Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
přemýšlel jsem nad pocitem jaký jsem zažil když mě objala a vzdychl jsem si celkem na hlas
Anonymní- Anonymní
''jen jsem si vzpoměl na to jak jsi mě ob....''
uvědomil jsem si že jí to říkám a přestal a trochu jsem otočil hlavou na opačnou stranu než byla ona
uvědomil jsem si že jí to říkám a přestal a trochu jsem otočil hlavou na opačnou stranu než byla ona
Anonymní- Anonymní
"Vzpomněl, jak sem tě ob?" přemýšlela jsem. "Objala myslíš?" zastavila jsem se. Díval se na druhou stranu. "Neměla jsem to dělat?"
Anonymní- Anonymní
''ne ... tedy ano .. tedy ... prostě měla, byl to dobrý pocit''
zamumlal jsem
zamumlal jsem
Anonymní- Anonymní
"Copak? Chceš zase?" optala jsem se s úsměvem na rtech. Přistoupila jsem k němu a objala ho.
Anonymní- Anonymní
když mě objala všiml jsem si že to není jenom objetí a koukl jsem se na ní uviděl jsem že na mě téměř leží a díky tomu jak mě drží v objetí že nepadá dolů ''shiza-chan ?''
koukl jsem se na ní
spí nebo omdlela ?
moc jsem nad tím nepřemýšlel a odnesl jsem jí ke mě domů kde jsem ji položil do postele a já sám jsem si sedl do křesla
- byl to ten samí pokoj
- přesun
koukl jsem se na ní
spí nebo omdlela ?
moc jsem nad tím nepřemýšlel a odnesl jsem jí ke mě domů kde jsem ji položil do postele a já sám jsem si sedl do křesla
- byl to ten samí pokoj
- přesun
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k jednomu baru do kterého jsem vstoupil ... sedl jsem si na židly u pultu a opřel jsem se u pult a jen tak jsem tam seděl dokud se mě barman nezeptal co si dám ''saké''
pověděl jsem a ihned jak mi jej dal jsem jej začal popíjet jakmile jsem jej dopil objednal jsem si další ... a takto to pokračovalo ...
pověděl jsem a ihned jak mi jej dal jsem jej začal popíjet jakmile jsem jej dopil objednal jsem si další ... a takto to pokračovalo ...
Anonymní- Anonymní
měl jsem vypito opravdu velmi mnoho... jelikož barman mi už nechtěl nalévat a chtěl po mě jakou si věc říkal něco jako: zaplať ... koukal jsem se na něj a všechno se kolem mě točilo v obličeji jsem měl připitomělí výraz ... po té jsem vytáhl mou pěněženku a položil jsem jí na stůl a namířil jsem si to k východu ... trvalo mi asi 15 minut než jsem se dostal k východu jelikož jsem nemohl najít dveře... pomalu jsem vyšel ze dveří a držel jsem se stěny ... vyšel jsem ze saké baru a hned jak mile jsem vyšel a zavřel jsem zakopl na rovině a spadl jsem dolů, začalo mi být blbě... pomalu jsem vstal a zašel jsem do jedné tmavé uličky kde jsem se vyzvracel někomu do zahrádky, následně jsem se začal motat směrem domů tedy alespoň jsem chtěl jít domů a několikrát jsem při tom spadl
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k jednej z mnohých lavičiek na ulici Listovej. Posadil som sa a pozrel do neba. Po chvíľke som zatvoril oči a nechal vietor, aby mi fúkal do tváre. Hokage-sama... čo plánuje?
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po ulici a premýšlal som.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Otvoril som oči a chvíľku sa obzeral. Hmmm... Nawaki... Uchiha Nawaki, kto vie čo by povedal na Hokageho čin...
Anonymní- Anonymní
Videl som Futoshiho ako medituje.
"Nad čím premíšlate Futoshi_sama_"
"Nad čím premíšlate Futoshi_sama_"
Shinobi
"aha...tak to vás nebudem otravovat....."
Shinobi
šiel som dalej po ulici a obzeral pekné dievčatá..."Ach ja nemám štastie na tu lásku"
Shinobi
Procházím ulicemi v nichž neustále proudí zástupy lidí...Nakukuji do výloh obchodů...Nedaří se jim špatně.. vyloudím úsměv na rtech.
Naleznu lavičku...pomalu na ní usednu...z pod pláště vylovím krabičku cigaret a zapalovač...a připálím si,nasaji a při pohledu na vzdálený monument s vytesanými obličeji vůdců Konohy vydechnu obláček kouře.
Naleznu lavičku...pomalu na ní usednu...z pod pláště vylovím krabičku cigaret a zapalovač...a připálím si,nasaji a při pohledu na vzdálený monument s vytesanými obličeji vůdců Konohy vydechnu obláček kouře.
Anonymní- Anonymní
"Celkem fajn, ale chybělas mi. Nemohla jsem se dočkat až tě zase uvidím. A co ty? Jak se máš?"
Anonymní- Anonymní
"Taky jsi mi chyběla." sumála jsem se na ni. Pak jsem sklonila hlavu. "Tsunade-sama mě vyléčila, takže se už mám dobře."
Mám ji to říct?... Nechci ji zbytečně strašit... pomalu jsme pokračovaly.
Mám ji to říct?... Nechci ji zbytečně strašit... pomalu jsme pokračovaly.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: