám namířeno do parku.Po chvíli jsem tam došel.* Tady je krásný klid...žádné ty pitomé souboje...klid...a stín * pomyslím si a lehnu si pod strom a zavřu oči.Po chvíli jsem usnul.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Tři z deseti se stačili chytit, zbytek narazil do budovy a čtyři z nich se už nezvedli. Ostatní se na Seita znovu rozeběhli se zbraněmi v ruce.Seito Senju napsal:Tak jo, tohle bude trochu horší. Odkryl jsem si čelenku, aby se mi objevil sharingan. Vyskočil jsem do vzduchu a poskládal pečetě. ,,Suiton: Mizu rappa." Vlna mířila na všechny Zetsu.
Plazil se k budově.
Na ní jsem si dal nohy dohromady. Udělal jsem pečetě.
"katon: Karyuu endan!"
Na ní jsem si dal nohy dohromady. Udělal jsem pečetě.
"katon: Karyuu endan!"
Anonymní- Anonymní
Pět šelem vběhlo na ulici. Každá se vrhla na jednoho Zetsua, zakousla se mu do krku nebo ho rozdrásala drápy. Kousla jsem se do obou palců a poskládala jsem pečetě. ,,Kuchiyose no jutsu!'' Vykřikla jsem se přede mnou se objevili dva leopardi. Ti se také vrhli do boje.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Ked som dorazil do ulic videl som vela zetsuou Rongu sa zmenil na mna a zautocil na niektoryc co boli po kope Fuuton Tsuugou .
Ja som bezal dalej
Ja som bezal dalej
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Začala som sa ohromnou rýchlosťou objavovať pri tých Zetsuov a doslova ich rozsekávať Kibami s bleskovou chakrou.. o nejakú chvíľku som však vyskočila na strechu a rozhliadala som sa kde ich je asi najviac..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Všiml jsem si Shijin a začal na Shijin házet shurikeny, abych ji dostal na zem.Shijin Hyuuga napsal:Prozatím jsem zůstávala ve vzduchu a stála.
Ležel jsem na zemi na dvě půlky, ale jedna z nich se ještě pohnula a hodila na dívku pět kunaiů.Tomoko Nanami napsal:Za mnou se zjevila zrůda a zabodla mi kunai přimo do ramene. Vystříkla krev. Trošku jsem zajíkala bolestí a potom jsem ho vějířem plným zlatavé chakry rožřízla vejpůl.
Poskládal jsem pečetě a z vody co zbyla se utvořil drak. ,,Suiton: Suiryuudan no jutsu." Drak letěl na ty tři a na další co byli po cestě.
Anonymní- Anonymní
Asi pět z 12ti klonů útok přečkalo a všichni se vrhli na Akiyuu. Někteří házeli zbraně, zatím co dva se obmotali kolem jestřába a snažili se jej dostat k zemi.Akiyuu Uchiha napsal:Ucítil jsem jak mě zetsu chytl a vytáhl jsem výbušný lístek,který ihned vybouchl...Popálil jsem si pravou ruku,a nohu,ale byl jsem volný.Že já vždy musím udělat tohle..Vyskočil jsem do vzduchu a znovu v rychlosti poskládl pečetě.Katon:Goukakyuu no jutsuPlamen pohltin asi 12 Zetsu.Kousl jsem se do prstu a ve vzduchu přivolal jestřába,na kterého jsem si sedl..
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: