Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Hmmm...Ještěrka začala mávat ocasem a útočit na nepřítele.V mysli:kdyby tu nebylo tolik spojenců tak bych použil jedovatý oblak.
Anonymní- Anonymní
Musím používať slabšie techniky: Fuuton: Juuha Reppuu Shou (Živel vítr: Útok bestiální vlnou prudkého větru)
Nepriatelia padali jeden za druhým.
Ninjovia z konohy aké su vaše straty?
Nepriatelia padali jeden za druhým.
Ninjovia z konohy aké su vaše straty?
Anonymní- Anonymní
Chuunini to už tady zvládnout, věřím jim. Musíme dostat toho podivína.
Stáhla jsem písek zpátky do tykve a vydala jsem se za Itachim.
Stáhla jsem písek zpátky do tykve a vydala jsem se za Itachim.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
všiml sem si jak pár chuninu je u sebe jeden leží na zemi hodil sem k nim svůj kunai Hirashin objevil sem se u nich ´Decka pomůžu vám jestli můžu´snažil sem se aby se nepřiblížili k té zraněné holce
Anonymní- Anonymní
Rozsekal som pár nepriateľom a potom keď som zistil že pri mne nieje žiadny spojenec senboni sa rozleteli do strán a prebodli niekoľko nepriateľov. Urobil som pečate a začal som po nich pluť youtonové gule.
Anonymní- Anonymní
Probíjela jsem se houfem nepřátel a najednou jsem byla na konci. Ani jsem se nemusela ohlížet na mrtvá těla za sebou. Překlonila jsem se a ruce opřela o kolena. Vydýchávala jsem se.
Nejlepší Hyuugové umí zabít jedním úderem... Tohle zatím nezvládám, takže jsem si docela štrejchla... Co mrtvola, to minimálně čtyři údery...
Raději jsem ani nepočítala kolik to dělá zásahů. Snažila jsem si urvat chvilku odpočinku a přitom stále sledovat své okolí byakuganem.
Nejlepší Hyuugové umí zabít jedním úderem... Tohle zatím nezvládám, takže jsem si docela štrejchla... Co mrtvola, to minimálně čtyři údery...
Raději jsem ani nepočítala kolik to dělá zásahů. Snažila jsem si urvat chvilku odpočinku a přitom stále sledovat své okolí byakuganem.
Anonymní- Anonymní
Len som sa milo usmial na Mikomi.
Ponta bež sa porozhliadnuť po okolí či ešťe nenatrafíš na nepriatela.
Ponta bež sa porozhliadnuť po okolí či ešťe nenatrafíš na nepriatela.
Anonymní- Anonymní
Ćo sa deje Ponta?
Mirhenke ja sa anchvilu vzdialim.
Pečať: Shunshin no Jutsu (Technika problesknutí)
Mirhenke ja sa anchvilu vzdialim.
Pečať: Shunshin no Jutsu (Technika problesknutí)
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem a uviděl ty mrtvé.
"Konoho!! To ještě nekončí!!! Chibaku tensei!!"
"Konoho!! To ještě nekončí!!! Chibaku tensei!!"
Anonymní- Anonymní
"Cože!?" aktivoval jsem Izanagi.
Co, má v plánu..Koicu..Udělal jsem pečeť a mé ninji omotalo dřevo, přitisklo je co nejvíc k zemi. Já jsem letěl nahoru a byl jsem přimáčknut kameny.
Co, má v plánu..Koicu..Udělal jsem pečeť a mé ninji omotalo dřevo, přitisklo je co nejvíc k zemi. Já jsem letěl nahoru a byl jsem přimáčknut kameny.
Anonymní- Anonymní
v době kdy to provedl jsem byl poblíž shiz a alex... obě jsem je držel pevně při zemi co se to děje ?
Anonymní- Anonymní
Assasinovi se podařilo mě překvapit. Odskočil jsem, pak jsem ho chytil za ruku a mrštil s ním k vytvořenému Chibaku.
"Říká se, že tímto jutsu Rikudou sennin vytvořil měsíc."
"Říká se, že tímto jutsu Rikudou sennin vytvořil měsíc."
Anonymní- Anonymní
Pomocou Shunshin no Jutsu (Technika problesknutí) som sa objavil za Tendo.
Udrzat som sa dokázal len pomocou reťaze.Ale nečakal si že sa tu objavím Tendo som omotal jasným lanom a Assasinovi spm hodil Meč siedmich hviezd, ktorý seknutím prekľaje uvoľnenú dušu.
Assasine ty to ukončíš dotoho!
Udrzat som sa dokázal len pomocou reťaze.Ale nečakal si že sa tu objavím Tendo som omotal jasným lanom a Assasinovi spm hodil Meč siedmich hviezd, ktorý seknutím prekľaje uvoľnenú dušu.
Assasine ty to ukončíš dotoho!
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem že to nekončí a pak mě kus dřeva obalil a připlácl k zemi. Začala jsem sebou nespokojeně mlít. Moment... dřevo... to je technika Hokage... Takže je to v pořádku.
Sakra, to si odpočinu víc než jsem měla v plánu... Teď se to pravděpodobně rozhodne.
Sakra, to si odpočinu víc než jsem měla v plánu... Teď se to pravděpodobně rozhodne.
Anonymní- Anonymní
Pevně jsem se tiskla k zemi. Byla jsem vystrašená. Znovu jsem viděla zničení vesnice, ve které jsem žila. Začínala jsem být naštvaná. Do spánků mi vystřelovala bolest.
Anonymní- Anonymní
Pre Shira Tensei som styhol pouzit shunshin no jutsu a vyhnut sa utoku.
Anonymní- Anonymní
Zmizel jsem a další sharingan se zavřel.
"Posila z Kumo?" Objevil jsem se před Tendou.
Hlavu jsem měl u hrudi Tenda.
Oddechoval jsem.
"Posila z Kumo?" Objevil jsem se před Tendou.
Hlavu jsem měl u hrudi Tenda.
Oddechoval jsem.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: