Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Alex!" zakřičela jsem. Celá jsem se roztřásla. Položila jsem ji na zem. Ze mě začala stoupat fialová čakra. Moje hnědé oči dostaly fialový odstín.
Stoupla jsem si. Čakra začala do vzduchu zvedat okolní kameně. Výraz ve tváři se mi změnil. Kameně jsem velkou rychlostí poslala na nepřátelská vojska.
Stoupla jsem si. Čakra začala do vzduchu zvedat okolní kameně. Výraz ve tváři se mi změnil. Kameně jsem velkou rychlostí poslala na nepřátelská vojska.
Anonymní- Anonymní
(Allii... já zaútočila na prázdné místo protože se vcucnul do země, a teď je o kus dál xD)
Poskládala jsem pečetě a zamířila na toho mloka.
"Fuuton: Daitoppa!"
Zvedl se prudký vítr, do kterého jsem přidala čakrové jehly.
Poskládala jsem pečetě a zamířila na toho mloka.
"Fuuton: Daitoppa!"
Zvedl se prudký vítr, do kterého jsem přidala čakrové jehly.
Anonymní- Anonymní
Odběhl jsem pryč od jedu a pořádně se nadechl. Ksoo
(Berte to, jakože tam zmínka o Mikomi není xD)
(Berte to, jakože tam zmínka o Mikomi není xD)
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"To je mi jedno!" zavrčela jsem. Čakrový útok nemá cenu... pomyslela jsem si. Přitiskla jsem prsty k ústům a vyplivla jsem lávové koule.
Anonymní- Anonymní
Futon:
Prudký vietor odniesol jed iným smerom.
Prichádza pomoc: Ninjovia z oblačnej.
Prudký vietor odniesol jed iným smerom.
Prichádza pomoc: Ninjovia z oblačnej.
Anonymní- Anonymní
Oheň se mi naštěstí podařilo zlikvidovat, ale stále jsem sledovala toho podivného ninju. Z jeho mloka se linuli zvlátní výpary, byli ode mne daleko, ale radši jsem si udržovala ještě větší odstup. Nevěděla jsem, co je to zač, ale rozhodně nic dobrého.
Zaslechla jsem Tsunade. Na chvilku jsem zadržela dech a zaměřila jsem se na nepřátelská vojska mířící na Tsunade s Alliim. Naštěstí byl všude kolem nich písek z trosek, tak jsem to mohla použít.
Odskočila jsem ještě dál od toho jedovatého výparu. A rychle na ninji poslala písek.
Zaslechla jsem Tsunade. Na chvilku jsem zadržela dech a zaměřila jsem se na nepřátelská vojska mířící na Tsunade s Alliim. Naštěstí byl všude kolem nich písek z trosek, tak jsem to mohla použít.
Odskočila jsem ještě dál od toho jedovatého výparu. A rychle na ninji poslala písek.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Skočil jsem na jednu z trosek. Tohle bude práce pro profesionála.
"Tsunade, budete moct odejít. My se o to postaráme!"
"Tsunade, budete moct odejít. My se o to postaráme!"
Anonymní- Anonymní
"Kumogakure!?" Všimla jsem si Everesta a ostatních.
"Děkujeme...Allii, my musíme!" zakřičela jsem na něj.
"Děkujeme...Allii, my musíme!" zakřičela jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Vietor ma odhodil aj s jedom, vďaka čomu sa ku mne nite nemohli dostať. Mlok spadol do piesku a zmizol, na mieste som ostal už iba ja. Pomocou shunshinu som sa však premiestnil na miesto, ktoré Orochimaru nazval "hradbami."
"Vy ninjovia z Konohy ste skutočne vytrvalí. Ale, pozrite sa okolo seba. Všetci z vašej armády, vaši priatelia, rodiny, sny. Všetko zmizlo behom niekoľkých minút."
"Vy ninjovia z Konohy ste skutočne vytrvalí. Ale, pozrite sa okolo seba. Všetci z vašej armády, vaši priatelia, rodiny, sny. Všetko zmizlo behom niekoľkých minút."
Anonymní- Anonymní
Ale no ne. Moje "milovaná" Kumo. Ale co, Taiki je nakonec taky odtud. Spory stranou.
Okamžitě jsem zaujala bojový postoj a začala rozdávat rány Juukenem. Tohle snad nikdy neskončí proboha...
Okamžitě jsem zaujala bojový postoj a začala rozdávat rány Juukenem. Tohle snad nikdy neskončí proboha...
Naposledy upravil Hyuuga-Mikomi dne Sat 21 May - 13:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Hai!" přiskočil jsem k Tsunade a byl připraven ji následovat.
Naposledy jsem se otočil. Kumo, tak přeci jenom se situace začíná zlepšovat.
Na tváři se mi objevil opravdový úsměv.
Naposledy jsem se otočil. Kumo, tak přeci jenom se situace začíná zlepšovat.
Na tváři se mi objevil opravdový úsměv.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
držel sem svoji krveříznivost v zajetí v mém těle nadešel správný čas ji vypustit šel sem směrem k hanzovi když mě nějaký cizí ninja napadl rozřezal sem ho
Anonymní- Anonymní
Vřava byla kolem mě. Stěží jsem dokázala rozeznat nepřátelské ninje. Prostě jsem byla připravená zaútočit na kohokoli, kdo by se o něco pokusil.
Anonymní- Anonymní
"Orochimaru mi prikázal zlikvidovať Konohu, čo sa aj stalo. To, čo z vás ostalo, už za národ známy ako Konohagakure nepočítam. A teraz, keď sa do toho zaplietli aj ninjovia z Kumo, tu už viac nemá zmysel strácať čas. Súboj skončil, bojovali ste statočne. Nestraťte vieru."
Zdvihol sa vietor a skôr, než sa ku mne čokoľvek, alebo ktokoľvek dostal, bol som pomocou mojej obľúbenej techniky (shunshin) už preč.
Zdvihol sa vietor a skôr, než sa ku mne čokoľvek, alebo ktokoľvek dostal, bol som pomocou mojej obľúbenej techniky (shunshin) už preč.
Anonymní- Anonymní
kumo ? kde ta se tu vzala ?
koukl jsem se na shiz
''fajn jdeme chránit vesnici ...''
řekl jsem si spíše pro sebe a po té jsem se vydal pryč od shiz směrem k několika ninjům
vytvořil jsem několik pečetí a náhle se vytvořil silný záblesk který nepřátelské ninjy oslepil... vytáhl jsem si kunai a s azurovíma zařivíma očima jsem začal všechny ninjy pobíjet
koukl jsem se na shiz
''fajn jdeme chránit vesnici ...''
řekl jsem si spíše pro sebe a po té jsem se vydal pryč od shiz směrem k několika ninjům
vytvořil jsem několik pečetí a náhle se vytvořil silný záblesk který nepřátelské ninjy oslepil... vytáhl jsem si kunai a s azurovíma zařivíma očima jsem začal všechny ninjy pobíjet
Anonymní- Anonymní
Konohe sme oddaní tak ako aj našej vesnici.
Do ruky som vzal banánový vejár a ničil som nepriatelských ninjov naokolo.
Do ruky som vzal banánový vejár a ničil som nepriatelských ninjov naokolo.
Anonymní- Anonymní
Dál jsem páchala menší paseku mezi nepřáteli pomocí Juukenu. Viděla jsem i Kizoku. Útočil na ně z vrchu, proti rychlosti jeho střemhlavého letu nemají šanci... Ušklíbla jsem se.
Hodně štěstí Tsunade-sama, Allii-kun...
Hodně štěstí Tsunade-sama, Allii-kun...
Anonymní- Anonymní
Urobil som pečate a vytvoril som 40 youton senbonov ktoré začali okolo mňa lietať. Vzal som si katanu a začal som útočiť na nepriateľov.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. Poté jsem se otočila na bezvládné tělo sestry. Sevřela jsem ruce v pěst. Přitiskla jsem prsty u ústům a opět vyplivla na ninje blízko mne lávu.
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Sat 21 May - 13:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jen tak neutečeš, chlape! Tady už to Kumo a naši ninjové zvládnou.
Vyskočil jsem na hradby a vydal se sledovat Hanzoua.
Vyskočil jsem na hradby a vydal se sledovat Hanzoua.
Anonymní- Anonymní
Prepáčťe možno budem nezdvorilí ale potrebujem rýchlo ukončiť tento boj.
Rad,radom som nepriatelov omotal ajsným lanom a hned potom som pouzžil meč siedmych hviezd.
A posledným bodom je karminová tykev.
Sakra moja chakra.
Rad,radom som nepriatelov omotal ajsným lanom a hned potom som pouzžil meč siedmych hviezd.
A posledným bodom je karminová tykev.
Sakra moja chakra.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: