Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
objevil sem se na jednom domu viděl sem jak tam bojují s nějakýma chlápkama kteří ovládaj bariéru hodil sem jim za záda kunai potom s epoužil Hirashin no jutsu jednoho sem odkopl pryč skočil na něj a odhodil ho co nejdal od toho druhýho potom sem udělal obranou pozici a snažil se aby neprošel
Anonymní- Anonymní
Státečně jsem se vyhnula, ale vlna mě odhodila stranou. Zařvala jsem. Vyplyvla jsem další lávu.
Anonymní- Anonymní
Tendou
Vznášal som sa nad dedinou a hlasno zvolal:
"Bojujete statočne, Orochimaru to vie oceniť, napriek tomu ste však utrpeli straty. Ak budete klásť odpor, všetci jeden po druhom umriete, to si však neželám. Orochimaru je milosrdný, prikazujem svojej armáde, aby sa okamžite stiahla. Na svitanie budeme opäť pokračovať, naložte dôstojne so svojimi mŕtvymi, ošetrite ranených. Toto ešte nie je koniec."
Po odznení týchto múdrych viet som sa vytratil.
Vznášal som sa nad dedinou a hlasno zvolal:
"Bojujete statočne, Orochimaru to vie oceniť, napriek tomu ste však utrpeli straty. Ak budete klásť odpor, všetci jeden po druhom umriete, to si však neželám. Orochimaru je milosrdný, prikazujem svojej armáde, aby sa okamžite stiahla. Na svitanie budeme opäť pokračovať, naložte dôstojne so svojimi mŕtvymi, ošetrite ranených. Toto ešte nie je koniec."
Po odznení týchto múdrych viet som sa vytratil.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na jednom domě, v ruce jsem měl Enmu.
Ta zkáza...Kde je Assasin-chan!?
Ta zkáza...Kde je Assasin-chan!?
Anonymní- Anonymní
[Taku, tohle se ti jentak nepovede jsou oba S ranky a díky tomu fialovému na zádech mají přehled, trošku horší než s byakuganem xD Ale, ty, když se tady objevíš a uděláš tohle, to ti neprojde. Kdybys to aspoň udělal ve více tazích xD]
Jakmile se Taku objevil za zády Mikana, Akako ho skopl, zaklekl ho a začal do něj bušit pravou rukou.
Shizuky lávové kousky dál letěly na Mikana. V pravé ruce se ozval jakýsi zvuk.
Zvedl jsem ruku a začal stříkat silný proud vody, tím jsem lávu změnil na kámen, který mě potom smetl. "Kso!"
Akako se zvedl od Takua. Společně jsme utekli pryč, bariera se znova aktivovala a nebylo možné nás zastavit.
Jakmile se Taku objevil za zády Mikana, Akako ho skopl, zaklekl ho a začal do něj bušit pravou rukou.
Shizuky lávové kousky dál letěly na Mikana. V pravé ruce se ozval jakýsi zvuk.
Zvedl jsem ruku a začal stříkat silný proud vody, tím jsem lávu změnil na kámen, který mě potom smetl. "Kso!"
Akako se zvedl od Takua. Společně jsme utekli pryč, bariera se znova aktivovala a nebylo možné nás zastavit.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Když jsem slyšela ta slova, udělalo se mi zle. Tohle není konec? Nestačilo to už? Posadila jsem se do stínu Kizoku a přitáhla si nohy blíž k tělu.
Sledovala jsem co se děje předemnou. Opět jsem aktivovala byakugan. Když to bude nutné, zasáhnu. Ostatní jsou poranění mnohem hůř a nevzdávají se.
Náhle všichni nepřátelé zmizeli... co to má znamenat?
Sledovala jsem co se děje předemnou. Opět jsem aktivovala byakugan. Když to bude nutné, zasáhnu. Ostatní jsou poranění mnohem hůř a nevzdávají se.
Náhle všichni nepřátelé zmizeli... co to má znamenat?
Anonymní- Anonymní
Ninjové se stáhly. Neváhala jsem a znovu jsem pomalu k Shizuce vyslala písek, aby ji zajal a nemohla se pohnout. Došla jsem až k ní. Démonní plášť ji obklopoval.
Myslíš si snad, že jí dokážeš pomoct? Vzpomeň si na sebe! Nebýt Hokageho..
Povzdechla jsem si a pak to díky Shukakovi vycítila, když se písek dotkl pláště. To, co jsem si myslela se potvrdila. Shizuka byla Yonbiho jinchuuriky.
"Prosím poslouchej mě.." Řekla jsem a doufala, že je stále při smyslech. Že ji neovládl naplno.
Myslíš si snad, že jí dokážeš pomoct? Vzpomeň si na sebe! Nebýt Hokageho..
Povzdechla jsem si a pak to díky Shukakovi vycítila, když se písek dotkl pláště. To, co jsem si myslela se potvrdila. Shizuka byla Yonbiho jinchuuriky.
"Prosím poslouchej mě.." Řekla jsem a doufala, že je stále při smyslech. Že ji neovládl naplno.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Jeho hlas se rozléhal.
"Co se to stalo? Proč sakra zmizel. Shizuko!!! Mokuton no jutsu!!"
"Co se to stalo? Proč sakra zmizel. Shizuko!!! Mokuton no jutsu!!"
Anonymní- Anonymní
Zbytky shinobi z Oto posbíraly mrtvé a rozeběhly se zpátky.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hokage-sama.." Překvapeně jsem se za hlasem Hokageho otočila. "Nevím to jistě, ale podle toho pláště ji posedl Yonbi.." Řekla jsem mu.
"Doufám, že bude v pořádku." Dodala jsem do ticha, ale pak se zeptala. "Jak to vypadá? Stáhly se?" Zeptala jsme se potom.
"Doufám, že bude v pořádku." Dodala jsem do ticha, ale pak se zeptala. "Jak to vypadá? Stáhly se?" Zeptala jsme se potom.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Když mě Yoko chytila do písku začala jsem sebou vrtět. Pak někdo na mě mluvil. Zařvala jsem.
Pak jsem uslyšela Alexin hlas. Snažila jsem se potlačit v sobě Yonbiho, ale nešlo mi to. Byla jsem příliš slabá.
Pak jsem uslyšela Alexin hlas. Snažila jsem se potlačit v sobě Yonbiho, ale nešlo mi to. Byla jsem příliš slabá.
Anonymní- Anonymní
"Ustupte!!" v běhu jsem rychle dělal další pečetě.
"Hokage shiki jijun jutsu: Kakuan nitten suishu!!" Shizuku obklopilo další dřevo.
Kso, tohle bude poslední věc,, kterou udělám. přiskočil jsem k Shizuce a dal ji na hruď dlaň. Odskočil jsem a mezi námi vzniklo čakrové spojení.
Čakra se pomalu zatahovala zpět a já oddechoval. Na mé levé ruce se sharingany pohybovaly.
"Hokage shiki jijun jutsu: Kakuan nitten suishu!!" Shizuku obklopilo další dřevo.
Kso, tohle bude poslední věc,, kterou udělám. přiskočil jsem k Shizuce a dal ji na hruď dlaň. Odskočil jsem a mezi námi vzniklo čakrové spojení.
Čakra se pomalu zatahovala zpět a já oddechoval. Na mé levé ruce se sharingany pohybovaly.
Anonymní- Anonymní
[Ještě znovu? Zítra...?]
Neměl jsem v podstatě žádnou už čakru, prohlížel jsem si zkázu okolo mě.
Postavil jsem se.
Neměl jsem v podstatě žádnou už čakru, prohlížel jsem si zkázu okolo mě.
Postavil jsem se.
Anonymní- Anonymní
Yonbiho čakra se pomalu vracela zpátky. (to zní divně xD)
Celé tělo jsem měla od čakry spálené. "Alex..." zašeptala jsem a omdlela.
Celé tělo jsem měla od čakry spálené. "Alex..." zašeptala jsem a omdlela.
Anonymní- Anonymní
Hokage je tu. Díky bohu vypadá v pořádku... Tedy až...
Sledovala jsem jeho přinejmenším velmi zvláštní ruku. Co... co to sakra je? Víc pozornosti jsem tomu však nevěnovala. Sledovala jsem jak je na tom Shiz. Viděla jsem, jak je její čakra pomalu potlačována.
"Kizoku, ještě jednou arigato. Bez tebe bych to nezvládla zdaleka tak dobře."
Nechala jsem orla zmizet.
Sledovala jsem jeho přinejmenším velmi zvláštní ruku. Co... co to sakra je? Víc pozornosti jsem tomu však nevěnovala. Sledovala jsem jak je na tom Shiz. Viděla jsem, jak je její čakra pomalu potlačována.
"Kizoku, ještě jednou arigato. Bez tebe bych to nezvládla zdaleka tak dobře."
Nechala jsem orla zmizet.
Anonymní- Anonymní
"Je to trochu blbý, ale mám dva dotazy. Assasine-chan, co tvoje ruka, a je tu někde lékař? Ta slečna potřebuje ošetřit." řeknu ironicky a ušklíbnu se.
Anonymní- Anonymní
"Hned!" seskočil jsem ze střechy a přiběhl k Shizuce. Prohlédl jsem si ji, použil jsem Shosen jutsu a začal léčit. Hmm.. něco mi o tom Tsunade říkala, tak se mi snad podaří ji vyléčit.
"Jen se chvíli nehýbej." řekl jsem klidným hlasem.
"Jen se chvíli nehýbej." řekl jsem klidným hlasem.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Zůstaval jsem dál na střeše a díval se co se děje dole. Pak mi pohled spadl na Hokageho ruku. Chvíli jsem se na ni díval a pak jsem jen čekal co bude dál.
Anonymní- Anonymní
Zamotala se mi hlava a jen jsem si sedl na sutinu domu.
"Sasuke... To je dlouhý příběh. Teď momentálně, jsem skoro bez čakry..Jak se vedlo vám?"
"Sasuke... To je dlouhý příběh. Teď momentálně, jsem skoro bez čakry..Jak se vedlo vám?"
Anonymní- Anonymní
Sakra su blbec skoušet takové volovinybodl sem se ho stehna kunaiem a několikrát s ním zatočil abych měl nějaký trest za svoji hloupost
Anonymní- Anonymní
"Seito..Jsi pěknej amatér." vydechl jsem a podíval se na střechu.
Pak se mi zatočila hlava a já upadl jsem do bezvědomí.
Pak se mi zatočila hlava a já upadl jsem do bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Po nějaké době léčení se zdála být v pořádku a akorát usnula únavou. Ani se jí nedivím. "Myslím, že bude v pohodě, akorát potřebuje hodně odpočinku. Asi bude nejlepší ji odnést někam do bezpečí, aby si tam aspoň na chvíli lehla."
Sáhl jsem pod plášť a vytáhl roli obvazů, dezinfekci. Natřel jsem jí ty nejvíce popálená místa a pomalu jsem je zavázal.
Sáhl jsem pod plášť a vytáhl roli obvazů, dezinfekci. Natřel jsem jí ty nejvíce popálená místa a pomalu jsem je zavázal.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: