Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
"Víte pro nás je Kuchiyose víc než jenom mazlíček a když ublížíte nějakému Kuchiyose tak mě to velmi naštve.Možná by mě miň naštvalo kdyby jste ublížila Toshiovi než tomu pejskovy jak jste řekla.A i to že vás provokoval neznamená že ho máte napadnou."ze začátku jsem měl docela přísný tón ale postupně jsem se uklidňoval."Jsme neutrální vesnice ale jestli napadnete nějakého z našich členů a ještě k tomu když to udělá nějaký váš ANBU tak to mírně pošpiní naše vztahy."
Anonymní- Anonymní
"Věřte si tomu dál. Své hájení jsem řekla a nehodlám ho opakovat." mluvila jsem stejně s klidem jako on.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Něco navrhněte, ale já svou chybu nepřipouštím, protože jsme ani jeden nic neudělali toho psa jsme se ani nedotkli." stále jsem se provokativně usmívala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Vážně se snížíte ke lži?"usmál jsem se."Tak krásné slečně jako jste vy to nesluší."
Anonymní- Anonymní
"vážně si myslíte, že vám lžu?" povytáhla jsem obočí a zatvářila se vážně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"S prominutím věřím více svým žákům než vám."stále jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
"to je pochopitelné.....dobrá....velmi ráda si vyslechnu co vám váš student říkal, kak přesně jsme ublížili tomu psovi?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Váš ANBU ho prý chytl pod krkem a přinutil ho aby zmizel.Potom se postavil před mého žáka a chtěl zaútočit i na něj ale nejspíš jste ho zastavila."usmál jsem se a trochu jsem si poupravil obvaz na očích.
Anonymní- Anonymní
"Ano moji lidé respektují moje rozkazy a bez nich neudělají ani ránu, pravda ANBU ho uchopil za krk, ale zaútočila jsem na vašeho žáka já a to prostou fackou, nemám ráda, když je někdo drzý až moc." vstala jsem "A Ještě víc nemám ráda, když na mě někdo šahá bez dovolení, takže proto i zkrystalizovaná ruka. Byla to prostá obrana, klidně se ho zeptejte...nebyla jsem moc nadšená ani z toho že za mnou přišel s úmyslem mě předat lovcům nukeninů. Snad chápete prostou ženu." promnula jsem si spánek a následně pročísla vlasy rukou
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Za to s jakým účelem sem přišel bude potrestán o to se nebojte ale řekl mi že to nemyslel vážně jen vás chtěl poškádlit.Snad to chápete je mladý a vy jste krásná."chvíli jsem se odmlčel."Nu nechám to tak ale jestli někdo z vašich lidí znova zaútočí na nějakého mého žáka počítejte s tím že budete čelit mé zlobě."znova se mi na rtech objevil menší úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Be mích rozkazů nikdo útočit nebude a na ty menší geniny, rádi se předvádějí." usmála jsem se na něj sladce
"jste milý."
"jste milý."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobrá beru vás za slovo.A děkuji vy také akorát bych si přál aby jsme se potkali při jiné příležitosti."
Anonymní- Anonymní
"Jak je na tom můj člověk, poslala jsem ho za Vámi?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmmm někdo tam přišel zrovna když jsem odcházel a na zkoušku si ho vzal právě Toshio tak uvidíme jak dopadl až se vrátím."usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá." zadívala jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"pokud chcete." posadila jsem se na kraj stolu k němu bokem a stále ho sledovala přitom jsem zazvonila na zvonek. Vešla služebná
"Dva čaje." uklonila se a zase odešla
"Dva čaje." uklonila se a zase odešla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Přišel jsem blíž a sedl jsem si na židli."Takže jak se vám tady daří?"
Anonymní- Anonymní
"velmi dobře." služebná se vrátila s šálky čaje nabídla jemu a nabídla imě uklonila se a odešla.
"Ostatně to vidíte sám, vesnice mi kvete pod rukama."
"Ostatně to vidíte sám, vesnice mi kvete pod rukama."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To jsem rád.A jaké máte vztahy s ostatními?Vím že Otogakure nebyla nikdy moc oblíbená."
Anonymní- Anonymní
"Nikdo se k nám nehlásí jak vidíte, s neutrálními vesnicemi jsme za dobře a já vlastním ještě Amegakure a spojené zločinecké národy spadají taky pode mě. Zeptám se vás, slyšel jste už o Madarovi?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Není slušné odpovídat na otázku otázkou." pousmála jsem se a napila se čaje a posadila se do křesla naproti němu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Také jsem se napil čaje."No už jsem s ním jedno střetnutí měl ale nic se nestalo jak vítej jsme neutrální takže nesmím zaútočit ani na Nukenina pokud neohrožuje moji vesnici."
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: