Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Učení stejně musí počkat, než nebudou ulice v tak havarijním stavu... respektive až budou ulice znovu postaveny. Až se vrátí obyvatelé do Konohy z evakuačního úkrytu a začne tu trochu normální režim." zakončila jsem myšlenku.
Anonymní- Anonymní
"Hai, ale byla bych klidnější, kdybych zvládla ještě alespoň jedno Jutsu." A nebo dvě, tři... Však se znám...
"Doufám, že listy vyrostou brzy, protože energie zrovna na rozdávání po tomhle pohledu nemám."
"Doufám, že listy vyrostou brzy, protože energie zrovna na rozdávání po tomhle pohledu nemám."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Když byly postaveny základy dalšího domu musela jsem se pousmát. Práce šli poměrně rychle. Znovu jsem pokynula písku, aby zvedl jedno dřevo či trám a přenesl ho k jednomu ninjovi. Tak to jsem to znovu opakovala dokola.
Začínám to dělat automaticky. Není se čemu divit, když jsem nad tím strávila celé dopoledne.
Povzdechla jsem si a odhrnula si vlasy z očí. Pak jsem se znovu pustila do práce. Aspoň, že díky písku mohu něco udělat. Bez něj bych ty trámy těžko unesla.
Začínám to dělat automaticky. Není se čemu divit, když jsem nad tím strávila celé dopoledne.
Povzdechla jsem si a odhrnula si vlasy z očí. Pak jsem se znovu pustila do práce. Aspoň, že díky písku mohu něco udělat. Bez něj bych ty trámy těžko unesla.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Někdy nám tu místo listů raší plevel." zavrčela jsem.
"Na množství technik nezáleží. To co máš by ses měla naučit efektivněji využívat. Což je tvoje slabina pokud se nepletu." sladce jsem se usmála jako psychopat a z prstů nechala vytvořit čakrové jehly.
"Na množství technik nezáleží. To co máš by ses měla naučit efektivněji využívat. Což je tvoje slabina pokud se nepletu." sladce jsem se usmála jako psychopat a z prstů nechala vytvořit čakrové jehly.
Anonymní- Anonymní
"Hmm... Myslíš, že po ráně Shukuukenem nebo Juukenem by se ten trám rozpadl?" zeptala jsem se a dělala, že její poznámku jsem neslyšela.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Nerozpadl, nemá orgány ani nervová zakončení. Nemůžeš mu způsobit vnitřní krvacéní ani ho paralyzovat."
Protočila jsem oči v sloup a dál se tvářila jako psychopat.
Protočila jsem oči v sloup a dál se tvářila jako psychopat.
Anonymní- Anonymní
Po obhlídce vesnice jsem se vrátil.
"Zííív...celou noc jsem obcházel vesnici..Minna!" zakřičel jsem.
"Všichni nahoru z kráteru!! Bude se to zvedat. Přeci nemůžeme to nechat tady dole." pousmál jsem se a utáhl čelenku.
Tak, ukaž se..Neschopný Hokage.
"Zííív...celou noc jsem obcházel vesnici..Minna!" zakřičel jsem.
"Všichni nahoru z kráteru!! Bude se to zvedat. Přeci nemůžeme to nechat tady dole." pousmál jsem se a utáhl čelenku.
Tak, ukaž se..Neschopný Hokage.
Anonymní- Anonymní
Zvedat? No nazdar... Podívala jsem se na Shijin a šla se uklidit na okraj, do bezpečné vzdálenosti. To jsem zvědavá...
Anonymní- Anonymní
"Ale my narozdíl od něj ano." ušklíbla jsem se a odrazila se od trámu a po chvíli stála pár metrů od Mikomi.
V mém pohledu bylo něco obdivného. Sledovala jsem ten kráter. Heh... Nechápu jak to někdo může dokázat, ale věřím, že Hokage-sama to dokáže... Pousmála jsem se. Alespoň to tu konečně bude zase připomínat tu Konohu, kterou známe.
V mém pohledu bylo něco obdivného. Sledovala jsem ten kráter. Heh... Nechápu jak to někdo může dokázat, ale věřím, že Hokage-sama to dokáže... Pousmála jsem se. Alespoň to tu konečně bude zase připomínat tu Konohu, kterou známe.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vyskákal jsem nahoru. No, to bude zajímavé. Pomyslel jsem si a podíval se na ten obrovský kráter.
Anonymní- Anonymní
"Je tu někde Yoko? Máš víc čakry, zvládneš toho dvakrát víc než já." ušklíbnul jsem se. UDělal jsem pečetě.
Aspoň si nemusím hrát na zraněného. podíval jsem se na zavázanou, levou ruku.
Aspoň si nemusím hrát na zraněného. podíval jsem se na zavázanou, levou ruku.
Anonymní- Anonymní
Přestal jsem s pomáháním a odskákal jsem k Hokagemu.
Toto bude zajímavé.
Toto bude zajímavé.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Rychle jsem k Hokagemu přispěchala a čekala na jeho povel. Tak trošku jsem věděla, co chystá, ale potřebovala jsem se ujistit. "Hai, jsem zde Hokage-sama.." Pousmála jsem se a sledovala ostatní ninji, kteří se přesunuli nahoru.
Shinobi
"Super, takže..Yoko, oba umíme jutsu Doryuu joheki. S tímto jutsu, můžeme zvednout kráter. Pak se vrhneme na hradby, tady s Alliim." kývnul jsem na něj.
"Takže..Pusťme se do toho! Doton: Doryuu Joheki!"
"Takže..Pusťme se do toho! Doton: Doryuu Joheki!"
Anonymní- Anonymní
"Hai.." Přikývla jsem. Věděla jsem, že s pomocí Shukakovi chakry, dokážu postavit těch zdí, co nadzvednou kráter víc.
Soustředila jsem se a až když jsem zacítila Shukakovu chakru dokončila jsem poslední pečeť.
"Doton: Doryuu Joheki!"
Před zdí, kterou vytvořil Hokage se objevili dvě další.
Soustředila jsem se a až když jsem zacítila Shukakovu chakru dokončila jsem poslední pečeť.
"Doton: Doryuu Joheki!"
Před zdí, kterou vytvořil Hokage se objevili dvě další.
Shinobi
Ts.. Podíval jsem se na Yoko, jak zvedla dvě zdi.
"Doton: Doryuu joheki!"
Zeď se nasoukala na tu další.
"Doton: Doryuu Joheki!!"
"Doton: Doryuu joheki!"
Zeď se nasoukala na tu další.
"Doton: Doryuu Joheki!!"
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se, ale stále ty zdi nestačili. Kráter nebyl dostatečně zvednutý.
"Doton: Doryuu Joheki" Zvedla se další zeď, těsně vedle té předchozí. Znovu jsem poskládala stejné pečetě. "Doton: Doryuu Joheki!"
Zvedla jsem další zeď, ale přesto tam stále zůstávalo místo na poslední. Podívala jsem se na Hokageho, jestli si skládal pečetě. Tentokrát si pečetě nechystal. "Doton: Doryuu joheki!" Postavila se poslední zeď a kráter byl pevně zvednutý.
Kdyby nebylo Shukaka zvládla bych postavit tak jednu..
Pomyslela jsem si a čekala, jestli teď půjdeme na ty hradby.
"Doton: Doryuu Joheki" Zvedla se další zeď, těsně vedle té předchozí. Znovu jsem poskládala stejné pečetě. "Doton: Doryuu Joheki!"
Zvedla jsem další zeď, ale přesto tam stále zůstávalo místo na poslední. Podívala jsem se na Hokageho, jestli si skládal pečetě. Tentokrát si pečetě nechystal. "Doton: Doryuu joheki!" Postavila se poslední zeď a kráter byl pevně zvednutý.
Kdyby nebylo Shukaka zvládla bych postavit tak jednu..
Pomyslela jsem si a čekala, jestli teď půjdeme na ty hradby.
Shinobi
"Sakra Assasine bacha ne mě nehodlám zase chcípnout !!!" běžela jsem dál
Anonymní- Anonymní
"Tak, a je to." odhrnul jsem si vlasy z čela.
"Teď se můžete přesunout zpět a začít pracovat. Já budu vytvářet další a další domy a krámy...Sasuke, Yoko a Allii, může i Seito, budete vytvářet hradby. Yoko použije písek, Allii/Seito suiton, Sasuke to vše nechá ztvrdnout. Vlastně, může i Naomi." ušklíbl jsem se.
"Mokuton: renchuuka no jutsu!"
"Teď se můžete přesunout zpět a začít pracovat. Já budu vytvářet další a další domy a krámy...Sasuke, Yoko a Allii, může i Seito, budete vytvářet hradby. Yoko použije písek, Allii/Seito suiton, Sasuke to vše nechá ztvrdnout. Vlastně, může i Naomi." ušklíbl jsem se.
"Mokuton: renchuuka no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
"Hai, tak Yoko. Asi začneme.." usmál jsem se a koukal na nově "rostoucí" domy, pod Assasinovou technikou.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Pozoroval jsem znovuzrození Konohy. Tedy... tomuhle říkám pořádné jutsu... kam se hrabu já. Poupravil jsem si náplast na ksichtě. Zatracení doktoři... Ti mě zřídili ještě mnohem víc než ti co na nás zaútočili. Vstal jsem a procházel se. Šlo to špatně, jelikož jsem vypadal spíš jako mumie. Ano, přiznám se. Schytal jsem to tím ohněm. Já debil myslel, že je to jen neškodná barva. Můžu být rád, že mi to nezničilo účes.
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: