Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
uviděl jsem v dáli Alex a ihned jsem k ní přiskákal
''nepobíhej tady sama''
pověděl jsem jí a chytl jsem jí za rameno tak že jsem jí zastavil
''nepobíhej tady sama''
pověděl jsem jí a chytl jsem jí za rameno tak že jsem jí zastavil
Anonymní- Anonymní
Nikdy jsem proti živlům nebojovala. Děcka? Přimhouřila jsem oči a otočila se. Had vs. protivníci a bažina... Povzdechla bych, kdybych na to měla čas. S tichým klením jsem uskočila ještě více dozadu.
"Sanzengarasu no Jutsu!" vrány se rozlétly k nim. Jen tak, aby jim zaclonily výhled zabránily nás vidět. Bylo pro mě složité ovládat zároveň vrány, které útočily na hada a tyhle. Na čele se mi perlil pot a místo po ráně na hrudi mě pořád zpomalovalo.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pískla jsem a Kizoku okamžitě přiletěl. Vyskočila jsem mu na hřbet a stáhla s sebou i zraněnou Shijin. Z výšky jsme pozorovaly co se děje dole. Jelikož jsem byla dost vysoko, nemohl si nikdo všimnout, že zatím co skládám fuuma shuriken, tak na něj přilepím i výbušný lístek. Máchla jsem rukou a poslala fuuma shuriken přímo na hlavu nepřítele. Daitoppa naštěstí mrtvolu u které ten přeživší stál odhodila do bezpečné vzdálenosti od ostatních. Teď jen načasovat výbuch...
Anonymní- Anonymní
Cože? Ani jsem netušila jak ocitla jsem se na hřbetě toho obrovského orla.
Normálně bych si to asi užívala, ale teď jsem měla chuť znovu začít klít. Rozhlížela jsem se po Alliim a zároveň kontrolovala svoje vrány. Viděla jsem, na koho sestra mířila, a nasměrovala jich pár do cesty jemu, takže Fuuma shurikenu si nejspíš ani nevšiml.
Normálně bych si to asi užívala, ale teď jsem měla chuť znovu začít klít. Rozhlížela jsem se po Alliim a zároveň kontrolovala svoje vrány. Viděla jsem, na koho sestra mířila, a nasměrovala jich pár do cesty jemu, takže Fuuma shurikenu si nejspíš ani nevšiml.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ucítila jsem Alexinu čakru. Stoupla jsem si na špičky a hledala ji. Říkala jsem ji, aby zůstala doma! Měla jsem o ni strah.
Anonymní- Anonymní
Někdo mě zastavil, tak se otočím a uvidím nějakého kluka. Zeptám se ho " co se děje?"
Anonymní- Anonymní
21,22,23
"Zasra**j čokle!" rukama při skoku vzal a hodil za sebe, dolů ze střechy.
"Dej to ze mě dolů, bože!" jeden ze psů se mi přikousl k noze.
Kopl jsem do něj, ale ještě více se zahryzl.
"Bože, to je bolest!! Udělej s tím něco" rána krvácela, kůže a maso už bylo ohlodané, zbyla prakticky jen kost. Cukal jsem bolestí.
Nemůžeme se tebou zabývat, prostě seš obět podíval jsem se na Katsura a Infiho. Složil jsem pečetě. "Fūton: Hanachiri Mai!"
vlna mířila na Katsura a tu jeho sfingu, nebo co.
Pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za Infim "Konoha-Ryū Yanagi"
"Rozsekám tě na kousky!"
"Zasra**j čokle!" rukama při skoku vzal a hodil za sebe, dolů ze střechy.
"Dej to ze mě dolů, bože!" jeden ze psů se mi přikousl k noze.
Kopl jsem do něj, ale ještě více se zahryzl.
"Bože, to je bolest!! Udělej s tím něco" rána krvácela, kůže a maso už bylo ohlodané, zbyla prakticky jen kost. Cukal jsem bolestí.
Nemůžeme se tebou zabývat, prostě seš obět podíval jsem se na Katsura a Infiho. Složil jsem pečetě. "Fūton: Hanachiri Mai!"
vlna mířila na Katsura a tu jeho sfingu, nebo co.
Pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za Infim "Konoha-Ryū Yanagi"
"Rozsekám tě na kousky!"
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
''akatsuki útočí na konohu... neměla by jsi se tady potloukat. Tvá sestra je v pořádku'' dodal jsem a měl jsem nepřirozeně azurově zbarevené oči které zářily
Anonymní- Anonymní
Po ceste som spravil pečate na youton senbon (40) a pribehol som k infimu. 20 senbonov letelo na toho týpka.
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem ji našla. Byla s Taikim. Zamířila jsem k nim. Aktivovala jsem Kujaku Myouhou, kdyby jsem na rychlo potřevovala odvrátit útok.
Začala mě třeštit hlava a přívěsek od hokageho mi začal zářit na krku. Nevšímala jsem si toho. Mým jediným cílem bylo dostat se k Alex.
Začala mě třeštit hlava a přívěsek od hokageho mi začal zářit na krku. Nevšímala jsem si toho. Mým jediným cílem bylo dostat se k Alex.
Anonymní- Anonymní
Oto Shinobi #24
Všiml jsem si letícího shurikenu a byl připravený se vyhnout. "To má být vše?" podrbal jsem se na hlavě a začal se usmívat. Jestli tu jsou všichni takový, tak je po Konoze.
Bratři Ishidové
Debile dál jsme stáli uprostřed ulice a sledovali situaci, věděli jsme jak to dopadne.
Všiml jsem si letícího shurikenu a byl připravený se vyhnout. "To má být vše?" podrbal jsem se na hlavě a začal se usmívat. Jestli tu jsou všichni takový, tak je po Konoze.
Bratři Ishidové
Debile dál jsme stáli uprostřed ulice a sledovali situaci, věděli jsme jak to dopadne.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Usmála jsem se a uvolnila výbušný lístek.
Shuriken vybouchl v okamžiku, kdy byl u něj nejblíže.
Shuriken vybouchl v okamžiku, kdy byl u něj nejblíže.
Anonymní- Anonymní
[Tohle mě Hokage-sama takže shushin no jutsu.]
Než to zapůsobilo tak jsem byl o desítku metrů dál a poskládal jsem pečetě.
Psi s ránami mizeli.
Já zakřičel.
"Pakkune zmizte! Můžete jít."
Pakkun: Wakata
Objevil se oblak kouře který na chvilku oslepil shinobi.
[Katsuro má katon, navíc ne něj jdou Fuutonem.]
"Shinji!"
Než to zapůsobilo tak jsem byl o desítku metrů dál a poskládal jsem pečetě.
Psi s ránami mizeli.
Já zakřičel.
"Pakkune zmizte! Můžete jít."
Pakkun: Wakata
Objevil se oblak kouře který na chvilku oslepil shinobi.
[Katsuro má katon, navíc ne něj jdou Fuutonem.]
"Shinji!"
Naposledy upravil Hatake Infi dne Fri 20 May - 18:13, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vytřeštím oči po tom co jsem se právě dozvěděla. a reaguju "fakt?"
Uvidím sestru a něco svíticího na jejím krku. Zeptám se "co ti to svítí na tom krku?" omráčeně zírám na přívěšek a úplně jsem zapomněla co se děje.
Uvidím sestru a něco svíticího na jejím krku. Zeptám se "co ti to svítí na tom krku?" omráčeně zírám na přívěšek a úplně jsem zapomněla co se děje.
Anonymní- Anonymní
"Aimi, víš co dělat," pousmál jsem se.
Složil jsem si pečetě a sfinga v mžiku taky.
"Goukakyuu no jutsu," zamumlám.
"Fūton: Atsugai," řekne Aimi důvěřivým hlasem.
Obě dvě techniky se spojili a shinobiho Fūton: Hanachiri Mai neměl šanci.
Naše společná technika to potlačila a ještě silnějši Goukakyuu no jutsu s Fuutonem se řítilo na shinobi 23.
Složil jsem si pečetě a sfinga v mžiku taky.
"Goukakyuu no jutsu," zamumlám.
"Fūton: Atsugai," řekne Aimi důvěřivým hlasem.
Obě dvě techniky se spojili a shinobiho Fūton: Hanachiri Mai neměl šanci.
Naše společná technika to potlačila a ještě silnějši Goukakyuu no jutsu s Fuutonem se řítilo na shinobi 23.
Naposledy upravil Katsuro Sato dne Fri 20 May - 18:18, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
''alex''
řeknu přísnějším a hlasitějším hlasem
''musíš se jít schovat''
řeknu přísnějším a hlasitějším hlasem
''musíš se jít schovat''
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se, když se od místa výbuchu zvedlo mračno prachu. Mé vrány to odnesly, ale alespoň jsem se zase mohla soustředit na ty první. Měli bysme se zbavit toho hada. Možná by... Funguje na zvířata Shukuuken. V hlavě se mi zrodil bláznivý nápad... Jakmile se Kikozu přiblížil nad jednu z vyšších střech seskočila jsem a sledovala situaci. Uvidíme kdo z koho...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Áno? Pozriem na Infiho a začnem robiť pečate. Poobzerám sa naokolo. Vypadá to dosť na prd.
Anonymní- Anonymní
Přiběhla jsem k nim. Když sestra promluvila podívala jsem se na přívěsek. Zářil.
Moje fialová čakra začala nabírat jinou barvu. "Tomu měl ten přívěsek zabránit!" klekla jsem si na koleno. Zhluboka jsem dýchala. Přívěsek zářil čím dál tím víc, ale Yonbiho čakru nedokázal zastavit.
Moje fialová čakra začala nabírat jinou barvu. "Tomu měl ten přívěsek zabránit!" klekla jsem si na koleno. Zhluboka jsem dýchala. Přívěsek zářil čím dál tím víc, ale Yonbiho čakru nedokázal zastavit.
Anonymní- Anonymní
Od bažiny jsem odskočil složil jsem pečetě. Mikomi s Shijin, teď budou v pořádku. Ulice se začala zaplavovat z nádrže pomocí Suiton: Suishi no Jutsu.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Ze střechy jsem sledovala vodu.
To by je mělo zdržet... Zdržet, ne zastavit. Cítila jsem neuvěřitelnou bolest a snažila se ji potlačit. Teď si nemůžu dovolit jen tak odpadnout z boje. Rychle jsem dýchala. Voda, vítr... Voda... Na mé tváři se objevil škodolibý úsměv.
"Fuuton: Renppushou!" vzdušný vír se smíchal s vodou, trámy a kusy zdi vytvořil celkem silné Jutsu, které sebou bralo vše na co narazilo. A mířilo přímo na ty dva s prokletou pečetí.
To by je mělo zdržet... Zdržet, ne zastavit. Cítila jsem neuvěřitelnou bolest a snažila se ji potlačit. Teď si nemůžu dovolit jen tak odpadnout z boje. Rychle jsem dýchala. Voda, vítr... Voda... Na mé tváři se objevil škodolibý úsměv.
"Fuuton: Renppushou!" vzdušný vír se smíchal s vodou, trámy a kusy zdi vytvořil celkem silné Jutsu, které sebou bralo vše na co narazilo. A mířilo přímo na ty dva s prokletou pečetí.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
... kso
''čekej tu ...''
přikázal jsem alex a klekl jsem si k shiz
''shiz...''
mluvil jsem k ní
''čekej tu ...''
přikázal jsem alex a klekl jsem si k shiz
''shiz...''
mluvil jsem k ní
Anonymní- Anonymní
Shijin je magor... Tohle jsem si pomyslela a vyzvala Kizoku ať okamžitě letí za ní. Přece ji nenechám dopadnout do tý vody...
Neútočila jsem, akorát jsem dávala pozor, abych se nepřipletla do nějakého útoku, nebo někomu nezacláněla ve výhledu.
Neútočila jsem, akorát jsem dávala pozor, abych se nepřipletla do nějakého útoku, nebo někomu nezacláněla ve výhledu.
Anonymní- Anonymní
"Vy-vy-pad... ně... te!" vykoktala jsem ze sebe. Rukou jsem chytila za přívěsek. Bylo mi jedno, co se stane. Jen jsem chtěla ochránit Alex... a Taikiho.
Zavřela jsem oči.
Tak se předveď. Jen jsem slyšela řinčení mříží.
Přívěsek jsem ztrhla...
Zavřela jsem oči.
Tak se předveď. Jen jsem slyšela řinčení mříží.
Přívěsek jsem ztrhla...
Anonymní- Anonymní
"Jen, že jsem tě tu nečekal. Ehm.." Zasmějem sa když si uvědomím jak jsem zněl při mém výkřiku.
"Doufám, že jsi odpočinutý, mně čakra pomalu dochází."
Otočil jsem se na Shizuku.
"Co se to děje?" Ptal jsem se, nevěděv koho.
"Doufám, že jsi odpočinutý, mně čakra pomalu dochází."
Otočil jsem se na Shizuku.
"Co se to děje?" Ptal jsem se, nevěděv koho.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: