Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"No, to pak zjistíš." mrknul jsem na Alliiho.
"Tsunade-sama to plánovala, už dlouho, od té doby, co jsem se jí zmínil o Orochimarovi. Je to moje chyba, omlouvám se."
"Tsunade-sama to plánovala, už dlouho, od té doby, co jsem se jí zmínil o Orochimarovi. Je to moje chyba, omlouvám se."
Anonymní- Anonymní
"Není to vaše chyba, Hokage-sama. Ona věděla, co dělá a plánovala to dopředu. Vy jste to nemohl ovlivnit, nenechala by vás s ním bojovat, tak jako tak," úsměvně jsem na něj mrkl a podíval se na klony.
"Práce hotová !" všichni naráz ukázaly zdvižený palec a vypařily se.
"Práce hotová !" všichni naráz ukázaly zdvižený palec a vypařily se.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Hm, možná máš pravdu, já jsem neudělal nic správně. pořídil jsem si tohle," zvednu levou ruku.
"Protože jsem chtěl Orochimara zabít. Místo toho, jsem ztratil sedm očí, a nechal, ať zničí Konohu, ale Tsunade-sama, to vymyslela dobře. Takhle se rinnegan ztratil navždy."
"Protože jsem chtěl Orochimara zabít. Místo toho, jsem ztratil sedm očí, a nechal, ať zničí Konohu, ale Tsunade-sama, to vymyslela dobře. Takhle se rinnegan ztratil navždy."
Anonymní- Anonymní
Zostal som stáť pri jednom dome, ktorý tu bol vytvorený. Pozoroval som Hokageho a toho pri ňom. Kradol sharingany, zabíjal Uchihov. Ruku som zovrel v päsť. Zetsu... mal pravdu.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem přicházela k Hokage. Prohlížela jsem si nově vybudované domy. A do toho poslouchala Miyu a jeho brblání. Po očku jsem koukala, zda je Infi s námi.
Miyu
"Nejsem na tyhle dlouhé pochody stavěný. Vážně ne... kolikrát mi hrozně lupou klouby ale tak že mě to budí ze spaní... to by jeden nevěřil."
Miyu
"Nejsem na tyhle dlouhé pochody stavěný. Vážně ne... kolikrát mi hrozně lupou klouby ale tak že mě to budí ze spaní... to by jeden nevěřil."
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem mlčel a přemýšlel.. pak jsem se podíval na tu ruku. To je asi Izanagi..
"Udělal jste to správně, Hokage-sama. Lépe jste to udělat nemohl, nešlo to. A Tsunade-sama také, i když mě to mrzí."
"Udělal jste to správně, Hokage-sama. Lépe jste to udělat nemohl, nešlo to. A Tsunade-sama také, i když mě to mrzí."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Heh..." Zašklebil jsem se na Staříkův komentář.
Doběhl jsem Mikomi a Staříka a držel s nimi krok.
Když jsme došli k Hokagemu tak jsem pozdravil Alliiho a prohlásil.
"Mise splněna Hokage-sama! Miyu byl bezpečně doprovoděn."
Doběhl jsem Mikomi a Staříka a držel s nimi krok.
Když jsme došli k Hokagemu tak jsem pozdravil Alliiho a prohlásil.
"Mise splněna Hokage-sama! Miyu byl bezpečně doprovoděn."
Anonymní- Anonymní
"Hm..snad máš pravdu. ÁÁ super! Miyu-san, dlouho jsme se neviděli." přiskočil jsem ke staviteli.
Anonymní- Anonymní
Už sa to tu nejako hemží tými všelijakými... Odtrhol som oči od tej ruky... ruky, ktorá patrí nám. Pomalým krokom som išiel do "ulíc."
Anonymní- Anonymní
Jo... bezpečně ale po psychické i fyzické stránce jsem naprosto grogy... Zranění mi nevadí, ale komentáře toho... toho... grrr... protočila jsem oči.
"Hai Hokage-sama. Mise úspěšná." usmála jsem se.
K čertu, už si ho vemte jen ať ho nemusím poslouchat... to jeho věčné brblání.
Miyu
"Aaa náš starý dobrý Hokage! No jo, už je to dávno, to jsme byli ještě mladíci. Ne že bych si stěžoval, ale ty žaludeční šťávy dokážou člověka pěkně potrápit... No pryč od toho. Co můžu pro Konohu udělat?"
"Hai Hokage-sama. Mise úspěšná." usmála jsem se.
K čertu, už si ho vemte jen ať ho nemusím poslouchat... to jeho věčné brblání.
Miyu
"Aaa náš starý dobrý Hokage! No jo, už je to dávno, to jsme byli ještě mladíci. Ne že bych si stěžoval, ale ty žaludeční šťávy dokážou člověka pěkně potrápit... No pryč od toho. Co můžu pro Konohu udělat?"
Anonymní- Anonymní
"No, měl by ste pomoci postavit bránu. Jak je znám, tak ji postaví určitě špatně." zašklebil jsem se.
"Jinak děkuji, jak to probíhalo?" podívám se na Mikomi.
"Jinak děkuji, jak to probíhalo?" podívám se na Mikomi.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý.. Ahoj Mikomi, Infi. Jste v pohodě, vypadáte utahaně. Nepotřebujete někdo lékařskou pomoc? Vypadá to, že byl nějaký nepřátelský odpor."
Oba dva jsem si je prohlížel, pak jsem zrakem přeletěl na staříka a zaujal mě jeho klobouk, nebo co to je.
Oba dva jsem si je prohlížel, pak jsem zrakem přeletěl na staříka a zaujal mě jeho klobouk, nebo co to je.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Miyu
"Hokage-sama, neříkejte, že jste na to pustil ty koumáky... Ninjové jsou dobří v boji, ale vůbec bych se nedivil, kdyby ta brána nešla otevřít..."
Mikomi:
Sledovala jsem, jak se Miyu rozeběhl směrem k naší bráně. Pak jsem se zase věnovala Hokage.
"Šlo to více méně skvěle, do doby, kdy se dva shinobi nepokusili pomstít smrt Orochimara. No, jelikož tu stojíme, tak marně." dodala jsem a nechtěla to příliš rozpatlávat.
"Mimochodem nestihla jsem vám říct ještě jednu věc, kterou jsem vysledovala se svým orlem před útokem na Konohu."
Sice je to už těžce neaktuální ale je dobré to vědět..
"Ahoj Allii... No pomlácení jsme byli slušně. Ale snad mi postačí pořádný odpočinek, protože jsem téměř bez čakry." ušklíbla jsem se.
"Hokage-sama, neříkejte, že jste na to pustil ty koumáky... Ninjové jsou dobří v boji, ale vůbec bych se nedivil, kdyby ta brána nešla otevřít..."
Mikomi:
Sledovala jsem, jak se Miyu rozeběhl směrem k naší bráně. Pak jsem se zase věnovala Hokage.
"Šlo to více méně skvěle, do doby, kdy se dva shinobi nepokusili pomstít smrt Orochimara. No, jelikož tu stojíme, tak marně." dodala jsem a nechtěla to příliš rozpatlávat.
"Mimochodem nestihla jsem vám říct ještě jednu věc, kterou jsem vysledovala se svým orlem před útokem na Konohu."
Sice je to už těžce neaktuální ale je dobré to vědět..
"Ahoj Allii... No pomlácení jsme byli slušně. Ale snad mi postačí pořádný odpočinek, protože jsem téměř bez čakry." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Dva lidé od Orochimara? Budeme muset něco udělat z Otogakure. Prachy vám dám později. Vidíte, jak na tom jsme." smutně jsem se pousmál. Pak mě zaujalo to, co Mikomi dále říkala.
"Ano? Copak."
"Ano? Copak."
Anonymní- Anonymní
"Ale bojovala si skvěle, nebýt tam Kizoku tak je Miyu už asi pod kytičkama."
Usmál jsem se a pokračoval.
"Mikomi má pravdu, nic se nám nestalo, jen potřebuju jít na kuťe a ráno zase pomůžu dostat Konohu do svého původního stavu."
Usmál jsem se a pokračoval.
"Mikomi má pravdu, nic se nám nestalo, jen potřebuju jít na kuťe a ráno zase pomůžu dostat Konohu do svého původního stavu."
Anonymní- Anonymní
"Dobře, kdyby něco. Budu tu," ušklíbl jsem se a poslouchal, co Mikomi řekne.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nadechla jsem se a k lidem od Orochimara jsem se už nevyjadřovala.
"Jde o to, že se nám po Konoze potulovali tři lidé z Iwagakure. Nechala jsem vám v kanceláři blok s kresbama jednoho z nich. Zaznamenával si místa v Konoze. No, vzhledem k tomu co se stalo to už stejně není aktuální. Můj orel si navíc povšiml, že ten muž přivolával krtka, který hloubil tunely okolo našich hradeb. Jen jsem chtěla abyste o tom věděl."
"Jde o to, že se nám po Konoze potulovali tři lidé z Iwagakure. Nechala jsem vám v kanceláři blok s kresbama jednoho z nich. Zaznamenával si místa v Konoze. No, vzhledem k tomu co se stalo to už stejně není aktuální. Můj orel si navíc povšiml, že ten muž přivolával krtka, který hloubil tunely okolo našich hradeb. Jen jsem chtěla abyste o tom věděl."
Anonymní- Anonymní
Iwagakure?! To není zrovna pozitivní zpráva..
"Hokage-sama, nebylo by moudré později někoho poslat do Iwagakure a zjistit o co šlo?" podíval jsem se na Hokageho a stále nad tím přemýšlel.
"Hokage-sama, nebylo by moudré později někoho poslat do Iwagakure a zjistit o co šlo?" podíval jsem se na Hokageho a stále nad tím přemýšlel.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Infi, můžeš si vzít můj Pokoj. Můj dům to přežil." kývnul jsem na Infiho.
Nevadí, nemusím spát, Nespal jsem v noci. tak nemusím spát zas.
"Díky Mikomi, ty tunely už asi nebudou aktuální." ušklíbl jsem se.
Tak Iwa..Zajímavé. "Hai, to ano.." (Nechte mě už odepsat!! xD)
Nevadí, nemusím spát, Nespal jsem v noci. tak nemusím spát zas.
"Díky Mikomi, ty tunely už asi nebudou aktuální." ušklíbl jsem se.
Tak Iwa..Zajímavé. "Hai, to ano.." (Nechte mě už odepsat!! xD)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a kývnul jsem na pozdrav všem přítomným. ,,Dobré zprávy. Hradby hotové a brána bude taky."
Anonymní- Anonymní
Všimol som si Seita, nedalo mi, musel som sa pod maskou uškrnúť. Takže to decko prežilo? Škoda... mohol by som to však napraviť... Prešiel som kúsok ďalej a oprel sa o dom.
Anonymní- Anonymní
"A kde budete spát vy? Já tu mám spoustu volné plochy na to abych někde rozbil tábor."
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: