Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Meč jsem odstranil z jeho hrudi a zastrčil zpět.
"Kai!" zrušil jsem Izanagi. Zůstali mi jenom tři sharingany.
"Kai!" zrušil jsem Izanagi. Zůstali mi jenom tři sharingany.
Anonymní- Anonymní
Zrazu som sa ocitol privalený k zemi kusom dreva. Pozrel som sa na oblohu a tam sa začalo niečo skladať. Sakra to nieje nič dobré!!
Anonymní- Anonymní
"Eh.." padl jsem k zemi mrtvý. A CHibaku tensei se roprářilo na prach.
Anonymní- Anonymní
Ponta prišiel ku Shinjimu a odvalil z neho ten kus dreva preč.
Skočil som ku Assasinovi: "Výborná práca"
Skočil som ku Assasinovi: "Výborná práca"
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem z tlamy:a konečně už nebude používat ty svoje techniky.
Anonymní- Anonymní
Zhluboka jsem se nadechla. Třásla jsem se. Přála jsem si, aby to už skončilo.
Anonymní- Anonymní
Pískla jsem a přiletěl Kizoku. Zabral zobákem a dřevo ze mně odlomil. Seděla jsem na zemi a nevěřícně koukala kolem sebe. Teprve teď to všechno pořádně vnímám. Z Konohy jsou jen trosky, ale my přežili...
Arigato Hokage-sama.
Rozhlédla jsem se. Kolem byla spousta mrtvých těl.
Je to už konec?
Arigato Hokage-sama.
Rozhlédla jsem se. Kolem byla spousta mrtvých těl.
Je to už konec?
Anonymní- Anonymní
"Díky. Kde se tu bereš?" podíval jsem se na tu spoušť kolem.
"Minna!? Jste všichni v pořádku!?"
"Minna!? Jste všichni v pořádku!?"
Anonymní- Anonymní
Pozriem na zviera ktoré ma vyslobodilo. Díky...medved Poviem a pohladím ho a bežím k ostatným.
Anonymní- Anonymní
Assasine je tu ešťe stále nebezpečenstvo.Mnohí členovia konohy sú ešťe stále v ohrození.
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem se třásla. Měla jsem nepřítomný výraz. Zavřela jsem oči. Po tváři mi stékaly slzy.
Anonymní- Anonymní
"Evereste...Vím." kývnul jsem na něj a šel k Taikimu.
"Co se stalo Shizuce? Mám ji vyléčit?"
"Co se stalo Shizuce? Mám ji vyléčit?"
Anonymní- Anonymní
Na tváři se mi perlil pot.
Zatraceně, kolik nepřátel tu vlastně bylo? Díky bohu za Byakuugan, Juuken a 32 úderů... Doběhla jsem k Mikomi. Snad už to je konec boje... Když jsem příliš prudce pohnula levou rukou, sykla jsem. Jeden z padajících domů mě málem zabil. Jsem to kunoichi, ostatní bojují a já se vždycky nechám jen přizabít...
Zatraceně, kolik nepřátel tu vlastně bylo? Díky bohu za Byakuugan, Juuken a 32 úderů... Doběhla jsem k Mikomi. Snad už to je konec boje... Když jsem příliš prudce pohnula levou rukou, sykla jsem. Jeden z padajících domů mě málem zabil. Jsem to kunoichi, ostatní bojují a já se vždycky nechám jen přizabít...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Mezitím co se rozdýchávám si všimnu sestry.
"Koukám, že ti dali taky dobře zabrat." pousmála jsem se. Ale hlavně že je v pořádku..
"Koukám, že ti dali taky dobře zabrat." pousmála jsem se. Ale hlavně že je v pořádku..
Anonymní- Anonymní
Zoufale mávnu rukou, jako kdybych chtěla na něco ukázat. Na to, co už není.
"Tohle..." nedokončím, protože nevím, jak to říct. Nebo možná proto, že se mi zlomí hlas. "Jak tohle mohli udělat..."
Nebyla to otázka. Jen jsem se držela, abych nezačala panikařit. Neměla jsem k tomu totiž daleko.
"Tohle..." nedokončím, protože nevím, jak to říct. Nebo možná proto, že se mi zlomí hlas. "Jak tohle mohli udělat..."
Nebyla to otázka. Jen jsem se držela, abych nezačala panikařit. Neměla jsem k tomu totiž daleko.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ležela jsem na zádech. Nemluvila jsem. Dívala jsem se na oblohu. Nechtěla jsem myslet na všechno kolem.
(musím jít, je tu bouře, pa)
(musím jít, je tu bouře, pa)
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem její reakci a byla jsem ráda, že se umím ovládat. Jinak bych možná byla na tom podobně.
"Shijin. Sice tu nezůstal na kameni kámen ale Konoha žije dál. Postavíme ji znovu!"
Vzhledem k tomu, že jsme byly jen malé postavičky v obřím kráteru to muselo vyznít docela komicky.
"Shijin. Sice tu nezůstal na kameni kámen ale Konoha žije dál. Postavíme ji znovu!"
Vzhledem k tomu, že jsme byly jen malé postavičky v obřím kráteru to muselo vyznít docela komicky.
Anonymní- Anonymní
Sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Já vím... " zašeptala jsem. "Ale chci... Nemůžu... Nikdy jim tohle neodpustím."
Nedokázala jsem se rozhlédnout. Kdybych to udělala, asi bych opravdu zpanikařila. Chtěla jsem zavřít oči a zapomenout na to. Nebo alespoň vidět někoho z nepřátel. Někoho, koho bych mohla zabít... Takovou krvežíznivost jsem nikdy necítila.
"Já vím... " zašeptala jsem. "Ale chci... Nemůžu... Nikdy jim tohle neodpustím."
Nedokázala jsem se rozhlédnout. Kdybych to udělala, asi bych opravdu zpanikařila. Chtěla jsem zavřít oči a zapomenout na to. Nebo alespoň vidět někoho z nepřátel. Někoho, koho bych mohla zabít... Takovou krvežíznivost jsem nikdy necítila.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
´To se lehce řekne ale těžko udělá´když sem to říkal díval sem se na tu holku
Anonymní- Anonymní
Přemýšlela jsem kde začít...
"Shijin, teď už je po všem. Nenávist ještě nikomu nepomohla." řekla jsem posmutněle. Naprosto přesně vím co cítí. Ale teď se s tím nedá nic dělat. Otočila jsem k tomu jouninovi.
"Neříkám že to půjde lehce, ale půjde to." snažila jsem se usmát.
"Shijin, teď už je po všem. Nenávist ještě nikomu nepomohla." řekla jsem posmutněle. Naprosto přesně vím co cítí. Ale teď se s tím nedá nic dělat. Otočila jsem k tomu jouninovi.
"Neříkám že to půjde lehce, ale půjde to." snažila jsem se usmát.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: