4 posters
Strana 14 z 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re:
Zasmála jsem se. ,,To je sice pravda, ale po ránu se spíše hodí čaj, káva nebo lehký džus." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uslyšela jsem hlas Hitomi. Vykoukla jsem ze zadní místnosti. "Ahoj." pozdravila jsem všechny.
Pak jsem svůj pohled upřela na Hitomi. "Co uděláš, když ti řeknu, že dávám výpověď?"
Pak jsem svůj pohled upřela na Hitomi. "Co uděláš, když ti řeknu, že dávám výpověď?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Půl páté ráno?" zeptala jsem se s nadějí v hlase. Otočila jsem se za dívčím hlasem.
,,Výpověď? Nande?" nechápala jsem.
,,Výpověď? Nande?" nechápala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
když uslyším rozhovory kole, odtrhnu se od Tora
"Ani se nenaděješ a je tu plno." usměju se na něj a pohladím ho po tváři
"Jakto že si ten blonďáček zase dává vodu? A proč chceš Shiz výpověď?" vyjedu hned
"Ani se nenaděješ a je tu plno." usměju se na něj a pohladím ho po tváři
"Jakto že si ten blonďáček zase dává vodu? A proč chceš Shiz výpověď?" vyjedu hned
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
,,Taky jsem zatím neudělala nic pořádného Shiz!" zavrtěla jsem hlavou. ,,Ale tahle práce je zajímavá..Nebo tě to tu nebaví?" zeptala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
seděl jsem a poslouchal jejich rozhovor a po té jsem si dovolil dodat
''myslím že všechny jste dobré, dáváte do toho své srdce, nezáleží na tom že se občas rozbije sklenička nebo se něco nepodaří, důležité je že do vaší práce vkládáte vaše srdce''
usmál jsem se
''myslím že všechny jste dobré, dáváte do toho své srdce, nezáleží na tom že se občas rozbije sklenička nebo se něco nepodaří, důležité je že do vaší práce vkládáte vaše srdce''
usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale také zálěží na tom jestli to děláš dobrovolně nebo s donucením." podívala jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Re:
Překvapeně jsem se na chlapce podívala. Usmála jsem se a přikývla. ,,Hai, myslím si to samé. Pokud to někoho baví, je nesmysl to vzdát, protože chvíli nemá co dělat nebo se něco nepovede." snažila jsem se Shiz podpořit, ale po její odpovědi jsem se zarazila.
,,Pokud jsem tě do něčeho nutila, tak se omlouvám, Shiz." uhnula jsem pohledem.
,,Pokud jsem tě do něčeho nutila, tak se omlouvám, Shiz." uhnula jsem pohledem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No vidíte. A když vám člověk dá věci a řekne tu budeš stát a odejde si... A navíc jsou ty šaty nepohodlné!" postěžovala jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
''myslím že by jste měla chodit v tom v čem vám to vyhovuje, pokud jdou kostýmy o tom aby jste byli hezké a ... přitažlivé, tak vám to bude slušet ve všem i v pytli od brambor''
zasmál jsem se
zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pytel od brambor...?" zamyslela jsem se. Musela jsem se zasmát nad představou, že bych měla na sobě pytel. "To raději bez toho pytle." smála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jsem Shiz, a nevykejte mi, prosím." usmála jsem se. Natáhla jsem k němu ruku na seznámení.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Povolení tohoto fóra: