Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
''ještě ale než půjdeme pomáhat, pověz mi jak se cítíš... popravdě''
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem se probudila "aaaah" protáhla jsem se a zívla si "nechápu jak jsem tak dlouho moohla spát spala jsem....ehm....jak dlouho ?" zapřemýšlela poté jsem vyšla z dřevěného domku a začala se procházet v hromadách sutin....neměla jsem jak pomoct doton nemovládám....suiton neovládám ani mokuton nemám...vlastně jsem nemohla dělat skoro nic a do těžké práce sem se moc neměla
Anonymní- Anonymní
Sklonila jsem hlavu. "Mám pocit, jako by mi na kůži plál oheň." nadechla jsem se, že budu pokračovat, ale mlčela jsem.
Anonymní- Anonymní
''nejlépe uděláš když se teď zotavíš''
takhle to nepůjde... musím na ní jinak
''Dnes když budeš pracovat bude tě všechno pálit a neuděláš tolik práce co by jsi udělala kdyby jsi byla zdravá takže zítra stihneš za den to co by jsi stihla třeba odedneška za tři dny, chápeš ?''
usmál jsem se
takhle to nepůjde... musím na ní jinak
''Dnes když budeš pracovat bude tě všechno pálit a neuděláš tolik práce co by jsi udělala kdyby jsi byla zdravá takže zítra stihneš za den to co by jsi stihla třeba odedneška za tři dny, chápeš ?''
usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
"Nemůžu nechat všechny pracovat." trvala jsem si na svým. Zase je všechno zničené, jako tehdy... Tenkrát jsem neudělala nic, nesmí se to opakovat! Sevřela jsem pěst. "Už tolikrát jsem přemáhala bolest. Nic to není."
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se.
Ksó... No nic, přes noc jsem toho moc nenaspala. Ani se nedivím, že teď jsem usnula. Protáhla jsem se a na chvíli přivřela oči. Když už jsem zase "stála pevně na zemi" pomalu jsem se pustila do další práce. Bylo toho hodně a měla čas. Vlastně jsem pořád měla čas... Sensei je zase někde pryč a když už ho vidím, tak zdrhne. Vlastně ho ani jako senseie neberu. Když jsme ho potřebovali a bojovali jsme tu samy, tak se ani neobjevil. Zvládli jsme to i bez něj... Alespoň svitek na kaiten nám mohl dát. Potřebujeme toho umět víc, abysme tomuhle zabránili. Ksó! Máme dar, ale nemáme prostředky pro jeho dostatečné využití. Věřím, že i Naomi, přestože dřív jsme jí nevěřili, nebo slepá Sayuri, by nás naučila víc.
Zahnala jsem nepříjemné myšlenky a oprášila si oblečení, aby se vedle mě vzápětí mohl zvednout další oblak prachu.
Ksó... No nic, přes noc jsem toho moc nenaspala. Ani se nedivím, že teď jsem usnula. Protáhla jsem se a na chvíli přivřela oči. Když už jsem zase "stála pevně na zemi" pomalu jsem se pustila do další práce. Bylo toho hodně a měla čas. Vlastně jsem pořád měla čas... Sensei je zase někde pryč a když už ho vidím, tak zdrhne. Vlastně ho ani jako senseie neberu. Když jsme ho potřebovali a bojovali jsme tu samy, tak se ani neobjevil. Zvládli jsme to i bez něj... Alespoň svitek na kaiten nám mohl dát. Potřebujeme toho umět víc, abysme tomuhle zabránili. Ksó! Máme dar, ale nemáme prostředky pro jeho dostatečné využití. Věřím, že i Naomi, přestože dřív jsme jí nevěřili, nebo slepá Sayuri, by nás naučila víc.
Zahnala jsem nepříjemné myšlenky a oprášila si oblečení, aby se vedle mě vzápětí mohl zvednout další oblak prachu.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Všimla jsem si, že se na jednom místě slušně práší. Aha. To je Shijin.
"Čau, jak to jde?" pravila jsem s lehce nepřítomným výrazem. Přeci jen mám hodně o čem přemýšlet a ostatní na tom asi nejsou jinak. Jsem jako praštěná.
"Čau, jak to jde?" pravila jsem s lehce nepřítomným výrazem. Přeci jen mám hodně o čem přemýšlet a ostatní na tom asi nejsou jinak. Jsem jako praštěná.
Anonymní- Anonymní
"Dobré odpoledne..." zamumlala jsem trochu nepřítomně, ale pak jsem trhla hlavou a vrátila se do reality.
"A běda ti, jestli se zeptáš, co je ne na něm dobrého, protože dnes ti nedokážu odpovědět." ušklíbla jsem se.
"A běda ti, jestli se zeptáš, co je ne na něm dobrého, protože dnes ti nedokážu odpovědět." ušklíbla jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Jenom jsem se ušklíbla, protože odpověď znám sama. Dobrého je na něm... nic...
"Neboj Shijin, já se radši neptám, protože se bojím, co bych se dozvěděla." povzdechla jsem si.
"Neboj Shijin, já se radši neptám, protože se bojím, co bych se dozvěděla." povzdechla jsem si.
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se na trám, který jsem se už hodnou chvíli snažila zvednou.
"Víš, já pořád nevím, jak se mám cítit. nebo spíš nevím, jestli tomu mám říkat bezmoc nebo strach." ušklíbla jsem se a zvedla oči k obloze.
"Prostě nevím..."
"Víš, já pořád nevím, jak se mám cítit. nebo spíš nevím, jestli tomu mám říkat bezmoc nebo strach." ušklíbla jsem se a zvedla oči k obloze.
"Prostě nevím..."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Mlčela jsem a sledovala sedící Shijin. Ruce jsem si překřížila na prsou a rozhlédla se po okolí.
"Hm. Asi nejsem ta pravá která ti to může říct. Já sama teď momentálně necítím vůbec nic. Myslela jsem, že se v tobě vyznám, ale včerejšek mi ukázal, že je opak pravdou." zastyděla jsem se. Co jsem to za sestru?
"Hm. Asi nejsem ta pravá která ti to může říct. Já sama teď momentálně necítím vůbec nic. Myslela jsem, že se v tobě vyznám, ale včerejšek mi ukázal, že je opak pravdou." zastyděla jsem se. Co jsem to za sestru?
Anonymní- Anonymní
Mávla jsem rukou.
"Mám strach jít se podívat, jestli to sídlo přežilo." zavrněla jsem a raději se jí nedívala do očí. Hlas jsem měla normální, ale v očích by bylo vidět, jak se cítím. Já ten pocit pojmenovat ani nechtěla... Zvedla jsem hlavu.
"Já vím, že už to přeháním, ale nedokážu se ovládat."
"Mám strach jít se podívat, jestli to sídlo přežilo." zavrněla jsem a raději se jí nedívala do očí. Hlas jsem měla normální, ale v očích by bylo vidět, jak se cítím. Já ten pocit pojmenovat ani nechtěla... Zvedla jsem hlavu.
"Já vím, že už to přeháním, ale nedokážu se ovládat."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Sídlo to asi těžko přežilo, ale vsadím se, že na jeho obnově se už pracuje." ušklíbla jsem se.
"Nemáš se zač omlouvat. Je lepší dát emocím volný průběh než to v sobě dusit." pravila jsem.
"Nemáš se zač omlouvat. Je lepší dát emocím volný průběh než to v sobě dusit." pravila jsem.
Anonymní- Anonymní
Rozesmála jsem se.
"Kunoichi přece nebrečí." ušklíbla jsem se a do věty vložila tolik sarkasmu, kolik se ho tam vešlo.
"Ale nechme toho a pojďme něco dělat." dodala jsem spěšně a trám, na kterém jsem před chvílí seděla se pokusila zvednou a odtáhnout kuse dál. Ne že by mi to zrovna šlo...
"Kunoichi přece nebrečí." ušklíbla jsem se a do věty vložila tolik sarkasmu, kolik se ho tam vešlo.
"Ale nechme toho a pojďme něco dělat." dodala jsem spěšně a trám, na kterém jsem před chvílí seděla se pokusila zvednou a odtáhnout kuse dál. Ne že by mi to zrovna šlo...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Prý že nebrečí... kdybys věděla...
Sledovala jsem její počínání a začala se chechtat. Přišlo mi to ohromně vtipné.
"A co jako chceš s tím trámem dělat? Prosímtě, nech tohle nějakým hromotlukům. My nejsme typy co disponují hrubou fyzickou silou."
Sledovala jsem její počínání a začala se chechtat. Přišlo mi to ohromně vtipné.
"A co jako chceš s tím trámem dělat? Prosímtě, nech tohle nějakým hromotlukům. My nejsme typy co disponují hrubou fyzickou silou."
Anonymní- Anonymní
Vrhla jsem na ní uražený pohled, ale v očích mi svítily šibalské jiskry.
Pustila jsem ten trám a zase se na něj posadila.
"Koncekonců, kdo řekl, že máme odklízet i tak pohodlné lavičky?"
Pustila jsem ten trám a zase se na něj posadila.
"Koncekonců, kdo řekl, že máme odklízet i tak pohodlné lavičky?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Probodávala jsem ji pohledem. To je celá ona. Všechno okecá.
"Kdo to řekl? Jedním slovem nikdo." pravila jsem a posadila se.
"Kdo to řekl? Jedním slovem nikdo." pravila jsem a posadila se.
Anonymní- Anonymní
"Co teď?" zeptala jsem se a snažila se, aby to vyznělo úplně klidně.
"Mistra nemáme... "
"Mistra nemáme... "
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pokrčila jsem rameny.
"Nevím, neřeším. Zase se někde objeví a vrazí nám svitky. Možná." zamumlala jsem neurčitě.
"Stejně bychom měly chvíli odpočívat. Ještě nás čeká hodně práce a po těch bojích jsme unavené."
"Nevím, neřeším. Zase se někde objeví a vrazí nám svitky. Možná." zamumlala jsem neurčitě.
"Stejně bychom měly chvíli odpočívat. Ještě nás čeká hodně práce a po těch bojích jsme unavené."
Anonymní- Anonymní
"Já ne, půl dne jsem prospala. Narozdíl od toho jsem krom několika hodin byla vzhůru celou noc." ušklíbla jsem se. To mi není moc podobné. Většinou usnu všude a za každých okolností...
"Ale i kdybych chtěla s nějakou technikou začít, nemá mi kdo dát svitek a Hokageho teď otravovat nechci..."
"Ale i kdybych chtěla s nějakou technikou začít, nemá mi kdo dát svitek a Hokageho teď otravovat nechci..."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: