Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Hmm.. hai, arigato."
Vešel jsem do domu, uprostřed místnosti bylo velké lůžko, položil jsem ji a sedl si vedle na křeslo.
Potřebuju být aspoň chvíli sám.
Vešel jsem do domu, uprostřed místnosti bylo velké lůžko, položil jsem ji a sedl si vedle na křeslo.
Potřebuju být aspoň chvíli sám.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Pátá se obětovala. Nic jinýho se nedalo očekávat. Byla to Hokage, ctihodná, uctihodná žena. Pravá Hokage. Pravá Kunoichi!!
"VŠICHNI..Pojďme uctít její památku..Teď hned!!!"
"VŠICHNI..Pojďme uctít její památku..Teď hned!!!"
Anonymní- Anonymní
Tsunade-sama..Další Hokage padl pro Konohu. Kdy příjdu na řadu já?
Posadil jsem se na kvádr.
"Já jsem opět nic neudělal, nechal jsem padnout za mě starší." sevřel jsem ruku v pěst.
"Moje příbuzná..Moje krev, mi opět zachránila kůži."
Posadil jsem se na kvádr.
"Já jsem opět nic neudělal, nechal jsem padnout za mě starší." sevřel jsem ruku v pěst.
"Moje příbuzná..Moje krev, mi opět zachránila kůži."
Anonymní- Anonymní
Stál jsem mezi stany a celé to sledoval.
Tak ses pro nás obětovala... Děkujeme ti, ukázalo se, že jsi opravdu legenda a také jí zůstaneš.
Podíval jsem se na nebe a zasněně sledoval pohybující se mraky.
Tak ses pro nás obětovala... Děkujeme ti, ukázalo se, že jsi opravdu legenda a také jí zůstaneš.
Podíval jsem se na nebe a zasněně sledoval pohybující se mraky.
Anonymní- Anonymní
Snažil jsem se nedat najevo emoce i když to bylo obtížné.
[Tak co se bude dít ted? Jakákoliv vesnice může využít naší slabosti.]
Dále jsem už na nic nemyslel jen jsem mlčel a se skloněnou hlavou se modlil za Tsunade.
[Tak co se bude dít ted? Jakákoliv vesnice může využít naší slabosti.]
Dále jsem už na nic nemyslel jen jsem mlčel a se skloněnou hlavou se modlil za Tsunade.
Anonymní- Anonymní
Moje bezduché telo ležalo na zemi, niekde ďalej od tých živých, zomrel som pri útoku na dedinu.
Anonymní- Anonymní
Nezmohol som sa na slovo a len som sa pozeral na velký kráter.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
"Tak to přece není." dal jsem Assasinovi na rameno svou ruku.
"Taky jsi nás zachránil. Zabil jsi všechny sféry, nebýt tebe, tak by Sféry nejenom zničily Konohu, ale všechny nás zavraždily. Teď musíš být silný!! Konoha tě potřebuje. Jsi mladý, tvůj čas příjde. Do té doby žij, a chraň nás!" křikl jsem na něj. Mám chuť mu jednu vrazit. "Teď bys měl být s ním. Byla to tvoje rodina." kývnul jsem hlavou k domu, pro Tsunade.
"Taky jsi nás zachránil. Zabil jsi všechny sféry, nebýt tebe, tak by Sféry nejenom zničily Konohu, ale všechny nás zavraždily. Teď musíš být silný!! Konoha tě potřebuje. Jsi mladý, tvůj čas příjde. Do té doby žij, a chraň nás!" křikl jsem na něj. Mám chuť mu jednu vrazit. "Teď bys měl být s ním. Byla to tvoje rodina." kývnul jsem hlavou k domu, pro Tsunade.
Anonymní- Anonymní
"M..Máš pravdu. Děkuji." otočil jsem se a šel do domu.
"Allii..Moc..moc mě to mrzí." podíval jsem se na její bezvládne tělo. Usmívala se!
"Nevím, co mám říct, vím, že jste si k sobě měli blízko, ale i já. Je to moje pra teta."
"Allii..Moc..moc mě to mrzí." podíval jsem se na její bezvládne tělo. Usmívala se!
"Nevím, co mám říct, vím, že jste si k sobě měli blízko, ale i já. Je to moje pra teta."
Anonymní- Anonymní
"Byla to jedinečná kunoichi. Zůstane navždy v našich srdcích," podíval jsem se na Assasina a z lehka se usmál.
"Co, co bude teď dál, Hokage-sama?"
"Co, co bude teď dál, Hokage-sama?"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"To je určite orochimarova práca a to mu len tak neprejde"
Postavil som sa pa zovrel som ruky v peste
"Hokage to je už moc zabil mojho otca teraz zničil celú dedinu....dalej už to nevidržím"
Postavil som sa pa zovrel som ruky v peste
"Hokage to je už moc zabil mojho otca teraz zničil celú dedinu....dalej už to nevidržím"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Prišiel som medzi ľudí, nevšímal som si ich, všetci boli pre mňa rovnakí, hľadal som len jednu osobu. Yoko?
Byakuganom som ju uvidel. Ihneď som sa k nej rozbehol. Keď už som bol blízko byakugan som vypol... "Yoko?!"
Byakuganom som ju uvidel. Ihneď som sa k nej rozbehol. Keď už som bol blízko byakugan som vypol... "Yoko?!"
Anonymní- Anonymní
"Hai, nejlepší Kunoichi všech dob. I přes to, že už se podruhé vrátila na tento svět, tak ji nikdo nemohl konkurovat. Ale je podivné, že si zachovala mladou podobu. Zřejmě tou čakrou, která je v ní zapečetěná." přešel jsem k Aliimu a rozcuchal mu vlasy.
"Teď..Teď musíme znovu postavit sny našich předků."
"Teď..Teď musíme znovu postavit sny našich předků."
Anonymní- Anonymní
"Nawaki, klid. Orochimaru je mrtvý, Pátá se obětovala a zapečetila ho do sebe. Asi zřejmě kvůli rinneganu."
Anonymní- Anonymní
"Ano, máte pravdu. Ve všem.." zvedl jsem se z křesla a Tsunade věnoval poslední úsměv.
"Tak jdeme na to," uchechtl jsem se a mířil ke dveřím.
"Tak jdeme na to," uchechtl jsem se a mířil ke dveřím.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Pro dnešek, už toho bylo dost. Měli bychom se přeskupit, dát dohromady. Odpočinout si." pousmál jsem se a vyšel za ním.
Zatím..Tsunade-sama.
Zatím..Tsunade-sama.
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem povědomý hlas, tak jsem se za ním otočila.
"Futoshi?" Letmo jsem se pousmála. Na nic víc jsem se nezmohla. Byla jsem celkem unavená a rozhozená z té zprávy o smrti Tsunade, stejně jako všichni kolem.
Pak jsem jen zavrtěla hlavou a znovu pozorovala okolí.
"Futoshi?" Letmo jsem se pousmála. Na nic víc jsem se nezmohla. Byla jsem celkem unavená a rozhozená z té zprávy o smrti Tsunade, stejně jako všichni kolem.
Pak jsem jen zavrtěla hlavou a znovu pozorovala okolí.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Yoko..." Bez toho, aby som sa obzeral som prišiel až k nej. Objal som ju. "Poď niekam, nestoj tu takto. Prosím."
Anonymní- Anonymní
"Máte pravdu," otevřel jsem dveře a vyšel ven. Koukl jsem se po okolí a snažil se nevybouchnou vzteky, kvůli tomu, co se Konoze stalo.
Aspoň, že už je po všem. Teď je na nás, abychom naše předky... Tsunade, nezklamali.
"Kdyžtak se někdo ozvěte, jestli potřebujete vyléčit. Budu tu!" řekl jsem vyšším hlasem, hned několik shinobi ke mně přibíhalo. Začal jsem je léčit, a s několika málo lékařskými ninji, jsme jim pomáhali.
Aspoň, že už je po všem. Teď je na nás, abychom naše předky... Tsunade, nezklamali.
"Kdyžtak se někdo ozvěte, jestli potřebujete vyléčit. Budu tu!" řekl jsem vyšším hlasem, hned několik shinobi ke mně přibíhalo. Začal jsem je léčit, a s několika málo lékařskými ninji, jsme jim pomáhali.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Byla jsem celkem překvapená. Chvilku jsem se nechala objímat, než jsem se odtáhla a chystala jsem se zaprotestovat.
"Měla bych teď pomáhat s opravou vesnice a -" Odmlčela jsem se, když jsem slyšela tu naléhavost v jeho hlase. Nemohla jsem říct ne.
"Dobrá na chvilku."
"Měla bych teď pomáhat s opravou vesnice a -" Odmlčela jsem se, když jsem slyšela tu naléhavost v jeho hlase. Nemohla jsem říct ne.
"Dobrá na chvilku."
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Na opravu dediny sú tu iní ninjovia." Vzal som ju k jednej zhodenej stene, na tej sa dá dobre sedieť. "Posaď sa, nepotrebuješ niečo?"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k Alliimu a skupince lékařských ninjů, byl jsem připraven pomáhat s čím bylo potřeba.
"Pomůžu" usmál jsem se a začal.
"Pomůžu" usmál jsem se a začal.
Anonymní- Anonymní
Přešel jsem k Sasukemu.
"Tak, zítra všechny kusy odhodíme. Přesuneme se nahoru. Společně s shinobi, kteří mají doton, zahladíme a vyrovnáme zemi. Pak už to bude jednodušší." vzal jsem si obvaz a obvázal si levou ruku.
"Tak, zítra všechny kusy odhodíme. Přesuneme se nahoru. Společně s shinobi, kteří mají doton, zahladíme a vyrovnáme zemi. Pak už to bude jednodušší." vzal jsem si obvaz a obvázal si levou ruku.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: