Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Pohltil jsem tu chakru v tom laněShizuka Yoru napsal:Shinobi napsal:Oto Shinobi #5
Zasáhlo mně lano, které jsem ale díky svým znalostem využil k vysání chakry. Zasmál jsem se pokusu dívky a dál stál v bojovém postoji.
(promiň nějak jsem to nepochopila)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vyskočil jsem nad 3 nepřátele. 'Senshou de Megume'
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Ten, který byl stále svázán čakrovým lanem se stal mým dalším cílem. Abych byla dostatečně rychlá, nevymýšlela jsem nic jiného než pár pořádných ran Juunenem do břicha a hrudníku.
Asi bych se měla začít věnovat taky tomu hadovi... pokud mě nechají...
Asi bych se měla začít věnovat taky tomu hadovi... pokud mě nechají...
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se v ulicích.
V té chvíli by se ve mě krve nedořezal. Šoku jsem nedávala příliš prostoru a děkovala bohu za to, že jsem ho dokázala ovládnout. Allii, Mikomi, ostatní... Díky bohu, vypadá to, že většina z nich bude v pořádku.
Aktivovala jsem Byakuugan a odrazila se, abych se objevila po boku Mikomi. Známe se dobře a kdyby bylo třeba naše Fuutony společně budou dost silné. Snad...
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem pro začátek a slyšela povědomé mávání křídel nad hlavou. Padesát vran. Víc chakry vyplýtvat nemůžu...
V té chvíli by se ve mě krve nedořezal. Šoku jsem nedávala příliš prostoru a děkovala bohu za to, že jsem ho dokázala ovládnout. Allii, Mikomi, ostatní... Díky bohu, vypadá to, že většina z nich bude v pořádku.
Aktivovala jsem Byakuugan a odrazila se, abych se objevila po boku Mikomi. Známe se dobře a kdyby bylo třeba naše Fuutony společně budou dost silné. Snad...
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem pro začátek a slyšela povědomé mávání křídel nad hlavou. Padesát vran. Víc chakry vyplýtvat nemůžu...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Oto Shinobi #11,12,13,14
11, 12 Rána nás přizemnila, zavalila nás zemina.
13 Uskočil jsem, vzal kunai a rozběhl se proti Alliimu.
14 Je toho na mě moc. Skácel jsem se.
11, 12 Rána nás přizemnila, zavalila nás zemina.
13 Uskočil jsem, vzal kunai a rozběhl se proti Alliimu.
14 Je toho na mě moc. Skácel jsem se.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Had mě praštil a já letěl několik metrů do dálky a tam se zastavil o strom.
Z pusy mně vystříkla krev.
"Takhle by to nešlo."
Snažil jsem se vstát, pár vteřin jsem byl na nohách ale pak jsem se zakymácel a spadl zpět na zem.
[Z tohohle se musím chvíly vzpamatovávát.]
Z pusy mně vystříkla krev.
"Takhle by to nešlo."
Snažil jsem se vstát, pár vteřin jsem byl na nohách ale pak jsem se zakymácel a spadl zpět na zem.
[Z tohohle se musím chvíly vzpamatovávát.]
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se, zasáhl mě do ramene a udeřil druhou rukou do obličeje. Ksoo..!
Kunai jsem mu z ruky vytrhl a rozřízl mu hrdlo, krev mě nahodila, zkopl jsem ho a pohlédl na Infiho. "Infi, musíme se zbavit toho hada !"
Kunai jsem mu z ruky vytrhl a rozřízl mu hrdlo, krev mě nahodila, zkopl jsem ho a pohlédl na Infiho. "Infi, musíme se zbavit toho hada !"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Po chvilce vzpamatovávání jsem se postavil a podíval se na Alliiho.
"Hai." Kývnul jsem a připravil jsem si pečetě na Raiton:Raikyuu.
"Hai." Kývnul jsem a připravil jsem si pečetě na Raiton:Raikyuu.
Anonymní- Anonymní
Shinobi napsal:Pohltil jsem tu chakru v tom laněShizuka Yoru napsal:Shinobi napsal:Oto Shinobi #5
Zasáhlo mně lano, které jsem ale díky svým znalostem využil k vysání chakry. Zasmál jsem se pokusu dívky a dál stál v bojovém postoji.
(promiň nějak jsem to nepochopila)
tak jo
Anonymní- Anonymní
I teď jsem stála vedle Mikomi.
Připadala jsem si hrozně... Bezmocná. Nedokázala jsem nic udělat.
Byakuuganem jsem sledovala situaci a připravovala se. Nad hlavou mi poletovaly vrány, které se v té chvíli rozlétly kolem hadovy hlavy a clonily mu výhled. Snažil se je dostat, ale zkuste tak obrovskou tlamou chytit malou vránu. Když Mikomin orel zaútočí, dokud je oslepený možná i máme šanci...
Připadala jsem si hrozně... Bezmocná. Nedokázala jsem nic udělat.
Byakuuganem jsem sledovala situaci a připravovala se. Nad hlavou mi poletovaly vrány, které se v té chvíli rozlétly kolem hadovy hlavy a clonily mu výhled. Snažil se je dostat, ale zkuste tak obrovskou tlamou chytit malou vránu. Když Mikomin orel zaútočí, dokud je oslepený možná i máme šanci...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dala jsem si prsty k ústům. Zhluboka jsem se nadechla. Vyplyvla jsem několik lávových koulí. Mířily na nepřátelené shinobi.
Anonymní- Anonymní
Oto Shinobi #5
Rána juukenem mě zasáhla, vykašlal jsem krev a při padáni jsem se opřel o Mikomi.
Oto Shinobi #13
Krev chvíli stříkala, střikot se změnil ve slabý proud a já jen ležel bez známky jakéhokoliv pohybu.
Oto Shinobi #15
"Katon: Goukakyuu no jutsu"
Obrovská ohnivá koule letěla na Shijin a v dáli Shizuku.
Cestou sesmahla 16ku a 17ku.
Oto Shinobi #Leader 1
Aktivoval jsem prokletou pečeť a skočil na Katsura, chytil ho za krk a přitlačil ke zdi. "Nepřežiješ !" následoval nechutný smích.
Rána juukenem mě zasáhla, vykašlal jsem krev a při padáni jsem se opřel o Mikomi.
Oto Shinobi #13
Krev chvíli stříkala, střikot se změnil ve slabý proud a já jen ležel bez známky jakéhokoliv pohybu.
Oto Shinobi #15
"Katon: Goukakyuu no jutsu"
Obrovská ohnivá koule letěla na Shijin a v dáli Shizuku.
Cestou sesmahla 16ku a 17ku.
Oto Shinobi #Leader 1
Aktivoval jsem prokletou pečeť a skočil na Katsura, chytil ho za krk a přitlačil ke zdi. "Nepřežiješ !" následoval nechutný smích.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Díky Shijin....
Rukou jsem kývla na Kizoku. Ten se z oblohy snesl přímo na hada a za ocas ho začal tahat ze země. Byl však příliš těžký. Nicméně had byl teď znehybněný a nemohl se účinně bránit. Také byl vzteky bez sebe. Kizokovy pařáty se zarývaly do jeho masa.
Rukou jsem kývla na Kizoku. Ten se z oblohy snesl přímo na hada a za ocas ho začal tahat ze země. Byl však příliš těžký. Nicméně had byl teď znehybněný a nemohl se účinně bránit. Také byl vzteky bez sebe. Kizokovy pařáty se zarývaly do jeho masa.
Anonymní- Anonymní
Jeden had bolestivě zakřičel a spadl. Druhý had se ohnal ocasem po dalším ninjovi.
Oto no jounin
"Tsubaki no mai!" vytáhl si z ruky kost a začal rychlými útoky útočit na Shijin.
Oto no jounin
"Tsubaki no mai!" vytáhl si z ruky kost a začal rychlými útoky útočit na Shijin.
Anonymní- Anonymní
Uhnula jsem před ohnvou koulí a znovu použila Yougan itteki. Lávové koule mířily na shinobiho, který na mě zaútočil.
Anonymní- Anonymní
"Katsuro!"
[Had počká, Katsuro ne.]
"Raiton : Raikyuu!" Vykřikl jsem a natáhl jsem obě ruce směrem k Oto leaderovi.
Následoval modrý záblesk a ve veliké rychlosti se blížila modrá koule k tomu monstru s prokletou pečetí.
[Had počká, Katsuro ne.]
"Raiton : Raikyuu!" Vykřikl jsem a natáhl jsem obě ruce směrem k Oto leaderovi.
Následoval modrý záblesk a ve veliké rychlosti se blížila modrá koule k tomu monstru s prokletou pečetí.
Anonymní- Anonymní
"Hai ! "
Seskládal jsem pečetě, "Suiton: Suiryuudan no Jutsu" z nejbližší nádrže s vodou se vynořil vodní drak a mířil na třetího hada..
Seskládal jsem pečetě, "Suiton: Suiryuudan no Jutsu" z nejbližší nádrže s vodou se vynořil vodní drak a mířil na třetího hada..
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Oheň? Ksó, já mám vítr...
Přikrčila jsem se a doufala, že stihnu základní pečetě.
Shunshin no Jutsu mě včas dostalo z dosahu. Nebyl čas přemýšlet, co ostatní.
Rychle jsem poskládala pečetě, dokud se z místa, kde jsem před chvílí stála ještě prášilo od dopadu ohnivé koule. Ani jsem si neuvědomila, že díky Shunshin jsem unikla dalšímu útoku. Teď už jsem vytáhla kunai a snažila se blokovat útoky dalšího nepřítele. Vrány zůstaly kde byly, i když jejich počet se přibližně o čtvrtinu zmenšil. Ucítila jsem slabé místo v jeho obraně a má ruka s Juukenem podvědomě vyrazila vpřed směrem k jeho hrudi.
Přikrčila jsem se a doufala, že stihnu základní pečetě.
Shunshin no Jutsu mě včas dostalo z dosahu. Nebyl čas přemýšlet, co ostatní.
Rychle jsem poskládala pečetě, dokud se z místa, kde jsem před chvílí stála ještě prášilo od dopadu ohnivé koule. Ani jsem si neuvědomila, že díky Shunshin jsem unikla dalšímu útoku. Teď už jsem vytáhla kunai a snažila se blokovat útoky dalšího nepřítele. Vrány zůstaly kde byly, i když jejich počet se přibližně o čtvrtinu zmenšil. Ucítila jsem slabé místo v jeho obraně a má ruka s Juukenem podvědomě vyrazila vpřed směrem k jeho hrudi.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Ksó!"
Setřel jsem si krev která mi ztékala z úst.
"Kychiyose no jutsu!"
Křikl jsem a kolem mne se objevila smečka psů.
Setřel jsem si krev která mi ztékala z úst.
"Kychiyose no jutsu!"
Křikl jsem a kolem mne se objevila smečka psů.
Anonymní- Anonymní
Zatraceně... Díky byakuganu jsem viděla, že jeden hodně divnej cápek ohrožuje moji sestru. Nechala jsem Kizoku ať hada dál trhá pařáty a zobákem na cucky a běžela jí napomoc. Ocitla jsem se nepříteli za zády a chystala se mu uštědřit několik úderů.
Díky bohu za moje oči, které všechno vidí!
Díky bohu za moje oči, které všechno vidí!
Anonymní- Anonymní
Oto Shinobi #15
Jedné kouli jsem se stihl vyhnout, druhá mě však utrhla ruku a seškvařila půlku těla, "ÁÁÁrrhgg" bolestí jsem se svijel na zemi, nesvíjel jsem se moc dlouho...
Oto Shinobi #18
Druhá koule Shizuky mě ustřelila palici.
Oto Shinobi #Leader1
Raitonová koule mě probila, i s Katsurem, protože jsem ho držel. Klekl jsem si na kolena a chvíli se vzpamatovával z paralýzy.
Oto Shinobi #Na kterého útočila Shijin xD, Leader #2
Rána juukenem mě zasáhl podlomily se mi kolena, trošku krve mi začalo stékat po bradě. Kso Aktivoval jsem prokletou pečeť, mé vlasy se přeměnily na dlouhé trny, otočil jsem se na shijin a pokusil se ji jedním trnem zasáhnout do hrudi.
Jedné kouli jsem se stihl vyhnout, druhá mě však utrhla ruku a seškvařila půlku těla, "ÁÁÁrrhgg" bolestí jsem se svijel na zemi, nesvíjel jsem se moc dlouho...
Oto Shinobi #18
Druhá koule Shizuky mě ustřelila palici.
Oto Shinobi #Leader1
Raitonová koule mě probila, i s Katsurem, protože jsem ho držel. Klekl jsem si na kolena a chvíli se vzpamatovával z paralýzy.
Oto Shinobi #Na kterého útočila Shijin xD, Leader #2
Rána juukenem mě zasáhl podlomily se mi kolena, trošku krve mi začalo stékat po bradě. Kso Aktivoval jsem prokletou pečeť, mé vlasy se přeměnily na dlouhé trny, otočil jsem se na shijin a pokusil se ji jedním trnem zasáhnout do hrudi.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Oto no jounin
Na hrudi se mi objevily výrustky kostí. Jako případná obrana. Odskočil jsem stranou
Na hrudi se mi objevily výrustky kostí. Jako případná obrana. Odskočil jsem stranou
Anonymní- Anonymní
Poskládal jsem pečetě.
Shunshin no jutsu.
Objevil jsem se za Oto Leaderem #1
A snažil se ho bodnout do krku raitonovým senbonem.
Shunshin no jutsu.
Objevil jsem se za Oto Leaderem #1
A snažil se ho bodnout do krku raitonovým senbonem.
Anonymní- Anonymní
přiskákal jsem k jedné budově na které jsem se posadil tak aby mě nikdo neviděl a přihlížel jsem tomu co se zde děje
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: