Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
Hai! pousmiala som sa pri čom som sa len doslova "prilepila" rukami o jej ľavú ruku a išla som v jej tesnej blízkosti.. dávala som na ňu pozor.. stačil by jeden krivý pohľad na Reinu a bola by som schopná zabíjať.
Anonymní- Anonymní
(přesun obě )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
došla jsem do své nové kanceláře a ihned začala s úklidem s čímž mi pomohli další služebné připravili mi čaj hne dpo celkovém úklidu. stoupla jsem si k oknu a sledovala z nějvyšší věže celou vesnici. Byla tak klidná a pro mě zároveň svým uměním i nebezpečná. Měla bych se změnit a zaměřit se na nově zvolnou funkci víc? Zvládnu to vůbec? A co když má Naruto pravdu? Jenže pak bych zradila KAgamiho a jak by se na to tvářil on? Prý mě ještě navštíví. Kdy to bude? otázky na které jsem neznala odpověď mi plynuli v mysli a já stále víc a víc přemýšlela o NArutovým a KAgamiho návrhu.
----
později jsem vstala a odešla pryč (přesun)
----
později jsem vstala a odešla pryč (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
nasupeně jsem došla ke svému křeslu sedla jsem si do něj, nikdo v tu chvíli pomě radši nic nechtěl, když viděli že jsem naštvaná jen mi přinesli konvici smetany a dvě skleničky brendy. Hypnotizovala jsem oboje nápoje a nakonec se rozhodla pro smetanu. a pak jsem začala vyřizovat lejstra k vesnici...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
při vyřizování jsem ucítila opět další vibrace. NApřímila jsem se a soustředila se. Pak jsem vstala a vydala se za vibracemi (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Došla jsem do své kanceláře a posadila se a začala se seznamovat s fotkami nukeninů kteří obývali Otogakure
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Došel jsem do kanceláře a zaklepal na dveře.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Eudora
Došla jsem trochu nejistě ke kanceláři Otokage. Nevěděla jsem proč jsem tak nervózní už jsem chtěla zaklepat, ale přišel tam chlapec a tak jsem čekala na výzvu s ním
Došla jsem trochu nejistě ke kanceláři Otokage. Nevěděla jsem proč jsem tak nervózní už jsem chtěla zaklepat, ale přišel tam chlapec a tak jsem čekala na výzvu s ním
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pozvedla jsem hlavu od lejster a odložila je.
"Ano? Vstupte."
"Ano? Vstupte."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Eudora
váhala jsem ale nakonec vstoupila a počkala co řekne ten kluk ať jde radši první
váhala jsem ale nakonec vstoupila a počkala co řekne ten kluk ať jde radši první
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přihlídnul jsem si ženu co přišla po mě ale nějak moc sem ji neřešil.Potom jsem vstoupil do kanceláře."Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by si nechtěla něco podniknout hrozně se nudím."řekl jsem a usmál jsem se.
Shinobi
"Podniknout?" podivila jsem se, a pak si všimla ženy za ním
"Omluv mě na chvilku Tatsuo. Co jste potřebovala?" zeptala jsem se mile
"Omluv mě na chvilku Tatsuo. Co jste potřebovala?" zeptala jsem se mile
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Eudora
"No ehm...." mírně jsem se poklonila "Jmenuji se Eudora Lady a já....no dělala jsem pro Vás ty ...ty šaty...co máte...máte na sobě." a lehce jsem zčervenala
"No ehm...." mírně jsem se poklonila "Jmenuji se Eudora Lady a já....no dělala jsem pro Vás ty ...ty šaty...co máte...máte na sobě." a lehce jsem zčervenala
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kývl jsem na ni a šel sem si sednout na sedačku a pozoroval jsem rozhovor.
Shinobi
"Ou no jistě, komorná mi o tobě říkala....Eudora ano? Ty šaty jsou skvělé, mám ráda korzety a mušelín je skvěle lehký stihla jsem si v ních ráno i zatrénovat." rozjasnila se mi tvář a pořádně si jí prohlédla. Připadala mi roztomilá.
"Kolik ti je?"
"Kolik ti je?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Edora
"Děkuji Lady, jsem poctěna, obávala jsem se, že se vám nebudou líbit. Mě je 17." pípla jsem a dřímala v ruce své desky
"Děkuji Lady, jsem poctěna, obávala jsem se, že se vám nebudou líbit. Mě je 17." pípla jsem a dřímala v ruce své desky
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"17? Tak mladá? Byla jsi postihnuta prokletou pečetí?" zeptala jsem se jí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Teprve teď sem si všiml že má Reina nové šaty a když sem si ji prohlédnul tak sem trošku zčervenal jelikož jí to velmi slušelo.
Shinobi
Eudora
"Ne Lady, prodělávala jsem výcvik hvězdy, ale přestala jsem s tím, chci žít normálně, bohužel těch fleků jsem se už nezbavila. Já...no udělala jsem ještě nějaké návrhy pro vás a chtěla bych vědět co vy na to."
"Ne Lady, prodělávala jsem výcvik hvězdy, ale přestala jsem s tím, chci žít normálně, bohužel těch fleků jsem se už nezbavila. Já...no udělala jsem ještě nějaké návrhy pro vás a chtěla bych vědět co vy na to."
- návrch:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Vypadá to úžasně Eudoro, rozhodně mi to musíš pořídit, jsi moc šikovná. Tatsuo podívej se taky." podala jsem mu návrch.
"řekni Eudoro co by jsi za to chtěla? A proč jsi šila zrovna pro mě?"
"řekni Eudoro co by jsi za to chtěla? A proč jsi šila zrovna pro mě?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Eudora
"Chtěla bych vám dělat švadlenku nebo třeba komornou na cesty nebo asistentku, jsem vám plně k službám." hluboce jsem se poklonila
"Chtěla bych vám dělat švadlenku nebo třeba komornou na cesty nebo asistentku, jsem vám plně k službám." hluboce jsem se poklonila
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vzal jsem si návrh a podíval jsem se na něj."To je úžasné vážně máš talent.Nechtěla by si navrhnout něco aj pro mě."Řekl jsem a mrkl na ni.
Shinobi
Eudora
"Díky, pro mě to není problém. Moc se za to stydím, ale přiznám se, že jsem vás hodnou chvíli sledovala a dala jsem si dohromady vaše oblíbené věci a udělala návrch."
"Díky, pro mě to není problém. Moc se za to stydím, ale přiznám se, že jsem vás hodnou chvíli sledovala a dala jsem si dohromady vaše oblíbené věci a udělala návrch."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"To koukám." vstala jsem a šla ke skříňce a hodila jí sametový sáček (100 ryo)
"Za každé šaty tohle dostaneš. Dej se do práce." a došla jsem přd stůl a opřela se o něj
"Za každé šaty tohle dostaneš. Dej se do práce." a došla jsem přd stůl a opřela se o něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Eudora
Chytila jsem váček a letmo se do něj podívala. uklonila jsem se
"Děkuji mnohokrát Lady. Naschledanou." kývla jsem i na toho chlapce a odešla pracovat na nových modelech (přesun)
Chytila jsem váček a letmo se do něj podívala. uklonila jsem se
"Děkuji mnohokrát Lady. Naschledanou." kývla jsem i na toho chlapce a odešla pracovat na nových modelech (přesun)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: