Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"OROCHIMARUUUUUUUUUUU!?" zakřičel jsem a koukal se na zkázu kolem. "Hokage-sama!" koukal jsem se na mrtvé lidi kolem sebe a popadl mně strašlivý hněv.
Anonymní- Anonymní
"Ještě, Tsunade. Dělejme, co umíme." ironicky jsem se usmál.
Zkřížil jsem prsty a seskočil z orla.
"Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!"
Zkřížil jsem prsty a seskočil z orla.
"Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!"
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Sat 21 May - 12:24, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Zbytočne sa všetci snažíte, tak ako aj Orochimarova armáda, tak aj vy, shinobi z Konohagakure. Je mi to ľúto, dnes pretečie plno krvi.
Dokončil som pečate.
"Suiton, Kokuu no jutsu," na dedinu vrátane všetkých ľudí, ktorí prežili, aj Alli, aj Mikomi, či Taku, začal padať čierny dážď. Kto by si privoňal, pochopil by, že to nie je voda, ale olej.
Dokončil som pečate.
"Suiton, Kokuu no jutsu," na dedinu vrátane všetkých ľudí, ktorí prežili, aj Alli, aj Mikomi, či Taku, začal padať čierny dážď. Kto by si privoňal, pochopil by, že to nie je voda, ale olej.
Anonymní- Anonymní
Ninjovia na krátku chvíľu prestali bojovať.
"Čo to má znamenať ?"
"To je čierny dážď ! On sa nebodaj chystá- !"
"Všetci do jedného tu umrieme !"
Niektorí sa zľakli a za každú cenu hľadali únikovú cestu, iní sa s tým zmierili a pokračovali v boji.
"Čo to má znamenať ?"
"To je čierny dážď ! On sa nebodaj chystá- !"
"Všetci do jedného tu umrieme !"
Niektorí sa zľakli a za každú cenu hľadali únikovú cestu, iní sa s tým zmierili a pokračovali v boji.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Co to sakra je? Smrdí to jak... olej? Dobrá tedy, jdu dělat to co umím.
Seskočila jsem ze hřbetu Kizoku a byla připravená se bránit případným útokům. Díky aktivovanému byakuganu jsem viděla útoky ze všech stran. Natáhla jsem dlaň a vyslala čakrové jehly na toho chlápka co seslal ten déšť.
Co to má znamenat? Někteří se dávají na ústup... Olej... Neznamená to doufám to co myslím...
Seskočila jsem ze hřbetu Kizoku a byla připravená se bránit případným útokům. Díky aktivovanému byakuganu jsem viděla útoky ze všech stran. Natáhla jsem dlaň a vyslala čakrové jehly na toho chlápka co seslal ten déšť.
Co to má znamenat? Někteří se dávají na ústup... Olej... Neznamená to doufám to co myslím...
Anonymní- Anonymní
"Kso!" naštěstí, že zrovna na tohle mám jakousi obranu, klony byli zbytečné.
přeskočil jsem na nejbližší budovu a složil pečetě.
přeskočil jsem na nejbližší budovu a složil pečetě.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Chystal som sa to skončiť, ale všimol som si blížiace sa nite. Ibuse čo najrýchlejšie cúval, aby sa ku mne nemohli dostať a ja som pokračoval.
"Teraz je už neskoro. Katon, Suyaki no Jutsu."
Všetok olej vzplanul.
"Teraz je už neskoro. Katon, Suyaki no Jutsu."
Všetok olej vzplanul.
Anonymní- Anonymní
"Hanzou!?" rozčílila jsem se.
"Ty.."sevřela jsem ruku v pěst a udeřila do země.
"Katsuyuu!!" zakřičela jsem a Katsuyu se opět chystala ke všem přimknout.
"Ty.."sevřela jsem ruku v pěst a udeřila do země.
"Katsuyuu!!" zakřičela jsem a Katsuyu se opět chystala ke všem přimknout.
Anonymní- Anonymní
"Ten výbuch, Orochimaru. On si snad nedá pokoj. A arigato.." Poděkovala jsem malé Katsuye, která mi vězela na rameni, aby mne ochránila před výbuchem. Písek sice také stihl zareagovat, ale ne dostatečně a navíc jsem ho měla málo. Katsuya se ode mě hned na to odlepila a já se postavila ze země. Viděla jsem, jak se do vesnice hrnou cizí ninjové.
Fajn, jdeme na to. Opět jako včera..
Složila jsem pečetě, kousla jsem se do prstu a přivolala ze svitku písek a stejně jako včera, jsem ho rozprostřela před sebe.
Sice je Konoha zničená, ale to neznamená, že se vzdáme. Domy se postaví znovu a Konoha bude opět zářit!
Pomyslela jsem si a akorát vyslala písek na jednoho opovážlivého ninju, který se ke mě pokusil přiblížit. Písek ho automaticky chytil za nohu a mrštil s ním o zeď vedle. Já se ani nepohnula, jen jsem pozorovala ruch okolo.
Všimla jsem si jakých si kapek, co dopadali do písku. Pak to najednou vzplanulo!
Rychle jsem své tělo obalila písečným brněním, které se díky ohni proměnilo ve sklo a sesypalo se ze mě. Tímto tempem jsem uhasila i ostatní oheň. Díky zbořeným domům jsem získala více písku, tak jsem měla sílu uhasit polovinu ohně kolem sebe.
Fajn, jdeme na to. Opět jako včera..
Složila jsem pečetě, kousla jsem se do prstu a přivolala ze svitku písek a stejně jako včera, jsem ho rozprostřela před sebe.
Sice je Konoha zničená, ale to neznamená, že se vzdáme. Domy se postaví znovu a Konoha bude opět zářit!
Pomyslela jsem si a akorát vyslala písek na jednoho opovážlivého ninju, který se ke mě pokusil přiblížit. Písek ho automaticky chytil za nohu a mrštil s ním o zeď vedle. Já se ani nepohnula, jen jsem pozorovala ruch okolo.
Všimla jsem si jakých si kapek, co dopadali do písku. Pak to najednou vzplanulo!
Rychle jsem své tělo obalila písečným brněním, které se díky ohni proměnilo ve sklo a sesypalo se ze mě. Tímto tempem jsem uhasila i ostatní oheň. Díky zbořeným domům jsem získala více písku, tak jsem měla sílu uhasit polovinu ohně kolem sebe.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Nebuďte zbabělci! Ještě pořád je tu HOKAGE! MUSÍME BOJOVAT A ZVÍTĚZIT! JSME KONOHA!?" zakřičel jsem a otevřel jsem osm bran, zabíjel jsem každého ninju který byl při mně a snažil se vnímat každičký pohyb. "Fuuton: Juuha Reppuu Shou!" zakřičel jsem a vzdušní vlnou jsem odhodil Hanzoua. To ale posílilo oheň, kdyby tu tak byla Yuuki.
Anonymní- Anonymní
Ako aj konožská, tak aj dažďová armáda začala horieť. Niektorým sa podarilo obrániť sa vodnými technikami, iných obránil piesok Yoko, no napokon aj tak podľahli popáleninám, minimálne už viac nemohli pokračovať v boji.
Naposledy upravil Shinobi dne Sat 21 May - 12:34, celkově upraveno 1 krát
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Když začal padat černý déšt, dala jsem ruce do znamení ptáka a aktivovala jsem Kujaku Myouhou. Nechlala jsem se obalit čakrou.
Olej splanul. Vykřikla jsem, ale stále jsem se chránila čakrou, i když mě to pálilo.
Olej splanul. Vykřikla jsem, ale stále jsem se chránila čakrou, i když mě to pálilo.
Anonymní- Anonymní
Oheň jsem uhasil, snažil jsem se rozkoukat.
Doufám,že ostatní to taky nějak zvládnout.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Dopadol som na zem na nohy.
Ako vidím, použil smrteľnú zakázanú techniku. To by mohlo byť nebezpečné.
Ibuse ma obalil jazykom a stiahol aj so sebou hlboko pod zem.
Ako vidím, použil smrteľnú zakázanú techniku. To by mohlo byť nebezpečné.
Ibuse ma obalil jazykom a stiahol aj so sebou hlboko pod zem.
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem, že mě něco draplo a neslo směrem od plamenů. Tak tohle bylo o kousek. Z výšky jsem sledovala jak Yoko pomocí písku plameny dusí. Skvělé... Ale co teď? Kizoku mě položil na zem, takže jsem stála za zády Hanzou. Přemýšlela jsem co dál... Využiju techniku svého klanu. 32 úderů.
"Shugohakke Rokujūyon Shō."
GIFSoup
Ehm. Tak nic, zůstalo tam prázdné místo xD
"Shugohakke Rokujūyon Shō."
GIFSoup
Ehm. Tak nic, zůstalo tam prázdné místo xD
Naposledy upravil Hyuuga-Mikomi dne Sat 21 May - 12:38, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zabil jsem většinu shinobi a pak se na mně vrhl jeden hořící. Uhořel jsem s ním.
Anonymní- Anonymní
Stále jsem držela ruce ve znamení ptáka, aby mi oheň moc neublížil, ale nebyla jsem si jistá jak dlouho to zvládnu. Těžce jsem oddechovala a začínalo se mi dělat mdlo.
Anonymní- Anonymní
nevedel sem co dělat přikryl sem se kusem zdí až přestal padat déšt tak sem ji odhodil stoupl a čekal na nepřátele
Anonymní- Anonymní
Věděla jsem, kde v té zkáze mám hledat. Ruce jsem dala do znamení ptáka a vytvořila Kujaku Myouhou. Jakmila jsem uviděla Alex poslala jsem svou čakru a ta ji obalila. Ohni se nedostávalo kyslíku a tak pomalu uhasínal. "Alex..." zašeptala jsem. Přiběhla jsem k ní.
Anonymní- Anonymní
Bouchla jsem do země a udělal se velký kráter.
"Allii..Musíme...Jsme jediní, kteří to můžou zastavit, ale je potřeba nás tady." Kso..Kso..
"Doton: Yomi numa!" tam, kde byl Hanzou se objevila bažina.
"Allii..Musíme...Jsme jediní, kteří to můžou zastavit, ale je potřeba nás tady." Kso..Kso..
"Doton: Yomi numa!" tam, kde byl Hanzou se objevila bažina.
Anonymní- Anonymní
Slyšela jsem sestřin hlas, ale nedokázala jsem ji odpovědět. Rozkašlala jsem se. Z úst mi stekl pramínek krve. Upadla jsem do bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Mierne zablátený Ibuse vyliezol zo zeme trochu ďalej od bažiny.
Jed je už pripravený, je čas.
Z mloka sa začali uvoľňovať jedovaté výpary, ktoré ochromovali telo.
Jed je už pripravený, je čas.
Z mloka sa začali uvoľňovať jedovaté výpary, ktoré ochromovali telo.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem na poslední zbytky nepřátel a udeřil do země.
'Senshou de Megume' celou skupinku ninju se mi podařilo zneškodnit. Několik z nich zavalila zemina, zbylí nepřátelé zemřeli tlakem a ranou.
Podíval jsem se na Hanzoua. Mikomi? Jak se tam dostala, každopádně, dobrý tah.
"Tsunade-sama!" přiběhl ke mně jeden ninja, pomocí Chakra scalpelu jsem ho odrovnal, "ještě tu chvíli pomůžeme!"
'Senshou de Megume' celou skupinku ninju se mi podařilo zneškodnit. Několik z nich zavalila zemina, zbylí nepřátelé zemřeli tlakem a ranou.
Podíval jsem se na Hanzoua. Mikomi? Jak se tam dostala, každopádně, dobrý tah.
"Tsunade-sama!" přiběhl ke mně jeden ninja, pomocí Chakra scalpelu jsem ho odrovnal, "ještě tu chvíli pomůžeme!"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Jo, ale tenhle jed! Všichni...zadržte dech!!"pořádně jsem se nadechla a na chvíli přestala dýchat.
Mikomi, snad tě napadne použít fuuton.
Mikomi, snad tě napadne použít fuuton.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: