Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 39 z 40
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
"Jak jsou na tom ostatní vesnice s bojem proti němu nevíte?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"To vážně nevím.V kemono jsem docela odříznutý od děje a hlavně mě války a ostatní věci moc nezajímají mám raději ženy a zábavu."
Anonymní- Anonymní
"to se tedy dozvídám věci od vás." usmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"to je vaše věc co děláte o volném čase." dala jsem si nohu přes nohu a mírně si hlavu podepřela o ruku která loktem spočívala na opěrce nezpouštěla jsem z něj zrak
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A co vy a muži?Určitě je o vás velký zájem a ve vaší pozici z vás mají muži respekt."
Anonymní- Anonymní
"velký zájem je, hlavně o odměnu kterou by za mě dostali u lovců nukeninů, nestěžuju si, vlastně se to pokouším ignorovat."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No tak proč si nenajdete někoho koho odměna nezajímá?Určitě máte své potřeby."zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Na ty nemyslím, mám tolik práce a každý po mě něco chce že není ani čas. Právě teď jse měla trénovat studenta a dnešní den jsem měla mít volno, nemám nic. Uř dva dny sedím v kanceláři a promýšlím různé plány a mise. Není čas na chlapa jen na neškodný flirt. Oni si mě vyhledají sami když budou chtít." mrkla jsem na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A popíjení čaje se mnou neberete jako den volna?Kdyby jste chtěla můžeme zajít i na nějaké jídlo.Přece jen mě odměna za vaši hlavu nezajímá."usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ano ale pozvání na jídlo se už bere jako neoficiálně oficiální rande. Skazil by jste si reputaci."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Reputaci?Já nějakou mám?"Zasmál jsem se."Myslím že tím že půjdu s krásnou dívkou na večeři si reputaci jenom zlepším."
Anonymní- Anonymní
Reino, počkej co já ti udělám. Budeš nadávat. Ušklíbl jsem se a zmizel. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"s krásnou dívkou, která má na svědomí několik vražd kágů a silných shinobi, které si svět pamatuje, s krásnou dívkou, která zlomila srdce nespočtem mužů a s dalšími si jen hraje, s krásnou dívkou, která je velitelem zločineckého a kriminálního světa shinobi......zapomněla jsem snad na něco?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Řekl bych že ne ale práci bych do toho netahal.Jak jsem řekl nezajímá mě jestli jste zabila toho králíčka nebo toho králíčka já toho mám na svědomí také dost ale pššš."zasmál jsem se."Takže večeře platí?"
Anonymní- Anonymní
povytáhla jsem obočí
"Měl by jste si to ještě rozmyslet a to hodně pečlivě, aby nám pak níhodou po té večeři Kemono přestala vydávat smlouvy na summony."
"Měl by jste si to ještě rozmyslet a to hodně pečlivě, aby nám pak níhodou po té večeři Kemono přestala vydávat smlouvy na summony."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Toho se nebojte jdu do toho na vlastní nebezpečí."Znovu jsem se zasmál.
Anonymní- Anonymní
"Nechodím na večeře jen tak s někým, jak mám vědět, že mě neopijete nepraštíte a pak neunesete i takoví experti tu byli ."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To vědět nemůžete a v tom je to vzrušení."hodil jsem hlavu na bok a čekal jak bude reagovat.
Anonymní- Anonymní
"nebudu riskovat svoji osobnost kvůli někomu koho znám jen pár hodin." řekla jsem chladně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Jak myslíte ale necháte si tak ujít jedinou šanci na večeři s mužem který nejde jenom po vaší hlavě a nebo není blbí jak guma."usmál jsem se."Mohl bych si půjčit papír a tužku?"
Anonymní- Anonymní
neptala jsem se radši na co ale kývla jsem na stoh prázdných papírů a tužku na stole
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vzal jsem si tužku a papír a začal psát.Když jsem napsal vzkaz tak jsem přešel k oknu hodně nahlas jsem zapískal a přiletěl ke mě holub.Vždy se mnou jeden byl pro případ jako je tento.Dal jsem mu papírek na nohu a poslal jsem ho pryč."Takže tohle by bylo zařízené můžeme jít na večeři?"
Anonymní- Anonymní
"Co to bylo?" optala jsem se ho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Jen takové pokyny aby věděli co ve vesnici dělat když budu s vámi."usmál jsem se na ni a potom jsem přistoupil blíž.
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 39 z 40
Povolení tohoto fóra: